2015 Şubat Anneleri

Parasında değilim de öbürkülere göre bu daha mı kullanışlı acaba diye sordum. Eşime çok methetmişler ama anladığım kadarıyla pek kullanan da yok. Belki ikisini de alırım :)
Okuldan arkadasta alindan olcen var ama koltukaltindan olcuyormus dr guvenilir degil demis. Almaya gitsen satici nasil anlatiyor banyo suyunu da olcersin diye ama suyu kolunla ayarlamak en iyisi yani daha pratik. Bir suru ayrintiya boguyorlar yeni anne baba olacaklari.

Doğru, bizim duygularımızı kullanıp ürünlerini satmaya çalışıyorlar. Gidip en pahalısından almayalım diye ben bir araştırayım indirime falan girince alırız en azından. Biraz önce bir sitede gördüm 120 liralık ateş ölçer 50 liraya düşmüş. Öyle bir fırsat bulursam alırım ama yine de koltuk altı eski usulden de bir tane alma taraftarıyım

merhaba kızlar ,

uzun zamandan sonra tekrar burdayım :)
kocaman olduk . 27+1 olduk . zaman ne çabuk geçiyor. yavaş yavaş karnımızda büyüdü .
bu arada erken doğum belirtileri nasıl oluyor benimde ara ara ağrılarım oluyor ama net bilgiye sahip değilim.

gunaydın kızlar melıkeyı sorayım dedım ama pkas tada mı sorun oldu bı gecmısı okuyayım bakalım

GunaydiGunaydin kozlar. Melikeyi merak diyorum fakat yazilanlardan pkassta boyle bitseymi yasadi hastanede mi o da? Rabbim saglik versin inşallah tedavi olup zamanında doğum gerçekleştirirler ve bizlerde elbet. Bu arada haberleşmek için numaralarimi alsak allah korusun birşey olunrsa aklimiz birbirimizde kaliyor.

sağol canım tşkler benim moraller sıfır dokunsa bana ağlayacak gibiyim başta böle değildim benim durumum ortada zaten diyom ki ameliyat olcak sen git kızda okulundan geri kalmasın yaza hep beraber gideriz ama yok yok bugün gidicek işte onuda anlıyorum ama ben bu haldeyken saçmalamasını anlayamıyorum

haha şeye konmuş şey ne kız , : )) garip hatunmuş genelde büyükler sevmezler bu tür ışıklandırmaları ama demekki kadının ruhu genç anacım
şeye konmuş şeyi söyletme şimdi bana kadın saçında röfleyle geziyo mini etekler gelin paspal bi kot bi spor ayakkabı tamam

canım bunun bi kızkardeşi var o söylüyor işte şöylede böylede eminim bu fikride o vermiştir kendisi deli gibi gebelik isteyen biri benim hamile olduğumu duyduğu halde arayıp tebrik etmedi bile ama ben bayramda eşimin ısrarı üzerine aradım ben umrundamı başıma bişey gelmesi ama inanki ona değil eşime kızıyorum suç onun

günaydın kızlar,
uykusuz gecelerim var benim zaman geçmiyor izin gelmiyor doktora gidip rapor alasım var çok yorgun hissediyorum vücudumu

Canım ısrar ediyorlarsa Dr una sorun. Zaten 13 saatlik yolu gitme dicektir. Dr öyle dedi dersiniz.
litchi canım zaten dr gitme der bunu eşimde biliyo ki ama söylemiyor bi tane çakasım geliyor ağzına yinede susuyorum işte

canım yaa güzelliği kalmadı kuzum ben ne desem tuturmuş gelirsen iyi olur diyor bugün gidicek keşke gidebilseydim ama çocuklarım ağır basıyor ya bel ameliyatı olcak kendileri tutturmuş bıçak değdimi vs vs kötüsünü düşünüyolar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…