Doktor gerekli gorurse cagirir zaten! Benim bildigim son ay sık sık cagiracaklar nstye baglamak icin.[/QUOTE
Peki sen onceden 1.doz oncesi vurulmus muydun?yok cnm dedim ya bu hafta gidecektim hatta yarın gideyim mi diye sordum doktoruma ikinci doza gerek yok dedi o yüzden olmicam
Diyetisyene gittim ben. 6 ara 3 ana öğün verdi. Ama hiç öle şekerli falan şeler depil :/ meyveyi bile 1e indirdi. Sadece akşam yemeğinden sonra 1 tane. Çavdarlı ekmek verdi Günde 8 dilim. Kaliteli karbonhidratmış. C.tesine kadar kan şekerimi ölçücem bakalım c.tesi ne dicek. Yüksek şeker gibi bebeğe çok kötü bi etkisi yokmuş annadığım ama belki kilosunu etkileyebilir bebişin. Hoş benimki iyiydi gayet. Belki bundan sonrası için dikkatli olmak gerek.
Bu tiptada kesin bi dogru yok anlasilan:)Evet ben yaptrdım bide üçüncü doz var onuda yaptrrsam 25 yıl koruyomuş
Eki Görüntüle 1293086 Eki Görüntüle 1293087 Eki Görüntüle 1293088 Eki Görüntüle 1293089
hanımlar bu kan sonuçlarından anlayan varmı? tokluk şekeri 117 çıkmış ama diğer değerler baya yükselmiş tsh bile 3 lere yükselmiş :S
Kan şekerin gayet güzel çıkmış. Tam kan sonuçlarındaki yükseklik ve azalmalar gebelikle ilgili, sorun yok yani. Tsh bana biraz yüksek geldi sadece. Onun için belki Dr un düşük doz tiroid ilacı başlayabilir.
Lökositlerin yükselmiş o da enfeksiyon olunca yüksek çıkıyor diye biliyorum.Eki Görüntüle 1293086 Eki Görüntüle 1293087 Eki Görüntüle 1293088 Eki Görüntüle 1293089
hanımlar bu kan sonuçlarından anlayan varmı? tokluk şekeri 117 çıkmış ama diğer değerler baya yükselmiş tsh bile 3 lere yükselmiş :S
Ben hic yaptirmadim.drum gerek yok,daha cok anadoluda evde dogum yapanlar icin aslinda o, uzun vade icin istiyorsan yaptirabilirsin ama, demisti bana..Kızlar beni sağlık ocağından teyanoz aşısının2. Dozu için çağırmışlardı ama doktoruma sordum tek doz yeterli yaptırma dedi . Sizi yönlendiren oldu mu aşı konusunda
ay kasiyip duruyor zaten hakkaten gorrurmuyydukiBen üniversitedeyken başıma gelmişti. Doktor dışardan yemeyeceksin, özellikle salata yeşillik yeme demişti. Yumurtalarını bırakıyorlarmış yeşilliğe. Ayy koskoca kızdım benim psikolojim bozuldu ama iyiki demişsin poposunda görür falan daha çok korkar en azından şimdi ne olduğunu biliyo
Benimde doktorum dogumu özel hastanede yapcksan gerek yok demişti. Kolda ağrı kizarma ve şişlik yapıyormuş bilgine.Ben hic yaptirmadim.drum gerek yok,daha cok anadoluda evde dogum yapanlar icin aslinda o, uzun vade icin istiyorsan yaptirabilirsin ama, demisti bana..
haydaaaaaÜnlüler zayıflamak için kıl kurdu larvası içiyorlardı bir ara eğğğğ
Lökositlerin yükselmiş o da enfeksiyon olunca yüksek çıkıyor diye biliyorum.
Hamılelıkte neyin neden yüksek çıktığı.belli olmuyor.
Kanında iyiymiş maşallah.ne zaman göstercen doktora.
Kendin yorumlama canım geçen ben şeker ve idrar sonuçlarını aldım öğlen arasında inceledim. Dr gelene kadar bir sürü endişelendim.dr geldi gayet iyi bol su iç.dedi sadece. Olur böyle şeyler dedi
ona sinirim bozuldu ilk başta ölçtürdüğüm de 1 gibi bir rakam çıkmıştı şimdi 3 lere yükselmiş sanki az ilaç kullanıyorum da bir de onu kullanıcam :S neyse sağlık olsun sağol canım valla tam sana yazıyordum anlarsın diye cuma randevum anca o zaman göstericem doktora.
en korktuğum şeker 117 çıkmış 75 lik içmeme rağmen şükür ondan kurtuldum :)
Meyvayı niye azaltıyor yaaa. Ara ürünlerde bari yedirse ne alakaymış ki?
Lökositlerin yükselmiş o da enfeksiyon olunca yüksek çıkıyor diye biliyorum.
Hamılelıkte neyin neden yüksek çıktığı.belli olmuyor.
Kanında iyiymiş maşallah.ne zaman göstercen doktora.
Kendin yorumlama canım geçen ben şeker ve idrar sonuçlarını aldım öğlen arasında inceledim. Dr gelene kadar bir sürü endişelendim.dr geldi gayet iyi bol su iç.dedi sadece. Olur böyle şeyler dedi
Ben normal zamanda pilates yaptim,yoga da..buna ragmen gebelik oncesi 1-2ay yapmamistim,sonra da bisii olursa diye yapmadim.sonra dra sordum gerek yok,sen yuru dedi..kaslar alisik olmadigi hareketlere ustelik gebe iken maruz kalinca iyi olmuyormusPlates ne yaa arkadaşlar sakın internetten bulduğunuz platesleri yogaları yapmayın. Adamların hiçbir sorumluluğu yok ne biliyorsunuz yaptığınız şeyin doğru olduğunu? Az az yürüyüş başka bişey yapmayın ne olur.
çok tatli ama çokda nazli oluyolar canimOyy yavrum kıyamam ona. Çok seviyorum kız çocuklarını.
ay kasiyip duruyor zaten hakkaten gorrurmuyyduki
tek doz ilaç yeterliymis ben yarinda vericem çocuklara
ama hala karar veremedim ben napsam : ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?