2015 Şubat Anneleri

selam kızlar,
yemeğimi yedim geldim çabucak.bi kaç gündür pek giremedim merak ettim neler kaynatıyosunuz :)
son günlerde dengemi kaybediyorum sürekli eni sonu düşecem. bütün g'lerim çok büyüdü ondan mı acep? :)

bebegın durumu nasıl sen kılo kaybederken obuyuyebılıyormu..dr ne dıyor

bebegın durumu nasıl sen kılo kaybederken obuyuyebılıyormu..dr ne dıyor
çok şükür bebeğin durumu iyi haftasıyla uyumlu 1200 gr olmuş aman o kilo alsınd ben kaybedeyim kilo önemli değil ama meyve yiyemiyorum süt içemiyorum üzülüyorum onu besleyemicem diye

Kaşığın üzerinde çok mu kalmıştı? Azsa bişey olmaz bol su içsin. Sitrik asitten bişey olmaz da yüzey aktif maddenin özelliği ne ki. Hem boğazını falan da acıtmamış içerken anladığım kadarıyla. Bu hepimize ders olsun evdeki işleri yaparken bebişler de böyle herbişeyi ağzına Götürebilir dikkat edelim.

Çamaşır suyunu biliodum da cifi bilmiodum aaaa sasirdim cnm saol ya bende elimden dusurmem cifi o cesmeler hemen leke leke oluo suyun kirecinden.. yapmicam artik tutcam kendimi yaa herkes hakli aramis anneme demis falan sabah sabah bi tur azae isittim annem ölümü gor dedi en son agrilarimda gecti gibi ama hala hafiften var herkeste varmi acaba normalmi bilmiorm

çok şükür bebeğin durumu iyi haftasıyla uyumlu 1200 gr olmuş aman o kilo alsınd ben kaybedeyim kilo önemli değil ama meyve yiyemiyorum süt içemiyorum üzülüyorum onu besleyemicem diye

Et protein ye bol bol bebişi besleyen şey onlar. Süt içmesen de olur kalsiyum ilacı kullanıyorsan o yeter. Süt zaten bebiş için değil bizim için gerekli. Geçmiş olsun canım. Dr un da kilo demez artık.

Et protein ye bol bol bebişi besleyen şey onlar. Süt içmesen de olur kalsiyum ilacı kullanıyorsan o yeter. Süt zaten bebiş için değil bizim için gerekli. Geçmiş olsun canım. Dr un da kilo demez artık.
sorma doktorla da kavga ettik zaten ben acil olarak devlet hastanesine gittim oraya gitmedim diye tartıştı benle bakalım perşembe nasıl kapışcaz :)

sut ıcmesende olur ben daha 1 yudum ıcmedım.. sana tavsıyem bol patates hasla ye. sık sık ye ama..ayva ye cennet meyvesı denen hurmadan ye..bunlarınhepsı kabız yapan yıyecekler..hıc degılse az can gelır..

Kızlar kafayı yicem sabahtan beri bebek arabalarına bakıyorum bir türlü karar veremedim Favorilerim baby2 go travel sistem wollex newyork teavel sistem sunny baby travel sistem bebek arabaları birde casual cadillac vardı listemde onu eledim Diğerlerinin görüntüleri çok güzel ama kullanış ağırlık vs. bunlarda cok önemli tabi siz neler aldınız canlar yada ne düşünüyorsunuz

çooook geçmiş olsun canım, güzel güzel dinlen. bebişinizde sende iyisin çok şükür.
ishal mevzusunu telefonda sorsan doktoruna?

kahvaltida ekmek yiyormusun canim ?
Yiyorum cnm ama kepek yada tam buğday ekmeği. Benim sınırdaçıkmıştu değerim ama hiç dikkat etmedim bir günde 5-6 porsiyn meyve yiyorum valla hemde muz portakal falan. Tereyağı reçel bal bi tek bu sabah yemedim aşure falanda yedim hatta. Şimdi bi kaç gün dikkat edicem dojtor tekrar bakacak.
cnm bende salgına yakalanmıştım biliyorsunuz çok fena Allah kolaylık versin 3-4 gün resmen sadece haşlanmış patatesle beslendim kahvaktı hariç muz ve patates ye sürekli. Yediklerine dilkat ediyor musun

kaşığın ucunda çok az bişey kalmış, yoğun bir limon kokusu vardı sitrik asitten dolayı. ben de onu düşündüm bana dersolsun bu normalde hiç yapmama, ama anlık oluyor böyle şeyler işte.. bebek olunca çok dikkatli olmak lazım. o zaman ben bol su içireyim ona

yok yardımcı olmaz elin kadını ne kadar sevecek bizi.
anne abla tarzı biri gerek.
Gecmis olsun canim... Benim de 1 haftadir gecmeyen bir bogaz agrim.var bugun hicbirsey yapmayip yatmayi planliyordum ki kızımın diş agrisi yuzunden sabahi sabah ettim. Sabahta hastaneye gotur yok okuluna ugra dersini al yeni dondum eve ve bir suru isim var. Bazen anne olunca hasta olmaya bile hakkim yok gibi geliyor. Aman kizim.iyi olsun da bende iyi olurum diyorum hep...

yemek yedikten 1 saat sonraki kan şekerim 159 çıktı. normal mi sizce? ilk kez ölçüm yapıyorum. ben şeker yüklemesi yaptırmadığım için dr ara sıra açlık tokluk şekerini ölç demişti. babamın ev tipi şeker ölçüm cihazını aldım onu kullanıyorum . bir saat sonra tekrar mı ölçsem?

zaten hep öyle olur dinlenicem yatıcam dediğin gün bir sürü şey çıkar.
diş ağrısı da çekilmıyor hıc. insanın kendınde olunca başka dert sevdıklerınde olunca başka. çaresız bır sey.

Ben iki saatte ölçüyorum canım. Bir saat için sınır değer 140 miş. Iki saat sonra da 120.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…