2015 Şubat Anneleri

ates olçer için çok para vermeyin kizlar onun yerine baska ihityaç alirsiniz, hiç olmadi bez alirsiniz dogunca :))
daha oncede demistim ben hep makattan olçtum bebekken, geçenlerdede alindan kulakdan olçen aldim ama en pahalisi deil yani,burda bim tarzi bi magzaya gelmis ordan almistim

paranizi çar çur etmeyin dogumdan sonra çok masraf çikiyor, her ay dr a gdiiliyor asi için , bi alina kiyafet 1 hafta sonra kuçuk gelebiliyor, her aya gore oyuncak seçimi bile degiisyor : )))

markadan markaya değişiyor ama 100 den aşağı yok. kızılötesi ışın zararlı mı değil mi bilemem aynı ultrason hesabına dönebilir :) ben çok fazla araştırmıyorum yani en mantıklısı eskiden beri olan koltuk altı veya makat ölçümü gibi geliyor

Kızlar burnunuzda azcık kan pıhtısı oluyor mu?

olmaz mı hemde öyle böyle değil. ama benim genelde kanıyor kanamadığı zaman burnumda baya bir birikiyor bugün bütün gün pıhtı temizledim.

kızlar bende nefes alamıyorum yani zorlanıyorum çoğu zaman ayağa kalmam gerekiyor 2 gündür böyle dün nefes almaya çalışırken gözümden yaş geldi resmen ağlıyorum sandı eşim

Kızımın dr en iyi sonuç verenin kulaktan ölçer olduğunu söylemişti.

Canım haklısın aslında ama koltuk altı ve makattan ölçmek için o bebeğin düzgün durması lazım bir süre. Bizde kulaktan ölçer var, 2sn de sonuç veriyor. Ve bimden almıştık galiba, 3 senedir kullanıyoruz. Çok para vermeye gerek yok bence

haha şeye konmuş şey ne kız , : )) garip hatunmuş genelde büyükler sevmezler bu tür ışıklandırmaları ama demekki kadının ruhu genç anacım

cok pahalisina gerek yok. Oglumun dr.u sizin izin en iyisi koltukaltindan olcer dedi. Makattan ben kullanmadim simdi oglumun akli eriyor fitil de kullanmiyorum cocuklarda farkli etkisi oluyormus psikolojik acidan. COk kucukken kullanilabilir ancak. Alidn ya da kulaktan olcenler yuksek olcup panik yaptiriyor koltukalti yeter dedi dr. koltukaltindan cikan dereceye yarim derece ekliyorsun zaten vucut disi cunku.

aynı şekil benim de sol tarafım ama ortası gibi de , sırtımda ağrıyordu dün akşam eşime gösterdim dışından bişey var mı diye meğer sütyenin takılan yeri batmış iz yapmış o ağrıyormuş bende önden vuruyor sanıyorum sabahtan beri dedim, neyse çıkardım da rahatladım ama kaburga ağrısı var dokununca sanki ezilmiş gibi orası , Allah yardımcımız olsun ne diyim

nasıl dinleniyim bacım çalışıyorum akşama kadar oturuyorum , zaten kuyruk sokumu kemiğimde ağrıyor hafta sonu şu simit minderden bakacam bulursam alacam , akşam uzanınca kemiklerim kaslarım kendine geliyor

Diyeti uygulamaya calissam da sik sik yiyemiyorum. Genel olarak seyrek ama cok yiyenlerdenim. Cok zorlaniyorum...cooooooook

Allah yardımcın olsun canım sen sadece diyet uygulamak değil komple beslenme alışkanlığını değiştirmek zorunda kalmışsın ama olsun Allah verir kolaylığını , bende haftaya yaptıracam şeker yüklemesini inşallah çıkmaz bi sıkıntı

Günaydınnnnn arkadaşlar bol tepikler hepimize . Her aklıma geldikçe rahatsız olan sıkıntılı olan arkadaşlara dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ve korusun. Allahım hiç kimseyi acıyla sınamasın bugün güzel haberler alalım sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun lütfen öptüm sizi

Parasında değilim de öbürkülere göre bu daha mı kullanışlı acaba diye sordum. Eşime çok methetmişler ama anladığım kadarıyla pek kullanan da yok. Belki ikisini de alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…