çağrı market ne ki? ben hiç duymadım çağrı market.Ahanda bu 5.95 tl cık
bebegın durumu nasıl sen kılo kaybederken obuyuyebılıyormu..dr ne dıyorkızlar merhaba,
krizantemcik Litchi SfEa @serefnaz85 ecicansu @darksday hepiniz yazmışsınız teşekkür ederim çıktık eve 8 gün raporumuz var ama bugün tekrar ishal başladı nasıl geçecek bilmiyorum artık tükendim canım kalmadı kilo veriyorum. perşembe kontrolüm var inşalah geçer
aslında bır cok yerde var cagrı semt market dıye gecıyorçağrı market ne ki? ben hiç duymadım çağrı market.
çok şükür bebeğin durumu iyi haftasıyla uyumlu 1200 gr olmuş aman o kilo alsınd ben kaybedeyim kilo önemli değil ama meyve yiyemiyorum süt içemiyorum üzülüyorum onu besleyemicem diyebebegın durumu nasıl sen kılo kaybederken obuyuyebılıyormu..dr ne dıyor
Erva genç,güzel ve cesur dememiş. bir de sana birşey sormak istiyorum kimyacı olduğun için. az önce bulaşık makinasının temizliyicileri olur ya bakım için onu makinaya koyarken çay kaşığı ile dökmüştüm, ortaıktan kaldırmamışım kaşığı da eşim o sıra kaşığı şekerli zannedip çayını karıştırmış. bu neden limonlu dedi ordan anladım birden iki yudum içmiş ama dr a gitmek gerekirmi? içinde sitrik asit ve naniyonik yüzey aktif madde var. acaip panik yaptım
Çamaşır suyunu biliodum da cifi bilmiodum aaaa sasirdim cnm saol ya bende elimden dusurmem cifi o cesmeler hemen leke leke oluo suyun kirecinden.. yapmicam artik tutcam kendimi yaa herkes hakli aramis anneme demis falan sabah sabah bi tur azae isittim annem ölümü gor dedi en sonSadece ailen değil ki senin üstüne düşen sen hastanedeyken bizim de yüreğimiz ağzımızdaydı. Hadi bakalım hiçbişey yapmıcaksın artık. Çamaşır suyunu ayrıca yasaklıyorum sana. Sadece sana değil herkese. Sakın çamaşır suyu kullanmayın koklamayın Aynı şey amonyak içeren çif için de geçerli. Saçınızı boyatmıyosunuz ama cif kullanıyorsunuz. Hele cifi hergün kullanıyorsunuzyapmayın artık.
çok şükür bebeğin durumu iyi haftasıyla uyumlu 1200 gr olmuş aman o kilo alsınd ben kaybedeyim kilo önemli değil ama meyve yiyemiyorum süt içemiyorum üzülüyorum onu besleyemicem diye
sorma doktorla da kavga ettik zaten ben acil olarak devlet hastanesine gittim oraya gitmedim diye tartıştı benle bakalım perşembe nasıl kapışcaz :)Et protein ye bol bol bebişi besleyen şey onlar. Süt içmesen de olur kalsiyum ilacı kullanıyorsan o yeter. Süt zaten bebiş için değil bizim için gerekli. Geçmiş olsun canım. Dr un da kilo demez artık.
sut ıcmesende olur ben daha 1 yudum ıcmedım.. sana tavsıyem bol patates hasla ye. sık sık ye ama..ayva ye cennet meyvesı denen hurmadan ye..bunlarınhepsı kabız yapan yıyecekler..hıc degılse az can gelır..çok şükür bebeğin durumu iyi haftasıyla uyumlu 1200 gr olmuş aman o kilo alsınd ben kaybedeyim kilo önemli değil ama meyve yiyemiyorum süt içemiyorum üzülüyorum onu besleyemicem diye
çooook geçmiş olsun canım, güzel güzel dinlen. bebişinizde sende iyisin çok şükür.kızlar merhaba,
krizantemcik Litchi SfEa @serefnaz85 ecicansu @darksday hepiniz yazmışsınız teşekkür ederim çıktık eve 8 gün raporumuz var ama bugün tekrar ishal başladı nasıl geçecek bilmiyorum artık tükendim canım kalmadı kilo veriyorum. perşembe kontrolüm var inşalah geçer
Yiyorum cnm ama kepek yada tam buğday ekmeği. Benim sınırdaçıkmıştu değerim ama hiç dikkat etmedim bir günde 5-6 porsiyn meyve yiyorum valla hemde muz portakal falan. Tereyağı reçel bal bi tek bu sabah yemedim aşure falanda yedim hatta. Şimdi bi kaç gün dikkat edicem dojtor tekrar bakacak.kahvaltida ekmek yiyormusun canim ?
cnm bende salgına yakalanmıştım biliyorsunuz çok fena Allah kolaylık versin 3-4 gün resmen sadece haşlanmış patatesle beslendim kahvaktı hariç muz ve patates ye sürekli. Yediklerine dilkat ediyor musunkızlar merhaba,
kaşığın ucunda çok az bişey kalmış, yoğun bir limon kokusu vardı sitrik asitten dolayı. ben de onu düşündüm bana dersolsun bu normalde hiç yapmama, ama anlık oluyor böyle şeyler işte.. bebek olunca çok dikkatli olmak lazım. o zaman ben bol su içireyim onaKaşığın üzerinde çok mu kalmıştı? Azsa bişey olmaz bol su içsin. Sitrik asitten bişey olmaz da yüzey aktif maddenin özelliği ne ki. Hem boğazını falan da acıtmamış içerken anladığım kadarıyla. Bu hepimize ders olsun evdeki işleri yaparken bebişler de böyle herbişeyi ağzına Götürebilir dikkat edelim.
Gecmis olsun canim... Benim de 1 haftadir gecmeyen bir bogaz agrim.var bugun hicbirsey yapmayip yatmayi planliyordum ki kızımın diş agrisi yuzunden sabahi sabah ettim. Sabahta hastaneye gotur yok okuluna ugra dersini al yeni dondum eve ve bir suru isim var. Bazen anne olunca hasta olmaya bile hakkim yok gibi geliyor. Aman kizim.iyi olsun da bende iyi olurum diyorum hep...yok yardımcı olmaz elin kadını ne kadar sevecek bizi.
anne abla tarzı biri gerek.
zaten hep öyle olur dinlenicem yatıcam dediğin gün bir sürü şey çıkar.Gecmis olsun canim... Benim de 1 haftadir gecmeyen bir bogaz agrim.var bugun hicbirsey yapmayip yatmayi planliyordum ki kızımın diş agrisi yuzunden sabahi sabah ettim. Sabahta hastaneye gotur yok okuluna ugra dersini al yeni dondum eve ve bir suru isim var. Bazen anne olunca hasta olmaya bile hakkim yok gibi geliyor. Aman kizim.iyi olsun da bende iyi olurum diyorum hep...
yemek yedikten 1 saat sonraki kan şekerim 159 çıktı. normal mi sizce? ilk kez ölçüm yapıyorum. ben şeker yüklemesi yaptırmadığım için dr ara sıra açlık tokluk şekerini ölç demişti. babamın ev tipi şeker ölçüm cihazını aldım onu kullanıyorum . bir saat sonra tekrar mı ölçsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?