2015 Şubat Anneleri

Öyle tabii. Alışmamış vucut için daha zor.

Ke
Kreatinin hamilelikte sapıtabiliyormuş. Benim düşüktü araştırmıştım.
Bende çok.meraklıyım.tahlil yaptırmaya. Dr hergün istese yok demiycem.

O tatlıdan birisi yapsa da bize verse diye bekliyorum ben de. Dışarda yedim ama meyveyi dolduruyorlar içine. Hiç güzel olmuyor dışarda yapılanlar.

halbuki baya protein ağırlıklı besleniyordum demek ki yetmiyormuş. doktor zaten demiyor ki vay bu niye düşmüş böyle kullan diye değerler normal deyip herhangi birşey önermiyor daha önce de bu dediğin lökositler yüksek çıkmıştı. demekki normal. ama tsh için mutlaka sormalıyım istemesinin bir nedeni varmış demekki kendi doktorum istemişti tsh bakılmasını. hayırlısı şekeri atlattık full devam edebilirim çikolatalarıma

Benim doktorum her gittiğimde beni hatırlamıyor. Bir konu oluyor ameliyatımdan bahsediyorum her seferinde ne ameliyatıydı diye soruyor.
Notlarınıda elle tutuyor. Ya önceki doktorum bayandı.ne iş yaptığımı,nerde oturduğumu, önceki gittiğimde ne giydiğimi bile biliyordu. Tek iyi tarafı bebeği çok inceliyor.en ufak özel bir alaka göstermiyor.
Sizinkilerde ilgi nasıl acep.

Evet :) Bildiğin masaj
Neymiş efendim o gidince ben tekrar uyuyormuşum. Hamilelikten önce neyse de şimdi çok zoruma gidiyor
:)))) cok guldum ya ama değişik bir versiyonundan da bende var her gece yatarken masaj istiyo yoksa uyuyamıyormuş. Asıl masaja ihtiyacı olan benim yaaa ne zaman farkına varacak acaba merak ediyorum

En çok üzüldüğüm meyveyi azaltması oldu :/ sindirimi kolay oldugu için şekeri hızla yükseltip hızla düşürüyomış. O sebeple tek başına meyve yeme dedi. Yemekten hemen sonra verdi.

Yemekten sonra mı hay Allah ya ben bilmiyorum ya diyetisyen :) bence meyve yanında süt ve yoğurtla gayet şekeri düzenler. Hele ki bizim en çok ihtiyacımız olduğu şeyler bunlar. Ve de ara öğünde yenmeli. Ben bu diyetisyenlere de pek güvenmeme taraftarıyım. Ne de olsa Dr değiller beslenme bölümü mezunu onlar.

Sen içme kontrol et madem. Ya da jinekolog hamilelikte kullanılabilen bir ilaç verdiyse iç ama mutlaka gebelik kategorisi A olsun ilacın.
gynecolog fazla seçengimiz yok dedi, bu haftadan sonra bebekde deformasyon yapmaz kil kurdu almakdansa ilaç iç dedi : (
o A kategorisi nerede yaziyor acaba

Canım çok özel aslında ameliyat olayı bilmesi unutmaması lazım.
Benimki not tutmuyor ama değerlerimi fln tahlilerimi kendi ekranına kaydediyor her sonuc götürdüğümde düzenli pcye not alıyor. Tansiyonu fln bebekle ilgili şeyleri ama ayrıca elinde not tutmuyor.

Boğan bi ilgisi var doktorumun her seyin azi cogu zarar en iyisi normali

Kreatinin de gebelikte düşüyor zaten. Bir de bol bol su içiyorsan böbreklerin temizleniyodur daha iyi. Gelsin çikolatalar çikolata yiyen annelerin bebişleri çok mutlu olurmuş

Her biri farkli bi se diyo iste Allaha emanet yasiyoz napalim inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında kolayca doğururuz bebeleri

Kreatinin de gebelikte düşüyor zaten. Bir de bol bol su içiyorsan böbreklerin temizleniyodur daha iyi. Gelsin çikolatalar çikolata yiyen annelerin bebişleri çok mutlu olurmuş

onu bilmem de benim gibi tatlıyı hiç sevmeyen birini deli gibi çikolata bağımlısı yaptı bu oğlan herhalde içeride kordonu çekiştiriyor çikolata diye

O tatlıdan birisi yapsa da bize verse diye bekliyorum ben de. Dışarda yedim ama meyveyi dolduruyorlar içine. Hiç güzel olmuyor dışarda yapılanlar.

Bende annemi bekliyorum canım 2 aydır gelse de zamanı gelince bana yapsa die ben çok severim o tatlıyı zaten hamilelikten önce yediğim tek tatlı diyebilirim seve seve iştahla içine de pekmez katar yerim ben birde annem öle aşırı meyvelide yapmıyor istnbula geldi annem büyük dayımda bir iki güne bize geçerler vallahi istnbulda olsan canım gel bize doya doya ye derdim göndersem kargoyla istiyorsan ben yerim gönder diyorsan onuda yaparım yemek konusunda yazdığım şeyle birlikte gönderebilirim :)

Çok meşgul Dr lar hatırlamıyor pek. Benimki hemen dosyamı çıkarıp notlarına göz atıyor bişiler söylüyor biZ de hatırladı diye seviniyoruz işinde iyi olsun yeter canım.

Canım benim sağol yaa. Bulurum ben burda da olmazsa kendim yaparım hem şelersizini yaparım mikendime göre daha iyi olur. Annem yapıp dağıtmıştır ya da dağıtacaktır. Benim canımın istediğini bilse gönderir ama bilmiyor ki

Canım teklif var ısrar yok ama cidden istersen gönderirim bir kavanoz şeyden bişi olmaz. Ayrıca annene nie söylemiyorsun annende bilse yapar gönderir :)

benim ki de beni bu sefer hatırlamaz daha önce hatırlıyordu baya oldu gitmeyeli :) yani benim üniversite doktoru olmasına rağmen baya konuşkan bir bayan hatta ve hatta diğer doktorlar hiç bir şekilde ultrasonu bana çevirip göstermiyor ama bu doktor her ultrasona girişimde ekranı çevirip öyle inceliyor. gerçi en fazla 2 kere soktu ya ultrasona bu insanın yapısı bence. yoksa bazı doktorlar çok konuşkan olup bazıları suratsız olabiliyor.

Canım teklif var ısrar yok ama cidden istersen gönderirim bir kavanoz şeyden bişi olmaz. Ayrıca annene nie söylemiyorsun annende bilse yapar gönderir :)

Babamla gönderir ben de babam yorulsun istemiyorum bir bakayım kendim yapabilirim sanırım. İçüne giren bakliyatlarla yakın zamanda çorba yapıcam bir kısmını ayırıp tatlıya çeviririm eşim zaten sevmez bana da tadımlık olsa yeter :)

benim dr.um herşeyi not alıyor konuya hakim takıntılarımı bile biliyor...zaten doğumu ona yaptıramayacağım için çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…