2015 Şubat Anneleri

ben camasır suyu olmadan yasayamam kı hele cıf olmayan hayatı neyleyim kızımda yag cozucıuyu havaya sıkıp kokusunu ıcıme cekerdım..yahu nasıl bır kokudur o hele hamılelıgımın 2. ayında kvnın banyosunu camasır suyuyla bır dezenfekte edıyım dedım esım zor yetıstı ıcerden çıkardı benı,resmen ölümden döndüm ama benım gozum kör olmasın olmuyor ıste olmuyorrrrrrrrrrrr

ayy mıllet bebek şeysilerine heves edıyrorben tencereye tavaya dun yattık esıme dedımkı benle hıc ılgılenmıyorsun güzel bıseyler soyle herbıryanım agrıyo bıde senı dert etmeyım kendıme dedımbana sarılası oldu dur dedım bısey daha vargene noldu dedı..markete bısey gelmıs kredı kartını bırak gıt ondan alıcam dedım..ne gelmıs dedı,ne onemı var bılıp ne yapacaksın sen kartı bırak dedım...gene tencere tava tabak geldı demı dedı dedım ne yapayım brosurur eve getıren sensın...kartı bırakmayacaksan dön arkanı ılgı falan ıstemez dedım dayanamıyorum arkadaş..resmen hastayımm
çocuk ıcecekse bırer dılım yeter suyun mıktarına gore ayarla canım
3 boyutlu usg de bebeğin renkli fotosunu veriyorlar mı?
hastaneye gore degısıyor dıye bılıyorum..bızımkı renksızdı..
orgu nasıl bır motivasyondur yaa..bende ankarada 4 tane lıf ordum kıllı ıpten acayıp kopuruyor,bebek ıcın yumuşacık hemde el emegı...keşke yakınımda yol gostercek bırı olsada devam edebılsem

Son düzenleme:

Olmalı olmalıııı bebişinin pembecik yeni oluşan ciğerlerini düşün. O çamaşır suyunu her kokladığında birsürü klor gazı alıyorsun. O gaz bebişinin ciğerlerine gitmesin Allah korusun. Yapma bidaha cıs.

ayy cok ısım varbugun..
sabahkı depresıflıgım karnımın doymasıyla gectı sukur.. kan ve ıdrarımızı verdık geldık..yemegımızı yedık.. sımdı az oksıjen gıtmesı ıcın cay depoluyorum vicidimaaa camasır astım kuruyanları kaldırdım bı sıl supur yapcam...sonra otur aksama kadar ohhh

günaydın herkese.
ben çok halsiz ve mutsuzum. midem bulanıyor iki gündür.
hep yatmak istiyorum. yatıyorum ama uyuyamıyorum.

valla canım senin durum gayet normal kilo açısından. ya ben dana gibiyim. 9 kilo aldım ki her bölgeme aldım, resmen yuvarlanıyorum.

178 boyumla bende topa döndüm resmen. Ama bu halimide sevmiyor değilim :) normal doğum olsun inş hemen spor programı hazirlayalim.

günaydın herkese.
ben çok halsiz ve mutsuzum. midem bulanıyor iki gündür.
hep yatmak istiyorum. yatıyorum ama uyuyamıyorum.

Geçmiş olsun canim. Bundan sonraki boyle sanirim. Mide bulantilari bende de oluyor sik sik. Yemek yerken, ilaç içerken özellikle. Uyku hepten gitti. Allah şifa versin hepimize.

Herkese gunaydinlar. Birşey sorucam su popüler konu yaziyor altında kimler var görüyorduk ne oldu yinemi güncellendi site?

Listede yoksun nerde ikamet ediyorsun ? Yaşınız kaç ?
O listeye nasıl dahil olacağımı bilemedimde ondan.. doğunun parislerinden erzulüm deyim :) 29 yaşında bir erkek bebek annesi adayıyım. İki kaybım oldu biri kimyasal bi 6 haftalık yine pimpiriksiz bir anne olmaya çalışıyorum. . Çünkü bi çocuk doğacaksa doğuyor o yaşam yazılmadıysa 40 h lık ken bile yaşamıyor Allah vermesin

Canım yaa geçmiş olsun. Bence gebelikte baştan sona izinli sayılmalıyız. Çok yorucu oluyor gerçekten. Hele ayakta kalmak insanı mahvediyor. Eşin nerde? Gelip gidiyor mu sürekli mi uzakta?
Yook çok şükür hep yanımda seminer çıktı ilk defa bi haftalığına gitti cuma yanımda Allah izin verirse.. Allah ım bizi ve tüm sevenleri ayırmasın o bnm herşeyim

Yani bildiklerimi severek aktarırım tabi ama sonuçta istialıyım ve bi anne adayıyım ister istemez bende bazen heyecanıma kapılıyorum

Söyle söyle bildiğin herşeyi bize söyle biz bilgiye çok aç bir grubuz :) mesela burda herkes idrar yolu enfeksiyonu olup duruyor. Dr lar tahlil istemiyor arada rastgele çıkıyor. Ne dersin tahlil ve kültürü Dr dan biz istesek mi?

şu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
ben yatsam biri bana baksa, nazlasa. çorba yapsa yedirse,çay demlese.

Ah işte onu ben de istiyorum. Bir yardımcı mı tutsak ki? Aslında bu yardımcı işini ciddi ciddi düşünüyorum ben.

Şikayetiniz varsa zaten isteyecektir yoksa da ara istiyordur sanırım biz isterdik benm dr umda bi kaç ayda bir istiyor. . Bol su içip çamaşırınızı sık değiştirin gebelikte enfeksiyon kapmakta yayılması da çok kolay

Şikayet olmayınca istemiyorlar maalesef. Bir ara kendimiz söyleyelim o zaman. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…