2015 Şubat Anneleri

Kızlar daha çok erken ama merak ettim . Bebek çikolataları fiyatlarından haberiniz var mı bide kaç tane yaptırsak pahalı gibi duruyo sanki

anladim canim
kepek ekmegi gerçekten farkediyormu acaba
bende mi onu alsam, karatay hepsi ayni hiç birini yemeyin diyor ya : ) bende ugrasmiyorum beyaz ekmege devame diyorum ama onuda az yiyorum tabi
asureyi çok sevdigim halde sadece tadina bakdim, bal reçel agzima surmuyorum, sutun yaninda kek vs turu atistirmayi severim onuda yemiyorum, makrna yemiyorum .. eve borek turu bisey yapinca mecbur yiyorum baska yemek yapmya usendigim için ama aksam lari yememeye gayret gosteriyorum
ben baya bi seker diyeti uyguluyorum galiba, ama dun yaptigim kekin tadina bakdim,bas agrisindan olcekdim,yerimden kipirdayamdim çok halsizdim, sabaha kadarda agiz kurulugum geçmedi : (
ben en iyisi gidip yarin su testi yaptiriyim da kurtuluyum bu isten ...

Herkesin sevdiği garip meyveler vardır.Ben de muşmulayı çok severim.Tam da mevsimi fazlaca yiyorum internewte bakayım dedim gebelikte bir etkisi var mı diye.Şöyle diyordu "bebeğin düşmemesi" için ilk çağlardan beri tercih edilen meyvedir. Fizyolojiyi bilmiyorum ama psikolojik olarak rahatlatır belki.Ayrıca bağırsaklara oldukça iyi geliyor.

1 saat sonra tekrar olç anim
su an yuksek duruyor

Allah banada böyle birini nasip etsin inşallah. . Kimse yok güvenip alacağım

Canım bilgisayarı kucağına alma. Dr en başında söyledi bana. En çok radyasyonu öyle veriyormuş. Masada dursun.

ya almıyorum çoğu zaman aldığımda da yastık üzerine koyuyorum masa da oturamam anca koltuk üzerinde kullanıyorum.baştan beri en dikkat ettiğim şey şu pc oldu :)

Canım biz nuna pepp de karar kıldık en son. Tabi fikrimiz değişmezse. Üstünede yine nuna pipa yada maxi cosi ana kucağı alıp bütünliycez. http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-ST03002E şurdan görebilirsin. E-bebekte test ettim sürüşü çok rahat hafifliği orta açılıp kapanması çok kolay oturma ünitesi çıkarıp yıkanabiliyo benim aradığım bütün özellikler var.

Kepek ekmeği kansızlıkta iyi bişey değil. Demir emilimini azaltıyor. En iyisi tam buğday ekmeği. Karatayın hepsi aynı dediğini bilmiyodum.

Kepek ekmeği kansızlıkta iyi bişey değil. Demir emilimini azaltıyor. En iyisi tam buğday ekmeği. Karatayın hepsi aynı dediğini bilmiyodum.
UN dan yapilmis hersey zehir diyor ya .. gerçi karatay mi kaldi delik desik oldu beslenmem dee yinede ucundan dikkate diyorum iste

tam bugday ekmegi aliyim bari ben olmazsa ..

Muşmula yenidünya bunlar baharda çıkmıyor mu? Nasıl mevsimi? Nerede yaşıyorsun canım sen?

İnceliyeyim canm saol kararsızlık çok kötü

Geçmiş olsun canım patates peynir ekmek muz aklıma gelen bunlar ama kilo vermen üzücü olmuş inşallah kısa zamanda toplarsıb

kızlar gsda ya da cevap verdim ama şu kan uyuşmazlığı kafanızı kurcalamasın. ben daha önce 3 düşükten sonra hep olduğum için iğneyi benim vücudum herhangi bir yabancı maddeye karşı antikor üretmiyor. yani bebeği yabancı madde algılamıyor bana 12. hafta da indirect coombs testi yapıldı onda pozitif çıktı doktor bu normal dedi. 28. hafta da önlem amaçlı iğneni yaparız dediler. bende gittim doktora bana iğneyi yazdı gidip sağlık ocağında oldum. bu tamamen önlem amaçlı bir iğne yani tetenoz iğnesi nasıl sa bu da aynı şekilde. belli bir haftası var mı bilmiyorum ama doktorunuz yapalım derse tereddüt etmeyin yaptırın sonradan kafanızda soru işareti kalacağına. doktorlar bebeğin etkilenip etkilenemeyeceğini öngöremediği için sizinde hergün hastaneye gidip bu testi yaptıramıyacağınıza göre olmanızda yarar var. zaten etkilenme 72 saat sonunda oluyor bu yüzden bazı doktorlar yaptırmıyor bazıları yaptırıyor. ilk bebekse zaten çoğu doktor sorun etmiyor. eh umarım açıklayıcı olmuştur :)

Aynen canım ben hep böyleyim hep evdeyim hamişlikten öncede böyleydim şimdide aynı devam ediyorum çünkü içim rahat etmiyor bişi görünce ille temizlicem kocamda bni dövecek gelince eve ağır bişilerin yeri değişmiş mi die kontrol edio resmen geçen 4 lt yumuşatıcıyı dolaptn çıkardım hemen anladı kızdı :)

Ohh ohh annesi hazırlayın prensesimize tabi ki :) kaynanası ne yapsa alsa ki acaba güzel gelinine :)

geçmiş olsun canım tek kalma yanında birileri olsun bol bol dinlen sıvı al madem ishalsın inş tez vakitte RAbbim şifa versin.

Sen geçende yazmıştın canım ben öle inceledim arabayı bnmde hoşuma gitti aklıma yattı yani :) bnde bir gider denerim ebebekte yaza doğru alıcam ben arabayı ozmn aklımda olsun bu modelde sende alırsan kullanım yorumlarını ilet inş. bana :)

Bu arada kızlar ilk kez evde şekerimi ölçtüm bu sabah şekerim aç karnıma 68 çıktı yemekten 1 saat sonra ise 109 çıktı 2. saatin sonunda 106 çıktı çok fark var yav şeker yüklemesiyle bu değer arasında diyetide tam uygulamıyorum uygulasam iyice yerler iner değerlerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…