140 diye biliyorumBir saat sonra olan ölçümde maksimum kaç olması gerekiyor?
ben camasır suyu olmadan yasayamam kı hele cıf olmayan hayatı neyleyimSadece ailen değil ki senin üstüne düşen sen hastanedeyken bizim de yüreğimiz ağzımızdaydı. Hadi bakalım hiçbişey yapmıcaksın artık. Çamaşır suyunu ayrıca yasaklıyorum sana. Sadece sana değil herkese. Sakın çamaşır suyu kullanmayın koklamayın Aynı şey amonyak içeren çif için de geçerli. Saçınızı boyatmıyosunuz ama cif kullanıyorsunuz. Hele cifi hergün kullanıyorsunuzyapmayın artık.
oyy maşaallah benim gelinim cicileri tamamlanmış doğum çeyizi hazırlanmış
canım bnm annem diyor ki ilk zmnlar küçük olacak örgülerin içinde kaybolur küçük bile örsek ama penye yelekler daha iyi olur diyor o yüzden 2 yelek az gibi kusarsa fln yıkanırken kuruması sıkıntı oluyor belki 2 tane daha alabilirsin 3-6 aylık yelek penye. Ayrıca eldivende az gibi geldi bana ben her gün yada 2 günde 1 değişirm eldivenlerini kırlenir ağzına sokar fln dieBende istnbulda kışın çamaşır kurutma sıkıntısı çektiğim için 0-3 aylık çok alma diyorlar ama alıcam yıkanınca nasıl kurucak bnm evde sıkıntı oluyor. Balkonum kapalı pimapenle çamaşırlığa asılınca da zor kuruyor balkonda da olsa.
çocuk ıcecekse bırer dılım yeter suyun mıktarına gore ayarla canımgünaydın kızlar ,
acayip bir baş ağrısıyla uyandım kafamın her yanı ağrıyor hala geçmedi , uyusam geçer mi acaba karnım gayet tok çünkü of of
@fyz35 canım çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra hepimiz doğum zamanımız gelince gideriz hastaneye yatmaya
iremguzum canım sende öksürük-balgam için bi tarif vemişsin elma ve ayva ile olan , onlar birer tane mi doğrayacaz ?
hastaneye gore degısıyor dıye bılıyorum..bızımkı renksızdı..3 boyutlu usg de bebeğin renkli fotosunu veriyorlar mı?
orgu nasıl bır motivasyondur yaa..bende ankarada 4 tane lıf ordum kıllı ıptenŞiş bulmam lazım biryerden. Acayip sıkıntı yaptım kendime. Bir atkı başladım şişi çok kalın geldi pofufuk duruyor öyle durmasını istemiyorum. Bir yandan öreyim bitsin diyorum bir yandan da şişi değiştirirsem daha iyi diyorum. Bulunduğum yerde de ha deyince şiş bulunmuyor. Kafaya taktığım şeye bakın yaw. Biraz öğrencilerin sınav kağıtlarını okuyayım bari.
ben camasır suyu olmadan yasayamam kı hele cıf olmayan hayatı neyleyimkızımda yag cozucıuyu havaya sıkıp kokusunu ıcıme cekerdım..yahu nasıl bır kokudur o hele hamılelıgımın 2. ayında kvnın banyosunu camasır suyuyla bır dezenfekte edıyım dedım esım zor yetıstı ıcerden çıkardı benı,resmen ölümden döndüm ama benım gozum kör olmasın olmuyor ıste olmuyorrrrrrrrrrrr
ayy mıllet bebek şeysilerine heves edıyrorben tencereye tavayadun yattık esıme dedımkı benle hıc ılgılenmıyorsun güzel bıseyler soyle herbıryanım agrıyo bıde senı dert etmeyım kendıme dedım bana sarılası oldu dur dedım bısey daha var gene noldu dedı..markete bısey gelmıs kredı kartını bırak gıt ondan alıcam dedım..ne gelmıs dedı,ne onemı var bılıp ne yapacaksın sen kartı bırak dedım...gene tencere tava tabak geldı demı dedı dedım ne yapayım brosurur eve getıren sensın...kartı bırakmayacaksan dön arkanı ılgı falan ıstemez dedım dayanamıyorum arkadaş..resmen hastayımm
çocuk ıcecekse bırer dılım yeter suyun mıktarına gore ayarla canım
hastaneye gore degısıyor dıye bılıyorum..bızımkı renksızdı..
