anladim canimYiyorum cnm ama kepek yada tam buğday ekmeği. Benim sınırdaçıkmıştu değerim ama hiç dikkat etmedim bir günde 5-6 porsiyn meyve yiyorum valla hemde muz portakal falan. Tereyağı reçel bal bi tek bu sabah yemedim aşure falanda yedim hatta. Şimdi bi kaç gün dikkat edicem dojtor tekrar bakacak.
cnm bende salgına yakalanmıştım biliyorsunuz çok fena Allah kolaylık versin 3-4 gün resmen sadece haşlanmış patatesle beslendim kahvaktı hariç muz ve patates ye sürekli. Yediklerine dilkat ediyor musun
Ahanda bu 5.95 tl cık
1 saat sonra tekrar olç animyemek yedikten 1 saat sonraki kan şekerim 159 çıktı. normal mi sizce? ilk kez ölçüm yapıyorum. ben şeker yüklemesi yaptırmadığım için dr ara sıra açlık tokluk şekerini ölç demişti. babamın ev tipi şeker ölçüm cihazını aldım onu kullanıyorum . bir saat sonra tekrar mı ölçsem?
Allah banada böyle birini nasip etsin inşallah. . Kimse yok güvenip alacağımZATEN o ablalar hep öyleler. benım de öyle ablam. bir kez dedim sen kötü bir ablasın gücüne gitmiş.
en iyisi kimseye muhtaç olmasan yaşamak.
bende bakıcam duruma, olmazsa bırını bulucam yarım gun.
burda bır teyze var binada birinin torununa bakmış cok memnunlar.
gozun kapalı guvenebılırsın dedıler. ben zaten oglen gelırım işe ya da ısım olunca gelırım. yarım gun yeter bana
bakalım mutlaka bır care bulunacak.
Canım bilgisayarı kucağına alma. Dr en başında söyledi bana. En çok radyasyonu öyle veriyormuş. Masada dursun.
Canım biz nuna pepp de karar kıldık en son. Tabi fikrimiz değişmezse. Üstünede yine nuna pipa yada maxi cosi ana kucağı alıp bütünliycez. http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-ST03002E şurdan görebilirsin. E-bebekte test ettim sürüşü çok rahat hafifliği orta açılıp kapanması çok kolay oturma ünitesi çıkarıp yıkanabiliyo benim aradığım bütün özellikler var.Kızlar kafayı yicem sabahtan beri bebek arabalarına bakıyorum bir türlü karar veremedimFavorilerim baby2 go travel sistem wollex newyork teavel sistem sunny baby travel sistem bebek arabaları birde casual cadillac vardı listemde onu eledim Diğerlerinin görüntüleri çok güzel ama kullanış ağırlık vs. bunlarda cok önemli tabi siz neler aldınız canlar yada ne düşünüyorsunuz
anladim canim
kepek ekmegi gerçekten farkediyormu acaba
bende mi onu alsam, karatay hepsi ayni hiç birini yemeyin diyor ya : ) bende ugrasmiyorum beyaz ekmege devame diyorum ama onuda az yiyorum tabi
asureyi çok sevdigim halde sadece tadina bakdim, bal reçel agzima surmuyorum, sutun yaninda kek vs turu atistirmayi severim onuda yemiyorum, makrna yemiyorum .. eve borek turu bisey yapinca mecbur yiyorum baska yemek yapmya usendigim için ama aksam lari yememeye gayret gosteriyorum
ben baya bi seker diyeti uyguluyorum galiba, ama dun yaptigim kekin tadina bakdim,bas agrisindan olcekdim,yerimden kipirdayamdim çok halsizdim, sabaha kadarda agiz kurulugum geçmedi : (
ben en iyisi gidip yarin su testi yaptiriyim da kurtuluyum bu isten ...
UN dan yapilmis hersey zehir diyor ya .. gerçi karatay mi kaldi delik desik oldu beslenmem dee yinede ucundan dikkate diyorum isteKepek ekmeği kansızlıkta iyi bişey değil. Demir emilimini azaltıyor. En iyisi tam buğday ekmeği. Karatayın hepsi aynı dediğini bilmiyodum.
