2015 Şubat Anneleri

Meyvayı niye azaltıyor yaaa. Ara ürünlerde bari yedirse ne alakaymış ki?

Kan şekerin gayet güzel çıkmış. Tam kan sonuçlarındaki yükseklik ve azalmalar gebelikle ilgili, sorun yok yani. Tsh bana biraz yüksek geldi sadece. Onun için belki Dr un düşük doz tiroid ilacı başlayabilir.

ona sinirim bozuldu ilk başta ölçtürdüğüm de 1 gibi bir rakam çıkmıştı şimdi 3 lere yükselmiş sanki az ilaç kullanıyorum da bir de onu kullanıcam :S neyse sağlık olsun sağol canım valla tam sana yazıyordum anlarsın diye cuma randevum anca o zaman göstericem doktora.
en korktuğum şeker 117 çıkmış 75 lik içmeme rağmen şükür ondan kurtuldum :)

Lökositlerin yükselmiş o da enfeksiyon olunca yüksek çıkıyor diye biliyorum.
Hamılelıkte neyin neden yüksek çıktığı.belli olmuyor.
Kanında iyiymiş maşallah.ne zaman göstercen doktora.
Kendin yorumlama canım geçen ben şeker ve idrar sonuçlarını aldım öğlen arasında inceledim. Dr gelene kadar bir sürü endişelendim.dr geldi gayet iyi bol su iç.dedi sadece. Olur böyle şeyler dedi

Kızlar beni sağlık ocağından teyanoz aşısının2. Dozu için çağırmışlardı ama doktoruma sordum tek doz yeterli yaptırma dedi . Sizi yönlendiren oldu mu aşı konusunda
Ben hic yaptirmadim.drum gerek yok,daha cok anadoluda evde dogum yapanlar icin aslinda o, uzun vade icin istiyorsan yaptirabilirsin ama, demisti bana..

ay kasiyip duruyor zaten hakkaten gorrurmuyyduki
tek doz ilaç yeterliymis ben yarinda vericem çocuklara

ama hala karar veremedim ben napsam : ((((

Ben hic yaptirmadim.drum gerek yok,daha cok anadoluda evde dogum yapanlar icin aslinda o, uzun vade icin istiyorsan yaptirabilirsin ama, demisti bana..
Benimde doktorum dogumu özel hastanede yapcksan gerek yok demişti. Kolda ağrı kizarma ve şişlik yapıyormuş bilgine.

ayy şeker konusu diyetler fln bunları okuyunca çok tırsıyorum kızlar
Ben daha dr.umu arayıp sonucu söylemedim 100lükte yaptırmayı düşünmüyorum zaten bademcik beni mahvetti iki tarafta kızarık şişti diş etlerim bile şiş şiş bir garip dişlerim etleri ağrıo boğazım kulaklarım ağrıo arada ateş yapıyor hiç bir daha yaptıramam o yüklemeyi zaten antibiyotik verdi kbb uzmanı da 7 günlük içicem bu ilaçla düzelirim inşAllah.

Kafamızı şartladığımızda bazen cidden yasak yemiyim diyince bişileri insanın daha çok canı çekiyor o yüzden kafmadan şeker olayını silip eski yeme düzenime geçmek istiyorum kızlar böyle giderse sadece çorba içicem canım başka bişi istemiyor herşey şekermiş gibi geliyor zaten hastalıkla bni halsiz yaptı yemek yapasımda gelmiyor snra düşünüyorum ne yesem die. Kahvaltıda ne güzel pekmez yiyordum kanım düşük kan olsun die onu bile yiyemiyorum korkumdan. O yüzden şekerim hiç sınırda değilmiş gibi yemeye devam edicem ozmn canım sürekli tatlı şeyler çekmez yasak fikri zihnimden giderse.

Ayrıca yarın erken kalkıcam kndimi iyi hissedersem sağlık ocağına gidicem açlık şeker ile şu arkadaşın yaptırdığı a1c üç aylık şekere bakan testi isticem baktırcam ve bebeğimin kalbini dinlicem snrada ev sahibimin kızı malum bu ayın tatlısından yapacakmış hemde okuması varmış çağırdılar bende ona gidicem değişiklik olsun bana hemde o tatlıyı çok severim vallahi anneminkini kimse tutturamaz ama tadabilirim hala aklım tatlıda bu oğluş bana içerde bişiler yapıyor napıyorsa beni sömürüyor ve hep tatlı çektiriyor kızlar napıcam ben kalan 2.5 ayı nasıl bitircem bu bebişe ve bana bişi olmadan bir 40 hafta gelsede doğursam var yaa sıpamın poposuna poposuna vuracam

cuma göstericem canım yarın gideyim sağlık ocağından çıktısını alayım.kanım ilk defa 13 olmuş hep 9 8 7 diye giderdi allahtan yükselmiş sanırım kullandığım ilaçların etkisi var. ilginç ama 2 ay önce yaptırdığım kan testinde de lökositler yüksekti aynı bu şekilde :S sanırım normal hamilelikte.sadece tshye üzüldüm yükselmiş baya. artık doktorda ona bir şey söyler herhalde.

Bişi değil canım sonuçları karşılaştırıp anlıyabiliyorum. Belki kreatinin seviyesi için biraz protein ağırlıklı beslenmen gerekebilir. Tiroid de ilk aylar bebiş gelişirıen önemliydi. Çünkü bizim tiroid hormonlarımız onun için gerekliydi. Şimdi kendi hormonunu kendi ürettiği için belki Dr sana ilaç yazmaz.

Meyvayı niye azaltıyor yaaa. Ara ürünlerde bari yedirse ne alakaymış ki?

En çok üzüldüğüm meyveyi azaltması oldu :/ sindirimi kolay oldugu için şekeri hızla yükseltip hızla düşürüyomış. O sebeple tek başına meyve yeme dedi. Yemekten hemen sonra verdi.

kizlar ben kizima hamileykende boyle forumlara takilirdim, boyle herkes asi yaptirinca aldim asi kartini gittim randevuya dr bi bana bakdi bi asi kartina ne için bu dedi,bi turlu anlayaamdim benim hangi mantikla asidan bahsettigimi :)
biz zaten steril ediyoruz herseyi diye gulmustu hatta :))) hiç unutmam o gunu : )

Lökosit hamilelikte de yükseliyor işte. Yabancı madde gibi algılıyor vucut. Savunmaya geçiyor. O yüzden hamilelikte direnç düşer eğer direnç düşmezse vücut bebişle savaşır.

Ben normal zamanda pilates yaptim,yoga da..buna ragmen gebelik oncesi 1-2ay yapmamistim,sonra da bisii olursa diye yapmadim.sonra dra sordum gerek yok,sen yuru dedi..kaslar alisik olmadigi hareketlere ustelik gebe iken maruz kalinca iyi olmuyormus normal zamanda full yapmadigin muddetce,gebelikte drlar tasvip etmiyorlar bu pilatesi...

Oyy yavrum kıyamam ona. Çok seviyorum kız çocuklarını.
çok tatli ama çokda nazli oluyolar canim
ben kocama o kadar nazlansam hurrem sultani geçmistim simdiye kadar valla :))
senin karnindaki neydi kiz, su imzaya cinsiyet yazamiyozmu acaba : )

ay kasiyip duruyor zaten hakkaten gorrurmuyyduki
tek doz ilaç yeterliymis ben yarinda vericem çocuklara

ama hala karar veremedim ben napsam : ((((

Sen içme kontrol et madem. Ya da jinekolog hamilelikte kullanılabilen bir ilaç verdiyse iç ama mutlaka gebelik kategorisi A olsun ilacın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…