2015 Şubat Anneleri

178 boyumla bende topa döndüm resmen. Ama bu halimide sevmiyor değilim :) normal doğum olsun inş hemen spor programı hazirlayalim.

valla spor da yapsam ben kilo veremiyorum : (
ip atlamaya karar vermiştim o sıra hamile kaldım. Allah da benim kilo vermemi istemiyor sanırım : )
 
off ama benim bu çatlaklarım gün geçtikçe artıyor

ya da bazılarını ben yeni görüyorum. ufff geçmez de şimdi bunlar, ne sporla ne kremle...
 
Aman cnm ona bakarsan aç kalırsın o kadar kasma bebiş beslenecek daha bence şekeri azalt karbonhidratı az kullan yeter
r
yok kiz bebise bisey olmaz , olan bana olur seker hastasi olursam al basina puskullu bela
yine ben çekerim ceremssini, o alacagini aliyodur kanimdan falan bi yerlerden
bugunde 66 geldim,yemiyorum diyorum ama yinede yiyorum demikki yoksa 10 kg nerden gelcek, bunun 1 i bebek 2 si su olsa al sana 7 kg fazladan : )
 
valla spor da yapsam ben kilo veremiyorum : (
ip atlamaya karar vermiştim o sıra hamile kaldım. Allah da benim kilo vermemi istemiyor sanırım : )
martda topluca karatay yapalim , bide bebekle yuruyuse çikariz olmadi evde hoplayip ziplariz bak nasil zayifliyorsun, ama miziklicilik yok yasak olanlar yenmeyecek cissss : )
 
ersağın fazla kullanıcı yorumu yok ama bazıları kötü yazmış ya , şimdi bi arkadaşımda böbchen çok iyi dedi , bi de ona bakmalı , Litchi nerdesin ? : )))
 
Araştırıp bakayım değerlendircem bu modelide canım. Çok teşekkür ederim
 
eşin ne iş yapıyor canım, ben doktor sanıyordum nedense
Yok canım memur maliye bakanlığına bağlı masa başı çalışıyo. Aslında elektrik teknisyeni ama elektrik idaresi özelleşince maliye bakanlığına verdiler masa başı olarak.
 
Ben ütü spreyiyle diş macununu aldım ama memnun kalmadım ersağdan. Başka bişeyini kullanmadım. Amway ın nerdeyse bütün temizlik ürünlerini kullandım. Hepsi birbirinden harika. Onuda kredi kartını kapattık diye alamıyorum artık.
 


bübchen varmış , kasım ayında e bebekte indirimdeymiş, kullanıcı yorumu bulamadım ama bi arkadaşımın yengesi doktor (üniversite de ama branşını hatırlamıyorum) neyse o da doğum yaptı bübchen önerdi , olmazsa akşam e bebeğe gidip alsam mı , kartın gününü mü beklesem , pişik kremi de indirimde
 


evet nette de kullananlardan olumsuz yorumlar çok , baktım da , vazgeçtim ondan , caydım : ))
 
Yok canım memur maliye bakanlığına bağlı masa başı çalışıyo. Aslında elektrik teknisyeni ama elektrik idaresi özelleşince maliye bakanlığına verdiler masa başı olarak.


inşallah kısa zamanda kadrosu ve maaşı düzenlenir , zor ya
 

selam kızlar
bende temizlikte çamaşır suyu çif kullanıyorum ne zararı varmış anlamadım merak ettim?
 
cnm paxartesi dojtora gidecektin idrar yolların için ne yaptın ilaç kullanmaya başlattı mı doktor?

yok ilaçlarını kullanmaya devam et dedi tekrar bakarız dedi. zaten antibiyotik kullanıyordum bugün 5. günüm antibiyotikte birde suyu çok ama çok içiyorum. şimdilik bir sıkıntım yok idrarımda açık renk ve acıma yanma yok hafif hafif kaşıntım var ama o da baya azaldı sayılır. artık 2 hafta sonra doktora gidicem o zaman geçip geçmediği belli olacak ha birde ilişki yasak dedi. zaten bırakmıştık artık ilişkiyi ama bu durumlarda ilişki baya ilerletiyormuş aklınızda bulunsun.
 
Ben
duysum ama kullanmadım
 
O bitkiselmiymiş ? Nbilmiyordum, ama bi çok sitede en iyisinin o olduğunu okudum. Set halimde indirimdeydi sanırım ya ebebekte yada aşkım mağazasında. Hafta sonu gördüm.
 
Kızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bişey sorucam bu göbeklerin altına konulan ay şeklinde küçük hamile yastıkları varya onlardan nerden bulabilirim? Ve kullanan var mı? Öptüm
E bebekten bulabilirsin canm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…