2015 Şubat Anneleri

Bende ilk kizimi mecburi sezeryan yaomis biri olarak sunu soleyebilirim eger doktorunuzu yeterince iyi taniyor ve guveniyorsaniz hangi dogum sizin daha iyi olacak ise doktoru dinlemekten baska caremiz yok benim suanki doktorum ilk kizimin dogumunu yapan doktor bir cok arkadssim normal dogum yapti bu doktorda ve kadin kesinlikle.normal dogum yanlisi ve sezeryandan cok normal dogum yaptiran bi bayan arkadaslarimdanda sahit oldugum icin biliyorum bana cansu senin sezeryan su sebeplerden dolayi demisti ve hic normal icin israrda etmedim baska doktorda arastirmadim cynku guveniyorrum doktoruma tabiki her seyin normali guzel bende cok isterdim normal olmasini ama hersey doktoru tanimakla bence

Insan tam da bilmeyince acaba gerekli mi diye dusunuyo

haklısınn mesela bişey alırız yanına başka bişey daha almamız gerekecektir onu söyleyebilir memlekette beşiğini aldık kart cekeceğiz durun bir dk diyerek adam kendini yırtıyor şunada bakın bunada bakın diye o tip satıcıları sevmiyorum

Ben bugün dayanamadım ve kızımı görmeye gittim 3 hafta aradan sonra.. Miniğim büyümüş 905 gr olmuş,elleri yüzündeydi hep bi fotoğraf için poz vermedi :) bi sıkıntı görünmüyor dedi doktor..yatma meselesi için tam sağına yatabilirsin dedi,ana damar sırtta sağa yakınmış,sırta meyilli olmadıkça sorun yok dedi,rahatladım

Aynen.bunlar hep capraz satis teknigi:)

Ben bir beden büyük aldım bi tanesini diğerini 2 beden büyük aldım garanti olsun die

Ben de tup bebek denedim. Genetik sorun var ve belki sahip olacagim tek cocuk oglumdu. Dr riske atmiyoruz senin gibi olunca dedi. Ama neden dedim normal.dogum daha saglikli degil mi. Evet saglikli esime normal dogum yaptirdim ama hastalarimda kestirme yolu seciyorum dedi. Bunu diyen unlu bir prof. Normal doguma vakti de yok zaten. Normalde benim icin ne risk var deyince israr edince boyle konustu. Seseryan olsan bile sancin baslamadan olma planli sezeryan olma. Bebekte olusturdugu travma cok fazla sezeryanin. Bi arastir.
Serefraz ve ben normal dogum savunucusu gibi olduk yanlis anlamayin ama eften puften bahaneleri dr ciddiyetle soyleyince bizlere yapacak sey kalmiyor. Ama ben israrla sordum neden esinize sezeryan yapmadiniz niye dogal olani normal cunku dedi bana kiymetli bebek riske atmayalim diyen adam

Sağlık sektörü içler acısı Ülkemde maşallah

Cnm ne yapacağımı hic bilmiyorum sadece hakimda hangisi hayirli ise o olsun dıye dua ediyorum..hatta bazen bi dogursamda su dusuncelerden kafami alsam diye hayal kuruyorum sadece hamile kalmak zor zannederdim hamile kalana dek..hamile kalmak nasil zorladiyssa bu islerde zormuş..oglumu kucağıma saglikli sekilde aliyim bnde iyi oluyumda ister sezeryan ister normal nası olursa olsun..

Sureci yasayinca keskeler basliyor. Keske demeyin diye yaziyorum ben aslinda. Asirlardir dogurmus kadinlar bizde dogurcaz bir sekilde. Planli sezeryan olmayin en azindan. Sonra sadece kendimi dusunmusum bebek icin sagliksizmis diye agliyor insanlar forumlarda.
Sonucta herkesin tercihi ben nedense soylemem gerekli diye hissettim aman kirmayayim kimseyi

Düğün günü kalıp giderler herhalde. Kaç gün kalıcaklar ki? Başkasının yanında da uzanılmıyor gerçekten.
Kalmazlar.pazartesi torunun okulu var.
Evde olsam severim misafir ama tatil.sadece pazar olunca kıymetli oluyor

Sağlık sektörü içler acısı Ülkemde maşallah
Yani kendi esine normal dogum yaptirmis. Ama baska normal doguma girmemistir ancaj ilk uzmanlik yillarinda.
Bir de okulda normal dogutan bir ben varim. Herkesin mi buyuk riski vardi sezeryan oldu. Bana uzayli muamelesi yapiyorlar. Yahu allah yaratmis dogurcak organlari vermis bunun nesi garip. Benim garipsedigim sezeryanin bu denli siradanlasmasi. Bilmem belki ikinci sezrryan olur basa ne gelecek bilinmez oyle olmazsa olmaz degil benim icin de normal dogurnak ama denememek olmaz. Malesef ulkemizde mucadele gerekiyor siradan bir normal dogum icin

Kizlar bugun gogsumden findik tanesinkadr bi sivi gelmis tshirtumde gordum sonra baktim ucunu siktim hafif seffaf gibi hafif sivi geliyo bu haftalarda normalmi acaba son haftalar olsa neysede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…