Parasına bakmadım çok mu pahalı ki. Ben de acaba kızılötesi ışın zararlı olur mu diye düşündüm daha çok. Dr lar da kullanıyorsa iyi bişey demek ki. Bir de kızdım eşime ışınlar zararlı falan diye
Kızlar burnunuzda azcık kan pıhtısı oluyor mu?
Kızımın dr en iyi sonuç verenin kulaktan ölçer olduğunu söylemişti.Biri eşime temazsız kızılötesi ışınla çalışan bebek termometresi önermiş. Ben kulaktan ölçülen düşünüyodum. Siz ne dersiniz böyle termometre kullanan veya kullanmayı düşünen var mı?
Canım haklısın aslında ama koltuk altı ve makattan ölçmek için o bebeğin düzgün durması lazım bir süre. Bizde kulaktan ölçer var, 2sn de sonuç veriyor. Ve bimden almıştık galiba, 3 senedir kullanıyoruz. Çok para vermeye gerek yok bencemarkadan markaya değişiyor ama 100 den aşağı yok. kızılötesi ışın zararlı mı değil mi bilemem aynı ultrason hesabına dönebilir :) ben çok fazla araştırmıyorum yani en mantıklısı eskiden beri olan koltuk altı veya makat ölçümü gibi geliyor
Okumasam daha iyiydi gece gece. Artık haftada 200-400 gr alıyormuşum. Ne güzel :-(Gece gece uyanmışken takvimimi merak ettiydim.
Okumasam daha iyiydi gece gece. Artık haftada 200-400 gr alıyormuşum. Ne güzel :-(
zaten evi yeni aldı ben kirada oturuyom o yeni eve geçti :) almış gelmiş avizeyi bende dedim yanı şeye konmuş şey gibi diyeevin her tarafında abartısız her odada let ışık var ev birane gibi sölüyom açık açık hala güzel olduğüunu düşünüyo :)
cok pahalisina gerek yok. Oglumun dr.u sizin izin en iyisi koltukaltindan olcer dedi. Makattan ben kullanmadim simdi oglumun akli eriyor fitil de kullanmiyorum cocuklarda farkli etkisi oluyormus psikolojik acidan. COk kucukken kullanilabilir ancak. Alidn ya da kulaktan olcenler yuksek olcup panik yaptiriyor koltukalti yeter dedi dr. koltukaltindan cikan dereceye yarim derece ekliyorsun zaten vucut disi cunku.Biri eşime temazsız kızılötesi ışınla çalışan bebek termometresi önermiş. Ben kulaktan ölçülen düşünüyodum. Siz ne dersiniz böyle termometre kullanan veya kullanmayı düşünen var mı?
ben canım .....Allahım hemde nasıl bir ağrı sanki kaburgam kırılmışta etime batıyor gibi canımı acıtıyor yaa kambur durmam imkansız....tamam bebek büyüyor anladım da hep bi tarafa büyümesin yaaa büyük ihtimal kafa tam orada sol kaburgam ağrıyor sağda bişey yok....
benim dün çok ağrıyordu sağ üst tarafım sanki biri parmağıyla ittiriyor dimi bende dedimki kafamı acep baskı yapıyor ama bugün yok o ağrı ben hemen uzandım uyumuşum sabah bişey yoktu canım dinlen öyle durumlarda
Diyeti uygulamaya calissam da sik sik yiyemiyorum. Genel olarak seyrek ama cok yiyenlerdenim. Cok zorlaniyorum...cooooooook
cok pahalisina gerek yok. Oglumun dr.u sizin izin en iyisi koltukaltindan olcer dedi. Makattan ben kullanmadim simdi oglumun akli eriyor fitil de kullanmiyorum cocuklarda farkli etkisi oluyormus psikolojik acidan. COk kucukken kullanilabilir ancak. Alidn ya da kulaktan olcenler yuksek olcup panik yaptiriyor koltukalti yeter dedi dr. koltukaltindan cikan dereceye yarim derece ekliyorsun zaten vucut disi cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?