orgu nasıl bır motivasyondur yaa..bende ankarada 4 tane lıf ordum kıllı ıptenacayıp kopuruyor,bebek ıcın yumuşacık hemde el emegı... keşke yakınımda yol gostercek bırı olsada devam edebılsem
verirler3 boyutlu usg de bebeğin renkli fotosunu veriyorlar mı?
günaydın herkese.
ben çok halsiz ve mutsuzum. midem bulanıyor iki gündür.
hep yatmak istiyorum. yatıyorum ama uyuyamıyorum.
Yani bildiklerimi severek aktarırım tabi ama sonuçta istialıyım ve bi anne adayıyım ister istemez bende bazen heyecanıma kapılıyorumWaaaaw hepimizden daha bilgili yani. O zaman topiği izde daim olur musun ? :) sana sorarım ben çok çok.
valla canım senin durum gayet normal kilo açısından. ya ben dana gibiyim. 9 kilo aldım ki her bölgeme aldım, resmen yuvarlanıyorum.
günaydın herkese.
ben çok halsiz ve mutsuzum. midem bulanıyor iki gündür.
hep yatmak istiyorum. yatıyorum ama uyuyamıyorum.
O listeye nasıl dahil olacağımı bilemedimde ondan.. doğunun parislerinden erzulüm deyim :) 29 yaşında bir erkek bebek annesi adayıyım. İki kaybım oldu biri kimyasal bi 6 haftalık yine pimpiriksiz bir anne olmaya çalışıyorum. . Çünkü bi çocuk doğacaksa doğuyor o yaşam yazılmadıysa 40 h lık ken bile yaşamıyor Allah vermesinListede yoksun nerde ikamet ediyorsun ? Yaşınız kaç ?
Yook çok şükür hep yanımda seminer çıktı ilk defa bi haftalığına gitti cuma yanımda Allah izin verirse.. Allah ım bizi ve tüm sevenleri ayırmasın o bnm herşeyimCanım yaa geçmiş olsun. Bence gebelikte baştan sona izinli sayılmalıyız. Çok yorucu oluyor gerçekten. Hele ayakta kalmak insanı mahvediyor. Eşin nerde? Gelip gidiyor mu sürekli mi uzakta?
şu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.Günaydın canım. Soğuk algınlığı falan mı oldu ki?
Yani bildiklerimi severek aktarırım tabi ama sonuçta istialıyım ve bi anne adayıyım ister istemez bende bazen heyecanıma kapılıyorum
şu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
ben yatsam biri bana baksa, nazlasa. çorba yapsa yedirse,çay demlese.
Bende istiyorum aynındanşu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
Şikayetiniz varsa zaten isteyecektir yoksa da ara istiyordur sanırım biz isterdik benm dr umda bi kaç ayda bir istiyor. . Bol su içip çamaşırınızı sık değiştirin gebelikte enfeksiyon kapmakta yayılması da çok kolaySöyle söyle bildiğin herşeyi bize söyle biz bilgiye çok aç bir grubuz :) mesela burda herkes idrar yolu enfeksiyonu olup duruyor. Dr lar tahlil istemiyor arada rastgele çıkıyor. Ne dersin tahlil ve kültürü Dr dan biz istesek mi?
şu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
Şikayetiniz varsa zaten isteyecektir yoksa da ara istiyordur sanırım biz isterdik benm dr umda bi kaç ayda bir istiyor. . Bol su içip çamaşırınızı sık değiştirin gebelikte enfeksiyon kapmakta yayılması da çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?