Insan tam da bilmeyince acaba gerekli mi diye dusunuyoöyle satıcılardan nefret ederim iyi oldu öğrendiğim eşimle giderim tek çıkmam bu hafta kaldı gibi
Insan tam da bilmeyince acaba gerekli mi diye dusunuyo
Aynen.bunlar hep capraz satis teknigi:)haklısınn mesela bişey alırız yanına başka bişey daha almamız gerekecektir onu söyleyebilir memlekette beşiğini aldık kart cekeceğiz durun bir dk diyerek adam kendini yırtıyor şunada bakın bunada bakın diye o tip satıcıları sevmiyorum
Çıkmış derken. 3 ay oldu çıkalı kızanYiyorum canm ama demek ki daha cok yemek mi lazım nedir , hamsi çıkmış şimdi ondan Yicem
Kom ve Erdem trikodan aldım ben iç çamaşırcanım kompedana bakacağım birde domino mu doremi mi yanlış yazmayım oraya bakıyım diyorum beğenmezsem netten sipariş vereceğim
Çıkmış derken. 3 ay oldu çıkalı kızan
Ya bende gecelik pijema vs 7. Ayda alip hastane cantami hazir tutmak istiyorum ama malum hrr ay hizli kilo aldigim icin ya olmazsa 2 ay sinra dogumda falan diye dusunuyorum bu sefer acaba 2 beden buyukmu alsam oda cokmu buyuk olurki nasil olcak bilemedim
Ben de tup bebek denedim. Genetik sorun var ve belki sahip olacagim tek cocuk oglumdu. Dr riske atmiyoruz senin gibi olunca dedi. Ama neden dedim normal.dogum daha saglikli degil mi. Evet saglikli esime normal dogum yaptirdim ama hastalarimda kestirme yolu seciyorum dedi. Bunu diyen unlu bir prof. Normal doguma vakti de yok zaten. Normalde benim icin ne risk var deyince israr edince boyle konustu. Seseryan olsan bile sancin baslamadan olma planli sezeryan olma. Bebekte olusturdugu travma cok fazla sezeryanin. Bi arastir.Kızlar ben tupbebek tedavisiylle hamile kaldim ilk gebeligim ama doktorum bana ilk gunden itibaren tüp bebekte cogunlukla sezaryani onerdigini soyledi bnmde aklim karisti simdi..bende sezeryana alistirdim kendimi acikcasi sezeryan kafama yerleşti..planlar hep sezeryan bizde..simdi dogum icin baska dooktora basladim oda malisef sezeryan dedi.hastalarimiz bebeklerine zorlu aureclerden kavustugu icin bebekleei riske atmak istemesiklerini söyledi ikiside
Sağlık sektörü içler acısı Ülkemde maşallahBen de tup bebek denedim. Genetik sorun var ve belki sahip olacagim tek cocuk oglumdu. Dr riske atmiyoruz senin gibi olunca dedi. Ama neden dedim normal.dogum daha saglikli degil mi. Evet saglikli esime normal dogum yaptirdim ama hastalarimda kestirme yolu seciyorum dedi. Bunu diyen unlu bir prof. Normal doguma vakti de yok zaten. Normalde benim icin ne risk var deyince israr edince boyle konustu. Seseryan olsan bile sancin baslamadan olma planli sezeryan olma. Bebekte olusturdugu travma cok fazla sezeryanin. Bi arastir.
Serefraz ve ben normal dogum savunucusu gibi olduk yanlis anlamayin ama eften puften bahaneleri dr ciddiyetle soyleyince bizlere yapacak sey kalmiyor. Ama ben israrla sordum neden esinize sezeryan yapmadiniz niye dogal olani normal cunku dedi bana kiymetli bebek riske atmayalim diyen adam
Cnm ne yapacağımı hic bilmiyorum sadece hakimda hangisi hayirli ise o olsun dıye dua ediyorum..hatta bazen bi dogursamda su dusuncelerden kafami alsam diye hayal kuruyorum sadece hamile kalmak zor zannederdim hamile kalana dek..hamile kalmak nasil zorladiyssa bu islerde zormuş..oglumu kucağıma saglikli sekilde aliyim bnde iyi oluyumda ister sezeryan ister normal nası olursa olsun..yapacağım post: 37688072 .!.:Ben de tup bebek denedim. Genetik sorun var ve belki sahip olacagim tek cocuk oglumdu. Dr riske atmiyoruz senin gibi olunca dedi. Ama neden dedim normal.dogum daha saglikli degil mi. Evet saglikli esime normal dogum yaptirdim ama hastalarimda kestirme yolu seciyorum dedi. Bunu diyen unlu bir prof. Normal doguma vakti de yok zaten. Normalde benim icin ne risk var deyince israr edince boyle konustu. Seseryan olsan bile sancin baslamadan olma planli sezeryan olma. Bebekte olusturdugu travma cok fazla sezeryanin. Bi arastir.
Serefraz ve ben normal dogum savunucusu gibi olduk yanlis anlamayin ama eften puften bahaneleri dr ciddiyetle soyleyince bizlere yapacak sey kalmiyor. Ama ben israrla sordum neden esinize sezeryan yapmadiniz niye dogal olani normal cunku dedi bana kiymetli bebek riske atmayalim diyen adam
Sureci yasayinca keskeler basliyor. Keske demeyin diye yaziyorum ben aslinda. Asirlardir dogurmus kadinlar bizde dogurcaz bir sekilde. Planli sezeryan olmayin en azindan. Sonra sadece kendimi dusunmusum bebek icin sagliksizmis diye agliyor insanlar forumlarda.Cnm ne yapacağımı hic bilmiyorum sadece hakimda hangisi hayirli ise o olsun dıye dua ediyorum..hatta bazen bi dogursamda su dusuncelerden kafami alsam diye hayal kuruyorum sadece hamile kalmak zor zannederdim hamile kalana dek..hamile kalmak nasil zorladiyssa bu islerde zormuş..oglumu kucağıma saglikli sekilde aliyim bnde iyi oluyumda ister sezeryan ister normal nası olursa olsun..
Kalmazlar.pazartesi torunun okulu var.Düğün günü kalıp giderler herhalde. Kaç gün kalıcaklar ki? Başkasının yanında da uzanılmıyor gerçekten.
Yani kendi esine normal dogum yaptirmis. Ama baska normal doguma girmemistir ancaj ilk uzmanlik yillarinda.Sağlık sektörü içler acısı Ülkemde maşallah
zorlanmis yani oncesinde yoktu. Kac gunde gectiler peki.Bana da olmuştu gözlerimin altı benek benekti. Zorlamışsın sanırım canım
Hamile reyonunda mi panco yoksa normal reyonda mi. Ona gore gidicem her subede hamie reyonu olmuyorLcw den boğazlı lacivert bir hırka aldım bugün. Oldukça sıcak tutacağa benziyor. Pelerin gibi.
Burda her yer satmiyoKom ve Erdem trikodan aldım ben iç çamaşır
Sağlık sektörü içler acısı Ülkemde maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?