2015 Şubat Anneleri

Lcw den boğazlı lacivert bir hırka aldım bugün. Oldukça sıcak tutacağa benziyor. Pelerin gibi.

Iki gundur disetlerim ağrıyor dis diplerinden ama yedgim seyler ne olursa olsun acitiyor. Sanki baharatli yersn ya da sert cevz vb gibi bisey yersn de hassaslasr zonklar yanar ya bazen komple oyle oldu aciyor
Benimde ayni iste ne yapsakki acaba kalsiyum alsak iyi gelirmiki

Canım hoşgeldin :) bebişine de maşallah hangi Dr a gidiyorsun?

kızlar bi ara konusu geçmişti ama kimdi hatırlamıyorum aliexpressten alışveriş yapan var mı?

pijama gecelik işinide bu ay halledelim diyoruz
iki pijama bir gecelik yeterlimidir arkadaşlar..
?
Temmuzz sen nerden yapcaksin o tarz alisverisleri?malum avm fln olmaynca sikinti bayaa.ben bugu bi ciktim kalabaliktan girilmiyo magazalara

Doktordan Geliyorum Kızlar 5 Haftadır Gitmemişdim Büyük Heycanla Gittim Gittiğimede Pişman Oldum. İlk Defa Cumartesi Gittim Hep Hafta İçi Giderdim Ama Birdaha Hafta Sonu Gitmeyi Düşünmüyorum. Hiç İlgilenmedi Benimle Kızımı Ultrasonda Taş Çatlasın 2 Dk Gördüm. Şikayetlerimi Hızlı Hızlı Söledim. Bu Arada 25 Haftalık Olduk Kızım 719 Gr Olmuş. İdrar Kaçırma İçin Tahlil İstedi, Basur İçin Krem verdi, Hafta İçi Şeker Yüklemesi Yaptır Dedi.

Temmuzz sen nerden yapcaksin o tarz alisverisleri?malum avm fln olmaynca sikinti bayaa.ben bugu bi ciktim kalabaliktan girilmiyo magazalara

canım kompedana bakacağım birde domino mu doremi mi yanlış yazmayım oraya bakıyım diyorum beğenmezsem netten sipariş vereceğim

canım basur için verdiği kremin adı ne?

Ya bende gecelik pijema vs 7. Ayda alip hastane cantami hazir tutmak istiyorum ama malum hrr ay hizli kilo aldigim icin ya olmazsa 2 ay sinra dogumda falan diye dusunuyorum bu sefer acaba 2 beden buyukmu alsam oda cokmu buyuk olurki nasil olcak bilemedim

Ben kadin dogumcularla henuz konusmadim ama norologum sezeyan yap kafan rahat olur demisti o yuzden zihnimi ona odakladim.seninde yasadiklarin zor tabi cok zor eger asamiuosan zihninde sezaryanda yapilabilir tabiki

Masallah cnm prensesine okdr bekleyip bide bole ilgisizlik gorunce insan hayal kirikligina ugruyo bi heyecanla gidiyosun cunju

Iki gundur disetlerim ağrıyor dis diplerinden ama yedgim seyler ne olursa olsun acitiyor. Sanki baharatli yersn ya da sert cevz vb gibi bisey yersn de hassaslasr zonklar yanar ya bazen komple oyle oldu aciyor
Benimde oldu sonra geçti.

canım kompedana bakacağım birde domino mu doremi mi yanlış yazmayım oraya bakıyım diyorum beğenmezsem netten sipariş vereceğim
Himm kompedan hic aklima gelmedi ben de bi bakiyimbi aksam flnn.doremi biraz fiyat olarak yuksek bi de orda bi kiz var herseyi satmaya calismisti arkadasima bebek anne katiyla ilgileniyo dikkat et ona yalniz gitme:)

Ben kadin dogumcularla henuz konusmadim ama norologum sezeyan yap kafan rahat olur demisti o yuzden zihnimi ona odakladim.seninde yasadiklarin zor tabi cok zor eger asamiuosan zihninde sezaryanda yapilabilir tabiki

bakalım zaman ne gösterecek erken diye sormadım doğum şeklini şimdiden stree girmektense her iki durumada hazır olmakta fayda var
şuan bile normal ultrasyona girerken bile kalbim fırlayacak gibi oluyor heyecanlanıyorum garip bir duygu

Himm kompedan hic aklima gelmedi ben de bi bakiyimbi aksam flnn.doremi biraz fiyat olarak yuksek bi de orda bi kiz var herseyi satmaya calismisti arkadasima bebek anne katiyla ilgileniyo dikkat et ona yalniz gitme:)

öyle satıcılardan nefret ederim iyi oldu öğrendiğim eşimle giderim tek çıkmam bu hafta kaldı gibi

O bende de var
.kalp atislari diyene kadar nefesimi tutuorum resmen.ama sonrasi cok keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…