2015 Şubat Anneleri

Tamam canım sağol. Dr iki saat sonra ölç dedi diye iki saatte ölçüyorum ama bir saat sonra ölçmeyi de deniycem.
Canım ama bana ilk lokmandan tam bir saat sonra dedi. Yemek bittikten sonra 1 saat değil yani. Benim ilk saatim yüksek çıkmıştı.

ZATEN o ablalar hep öyleler. benım de öyle ablam. bir kez dedim sen kötü bir ablasın gücüne gitmiş.
en iyisi kimseye muhtaç olmasan yaşamak.
bende bakıcam duruma, olmazsa bırını bulucam yarım gun.
burda bır teyze var binada birinin torununa bakmış cok memnunlar.
gozun kapalı guvenebılırsın dedıler. ben zaten oglen gelırım işe ya da ısım olunca gelırım. yarım gun yeter bana
bakalım mutlaka bır care bulunacak.

elimle liste yapmıştım kaybettım. şimdi bulduğum bir listeyi yeniden düzenledim. belki çıktısını alırsınız işinize yarar.
World dosyası yükleyemedim

şu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
ben yatsam biri bana baksa, nazlasa. çorba yapsa yedirse,çay demlese.
Bulantı deilde ekşime olabilir mi bende sabahları midem ekşimiş uyanıyorum ve yanıyor da bu zamanlarda olurmuş insanı sevimsiz kılıyor ama bişey yemek istemiyorsun falan. Geçmiş olsun
Şekerim 88 çıktı elmamı gönül rahatlığıyla yedim
canım bi saat sonra mı ölçtün? Ben de iki saat sonra baktım kahvaltıdan 94 çıktu bugün reçel yemedim ama kahvaltıda :)

ekşime falan var zaten. dün yemekte soğan varmış akşama kadar öldüm ağrıdan. normalde soğan yemeyen biriyim belki ondanda ağır gelmıs olabilir.

Kuğu ve vezir da aşağı inmiş bi tarafı bende oyle bir özellik yok bide yerden yüksek kralın yerle bir neredeyse. Beyaz kelebekle ne farkı var bende çözemedim çok açıklama yok

çok teşekkür ederim canım. kenarlık ve yükseklik farkı varmış demek ki.

elimle liste yapmıştım kaybettım. şimdi bulduğum bir listeyi yeniden düzenledim. belki çıktısını alırsınız işinize yarar.
World dosyası yükleyemedim

Bende de listeler var kendime göre düzenleyemedim. Bu hafta sonu onunla ilgileneyim en iyisi. Bir de çanta olayına gireriz inşallah.

merhaba hanimlar
bugun dr randevum vardi ,6. ay için

75 gr lik seker testi yazdi, once aç karnina kan alinacak, sonra 1.ve 2. saatde bakilacak kanaa
oncekiler gibi midemde tutamazsam diyabet uzmani takip edicek
maalesef sekerli bi sey yedimmi yada ekmegi fazla kaçirdimmi,1 sat içinde bas agriis , feci bi yorgunluk ve agiz kurulugu oluyor bende ..

kan vermeye ne zaman gitsem daha karar veremedim, cumartesi gitsem geçmin olur sizce ???

kahvaltida ekmek yiyormusun canim ?

Iki saat sonra baktım canım. Dün 93 çıkmıştı bugün 88 senin de iki saat sonraki değerin iyi çıkmış.

Böyle konuşma canım ya. Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah. Bilgileri eslaa ya özel mesaj atıp listemize dahil olabilirsin. Aramıza hoşgeldin :)

sen de çok temizlik yapıyosun bence :)
tıtız degılım amapıslıgede goz gore gore tahammül edemem ölsem gebersem aklıma gırdıyse kalkar yaparım. huyum batsın..sabah namazdan sonra esıme yorganı balkona at havalansın dedım(hergun havalandırırm esım cok terledıgı ıcın ) o bıseyle meşguldü aldımkendım goturdum 1 dk bekleme sen zaten ölursun dedı kızdı bana sabahın köründe delı.ee hemen yapsaymış o zaman

ekşime falan var zaten. dün yemekte soğan varmış akşama kadar öldüm ağrıdan. normalde soğan yemeyen biriyim belki ondanda ağır gelmıs olabilir.

Bana da sarımsak öyle yaptı aslında normalde yerim ama dün bayağı bir etkiledi.

Iki isim güzel görünüyor. Erva ne demek ki? Bilgeyi sevdim
Erva genç,güzel ve cesur dememiş. bir de sana birşey sormak istiyorum kimyacı olduğun için. az önce bulaşık makinasının temizliyicileri olur ya bakım için onu makinaya koyarken çay kaşığı ile dökmüştüm, ortaıktan kaldırmamışım kaşığı da eşim o sıra kaşığı şekerli zannedip çayını karıştırmış. bu neden limonlu dedi ordan anladım birden iki yudum içmiş ama dr a gitmek gerekirmi? içinde sitrik asit ve naniyonik yüzey aktif madde var. acaip panik yaptım

kızlar etrafınızda CAGRI MARKET varsa gıdın bakın dıkıssız bustıyer gelmıs sımdı aldım geldım..anam var yok arası baya toparlayıcıbısey coktarahat..emzırırken cok kolaylık saglayacagını düşünüyorum..kocaya dedım 1 tane daha al gel dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…