Okuldan arkadasta alindan olcen var ama koltukaltindan olcuyormus dr guvenilir degil demis. Almaya gitsen satici nasil anlatiyor banyo suyunu da olcersin diye ama suyu kolunla ayarlamak en iyisi yani daha pratik. Bir suru ayrintiya boguyorlar yeni anne baba olacaklari.Parasında değilim de öbürkülere göre bu daha mı kullanışlı acaba diye sordum. Eşime çok methetmişler ama anladığım kadarıyla pek kullanan da yok. Belki ikisini de alırım :)
Okuldan arkadasta alindan olcen var ama koltukaltindan olcuyormus dr guvenilir degil demis. Almaya gitsen satici nasil anlatiyor banyo suyunu da olcersin diye ama suyu kolunla ayarlamak en iyisi yani daha pratik. Bir suru ayrintiya boguyorlar yeni anne baba olacaklari.
Haa onu sormadım bak :) güzel soru:)25 yıl Sadece seni koruyo ama di mi?
Selam Kızlar bugün butikbebede yenidoğanlar için bi mağaza vardı. 5li zıbın aldım paşama. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1293371
FELAKET TELALI KADINTövbe tövbe Allahım korusun inşallah. Ay ben biri bişey dese çok takarım. Bişi yapmıyorlar laf da söylemeseler bari.
sağol canım tşkler benim moraller sıfır dokunsa bana ağlayacak gibiyim başta böle değildim benim durumum ortada zaten diyom ki ameliyat olcak sen git kızda okulundan geri kalmasın yaza hep beraber gideriz ama yok yok bugün gidicek işte onuda anlıyorum ama ben bu haldeyken saçmalamasını anlayamıyorumCnm geçmiş olsun sdni anlıyorum inan . Benimde eşimin babası hasta 90 yaşında adam düşmüş kalçasını kurmış 3 gündür eşim bi hastanede bi yanımda şu an gene yok hastayım bi su getirenim yok mutfaktan kalkıp bazen almaya halim olmuyor adam ameliuattan iyi çıktı ama artık altından alıyorlar bakıcı tutmuşlardı zaten uzun zaman önce zaten yani hem maddi hem manevi baya yorulduk özellikle de eşime de kıyamıyorum koşturuyor bi bize bi oraya Allah sıhhat versin ama en çok ihtiyacımız olan zamanlar bı zaman kocalarımıza
şeye konmuş şeyi söyletme şimdi banahaha şeye konmuş şey ne kız , : )) garip hatunmuş genelde büyükler sevmezler bu tür ışıklandırmaları ama demekki kadının ruhu genç anacım
canım bunun bi kızkardeşi var o söylüyor işte şöylede böylede eminim bu fikride o vermiştir kendisi deli gibi gebelik isteyen biri benim hamile olduğumu duyduğu halde arayıp tebrik etmedi bile ama ben bayramda eşimin ısrarı üzerine aradım ben umrundamı başıma bişey gelmesi ama inanki ona değil eşime kızıyorum suç onunHayır ben bu kayınvalideleride anlamıyorum!! Onun oğluna " gelini getirme , zaten iki canlı yazık kıza" demesi gerekir. Katınvalidem kurbanda parmağını kesti, baya kötü oldu eli şişti. İlaç fln kullandı. Aradım ya sen gel, ya ben gelicem dedim. Bi dünya laf yedim:) ben zaten iki canlıymışımda, ne işim varmış. O kendini idare edermiş. Bide oğluna diyoki sakın getirme. İyi be gelmiom istenmediğim yere dedim:) kızım ben seni düşünüyorum dedi. Allahrazı olsun gerçekten hiç kıyamaz gelinlerine.
litchi canım zaten dr gitme der bunu eşimde biliyo ki ama söylemiyor bi tane çakasım geliyor ağzına yinede susuyorum işteCanım ısrar ediyorlarsa Dr una sorun. Zaten 13 saatlik yolu gitme dicektir. Dr öyle dedi dersiniz.
:) valla bazen benimde çakasım geliyor çak gitsin vallalitchi canım zaten dr gitme der bunu eşimde biliyo ki ama söylemiyor bi tane çakasım geliyor ağzına yinede susuyorum işte
canım yaa güzelliği kalmadı kuzum ben ne desem tuturmuş gelirsen iyi olur diyor bugün gidicek keşke gidebilseydim ama çocuklarım ağır basıyor ya bel ameliyatı olcak kendileri tutturmuş bıçak değdimi vs vs kötüsünü düşünüyolar hemenCanim senin ve bebeginin sagligi herseyden muhim tabi ki kvnin durumu da önemli hastalik bu sonucta insan olan beri durmaz ama o kadar yolu gidecek durumun yokse esin anlayis göstermek zorunda kalbini kirmadan guzellikle anlat durumunu
Masallah subhaballah
Allah kolaylik versin guzelim gece calismak da zordur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?