178 boyumla bende topa döndüm resmen. Ama bu halimide sevmiyor değilim :) normal doğum olsun inş hemen spor programı hazirlayalim.
yok kiz bebise bisey olmaz , olan bana olur seker hastasi olursam al basina puskullu belaAman cnm ona bakarsan aç kalırsın o kadar kasma bebiş beslenecek daha bence şekeri azalt karbonhidratı az kullan yeter
r
martda topluca karatay yapalim , bide bebekle yuruyuse çikariz olmadi evde hoplayip ziplariz bak nasil zayifliyorsun, ama miziklicilik yok yasak olanlar yenmeyecek cissss : )valla spor da yapsam ben kilo veremiyorum : (
ip atlamaya karar vermiştim o sıra hamile kaldım. Allah da benim kilo vermemi istemiyor sanırım : )
martda topluca karatay yapalim , bide bebekle yuruyuse çikariz olmadi evde hoplayip ziplariz bak nasil zayifliyorsun, ama miziklicilik yok yasak olanlar yenmeyecek cissss : )
Araştırıp bakayım değerlendircem bu modelide canım. Çok teşekkür ederimbilmiyorum isteğinize uyar mı ama ben kanz ın kz4007 modelini aldım(lacivert-gri rengini). öylesine bakmaya diye girdim mağazaya alıp çıktım maks 600 bütçe ayırmıştım araba için 450 ye aldık...
tek elle katlanabiliyor, çift yönlü kullanılıyor, içi de bebek için rahat taşıma koltuğu da puset kısmı da...
Yok canım memur maliye bakanlığına bağlı masa başı çalışıyo. Aslında elektrik teknisyeni ama elektrik idaresi özelleşince maliye bakanlığına verdiler masa başı olarak.eşin ne iş yapıyor canım, ben doktor sanıyordum nedense
Ben ütü spreyiyle diş macununu aldım ama memnun kalmadım ersağdan. Başka bişeyini kullanmadım. Amway ın nerdeyse bütün temizlik ürünlerini kullandım. Hepsi birbirinden harika. Onuda kredi kartını kapattık diye alamıyorum artık.kızlar , komşum kendi bebeği için ersağ bitkisel şampuan almış, daha kullanmadım memnun kalırsam sana da söylerim ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldım güzel bir marka dedi , çevremde bi iki kişi daha güzel o marka dediler sizin bilginiz var mı hiç duydunuz mu bu markayı, ben çok bilmiyorumda bu bitkisel ürün markalarını
Ben ütü spreyiyle diş macununu aldım ama memnun kalmadım ersağdan. Başka bişeyini kullanmadım. Amway ın nerdeyse bütün temizlik ürünlerini kullandım. Hepsi birbirinden harika. Onuda kredi kartını kapattık diye alamıyorum artık.
Ben ütü spreyiyle diş macununu aldım ama memnun kalmadım ersağdan. Başka bişeyini kullanmadım. Amway ın nerdeyse bütün temizlik ürünlerini kullandım. Hepsi birbirinden harika. Onuda kredi kartını kapattık diye alamıyorum artık.
Yok canım memur maliye bakanlığına bağlı masa başı çalışıyo. Aslında elektrik teknisyeni ama elektrik idaresi özelleşince maliye bakanlığına verdiler masa başı olarak.
Çamaşır suyunu biliodum da cifi bilmiodum aaaa sasirdim cnm saol ya bende elimden dusurmem cifi o cesmeler hemen leke leke oluo suyun kirecinden.. yapmicam artik tutcam kendimi yaa herkes hakli aramis anneme demis falan sabah sabah bi tur azae isittim annem ölümü gor dedi en sonagrilarimda gecti gibi ama hala hafiften var herkeste varmi acaba normalmi bilmiorm
cnm paxartesi dojtora gidecektin idrar yolların için ne yaptın ilaç kullanmaya başlattı mı doktor?
Amin inşaAllah canım. Sağolasın. Arada aklına gelirse duana benide eklersen çok sevinirim.inşallah kısa zamanda kadrosu ve maaşı düzenlenir , zor ya
duysum ama kullanmadımkızlar , komşum kendi bebeği için ersağ bitkisel şampuan almış, daha kullanmadım memnun kalırsam sana da söylerim ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldım güzel bir marka dedi , çevremde bi iki kişi daha güzel o marka dediler sizin bilginiz var mı hiç duydunuz mu bu markayı, ben çok bilmiyorumda bu bitkisel ürün markalarını
O bitkiselmiymiş ? Nbilmiyordum, ama bi çok sitede en iyisinin o olduğunu okudum. Set halimde indirimdeydi sanırım ya ebebekte yada aşkım mağazasında. Hafta sonu gördüm.bübchen varmış , kasım ayında e bebekte indirimdeymiş, kullanıcı yorumu bulamadım ama bi arkadaşımın yengesi doktor (üniversite de ama branşını hatırlamıyorum) neyse o da doğum yaptı bübchen önerdi , olmazsa akşam e bebeğe gidip alsam mı , kartın gününü mü beklesem , pişik kremi de indirimde
E bebekten bulabilirsin canmKızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bişey sorucam bu göbeklerin altına konulan ay şeklinde küçük hamile yastıkları varya onlardan nerden bulabilirim? Ve kullanan var mı? Öptüm
Nasıl oldun canm daha iyi misingünaydın herkese.
ben çok halsiz ve mutsuzum. midem bulanıyor iki gündür.
hep yatmak istiyorum. yatıyorum ama uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?