Herkesin sevdiği garip meyveler vardır.Ben de muşmulayı çok severim.Tam da mevsimi fazlaca yiyorum internewte bakayım dedim gebelikte bir etkisi var mı diye.Şöyle diyordu "bebeğin düşmemesi" için ilk çağlardan beri tercih edilen meyvedir. Fizyolojiyi bilmiyorum ama psikolojik olarak rahatlatır belki.Ayrıca bağırsaklara oldukça iyi geliyor.
İnceliyeyim canm saol kararsızlık çok kötüCanım biz nuna pepp de karar kıldık en son. Tabi fikrimiz değişmezse. Üstünede yine nuna pipa yada maxi cosi ana kucağı alıp bütünliycez. http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-ST03002E şurdan görebilirsin. E-bebekte test ettim sürüşü çok rahat hafifliği orta açılıp kapanması çok kolay oturma ünitesi çıkarıp yıkanabiliyo benim aradığım bütün özellikler var.
Ohh istanbul un kıymetini bilin :)Ahanda bu 5.95 tl cık
Muşmula yenidünya bunlar baharda çıkmıyor mu? Nasıl mevsimi? Nerede yaşıyorsun canım sen?
Geçmiş olsun canım patates peynir ekmek muz aklıma gelen bunlar ama kilo vermen üzücü olmuş inşallah kısa zamanda toplarsıbkızlar merhaba,
@krizantemcikLitchi @SfEa @serefnaz85 @ecicansu @darksday hepiniz yazmışsınız teşekkür ederim çıktık eve 8 gün raporumuz var ama bugün tekrar ishal başladı nasıl geçecek bilmiyorum artık tükendim canım kalmadı kilo veriyorum. perşembe kontrolüm var inşalah geçer
Yaa tam bi psikopatim bu konuda aylik genel temizlikci gelio kayimvalidem 3 4 kere gelio haftada silio supuruo ama kendim yapmiorm ya icime sinmio. Esim ilcede memur cok erken kalkio bugunde bana seslenmeden gitmis ne yedi ne icti bilmiorm fena kizdi bana ama Allahtan agrilarim fazla deil
Ya benim bide erken dogum tehlikem var hastanelerde yattim ama durup dururken is cikariorum gecen gun bulasiklari makineye koyacakken tezgahi camasir suyuyla dezenfekte ederken buldum kendimi :)) yada oturken birden koltuk silmeye kalkiorum sakin sakin oturarak yapayim die en sonunda esim kustu anne dayagi yememede az kaldi :) evde oturmadan omce saha rahattim geziodum en azindan simdi evde oturdukca is cikio bana :)
Ohh ohh annesi hazırlayın prensesimize tabi ki :) kaynanası ne yapsa alsa ki acaba güzel gelinine :)hahahahaAynen Canım Tekrar Alıncak Listesi Hazırladım Akşam Eşime Gösterdim Ana Kız Sömürün Beni Diyo Hem Ben Senin Geline Neler Hazırladım Nelerrrrr Beşiğini Tüllerle Süsledim, Kapı Süsleri Yaptım, Bebek Şekerleri Şuan Bitmek Üzere Çok İşimiz Var Kaynanası Çokkkkk
geçmiş olsun canım tek kalma yanında birileri olsun bol bol dinlen sıvı al madem ishalsın inş tez vakitte RAbbim şifa versin.kızlar merhaba,
@krizantemcikLitchi @SfEa @serefnaz85 @ecicansu @darksday hepiniz yazmışsınız teşekkür ederim çıktık eve 8 gün raporumuz var ama bugün tekrar ishal başladı nasıl geçecek bilmiyorum artık tükendim canım kalmadı kilo veriyorum. perşembe kontrolüm var inşalah geçer
Canım biz nuna pepp de karar kıldık en son. Tabi fikrimiz değişmezse. Üstünede yine nuna pipa yada maxi cosi ana kucağı alıp bütünliycez. http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-ST03002E şurdan görebilirsin. E-bebekte test ettim sürüşü çok rahat hafifliği orta açılıp kapanması çok kolay oturma ünitesi çıkarıp yıkanabiliyo benim aradığım bütün özellikler var.
Onun dışında şunları not almışım tableteİnceliyeyim canm saol kararsızlık çok kötü
sende mi yaban ellerdesin?Allah banada böyle birini nasip etsin inşallah. . Kimse yok güvenip alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?