sabah sabah roka tere nane ne yaaa.Senin listen nasıl canım?Eki Görüntüle 1307072 Eki Görüntüle 1307074
Evet antalyalıyım ama erzurum dayım ve hiç akrabam yok burda. . Eşim erzincan lı Allah tan arada kaçıyoruz orayasende mi yaban ellerdesin?
suya atınca erıyor mu_? sankı tv de görmüştüm.Değişik bişey cips kalındığında. Hatta pişirmeden cips gibi bile yiyebiliyorsun. Beyaz renkli.
Senin listen nasıl canım?Eki Görüntüle 1307072 Eki Görüntüle 1307074
suya atınca erıyor mu_? sankı tv de görmüştüm.
tarhana çorbası da kalorisi en yüksek çorbalardan sanırım.
ben de maşallah çok dikkat ederim kaloriye.
Tarhana candır ya şifa yumağısuya atınca erıyor mu_? sankı tv de görmüştüm.
tarhana çorbası da kalorisi en yüksek çorbalardan sanırım.
ben de maşallah çok dikkat ederim kaloriye.
hııı. Antalyadan erzuruma gıtmek zor olsa gerek. kar kıyamet çekılmez orası.Evet antalyalıyım ama erzurum dayım ve hiç akrabam yok burda. . Eşim erzincan lı Allah tan arada kaçıyoruz oraya
çalışıyorum canım ve biraz insafsız bi ortamÇalışmıyosan uzan dinlen canım soluna yat. Rahatla biraz. Geçmezse ara doktorunu hiç çekinme
belli oldu bu akşam herkes tarhana çorbası yapacak.Tarhana candır ya şifa yumağı
az kaldı dayan biraz diyecem de izne cıktıgın zamanda zaten ıstesende rahat yatamaycaksın. artık bızım ıcın yatmak,uyumak, dinlenmek ikinci bahara kaldı. şimdi akşamdan yatabıldıgımız kadar yatalım.
Bu ara bi ishal bi kabız oluyorum bende canım o hamilelikte oluyo.keşke dinlenebilsençalışıyorum canım ve biraz insafsız bi ortamya bağırsaklarımda bozuldu ne yedim kiii
rapor falan alma durumun yok mu?çıkabilsemde erken çıksam, gece her dönemede uyandığım için kalitesi kalmadı uykumun , eskidende 1 saat eksik uyusam etkilenirdim zaten karnım şişince rahat edemiyorum hep tedirgin yatmaktan, başım hala ağrıyor ya
Chicco bana pahalı geldi canım. En uygunu en kalitelisi arayışındayım. Eşimi zora sokamıyorum. Çoğunuz çalışıyorsunuz bilirsiniz eşim özelleştirme mağduru 4/c li. Maşımız düştü kadromuz elimizden alındı. Çok üzülüyo bocalıyo ben de ona uygun bişiler sunuyorum hep. Bu konudada bize dua edin baştakiler insafa gelsinde kendi emekleriyle kazanıp ellerinden alınan kadroları geri verilsin..Chicco yu beğenmedin mi? Onu da öneriyorlardı da. Yakından gidip bakmadım ben daha.
Benim hiç kimsem maraşlı değil. Bi öğrencim vermişti bana ordan biliyorumBenim de çekiyor. Eşim Maraş'lı güya kp de her yıl getirirdi ama bu yıl onlardan da ses çıkmıyor. torun haberi verdik sanki hepsi saklandı :)
17,30 da çıkmaya çalışcam inşallah başarırrım. off valla aklımızdan olmadan sağlıkla bi vaktinde doğumyapsaydık.Bu ara bi ishal bi kabız oluyorum bende canım o hamilelikte oluyo.keşke dinlenebilsen
Canım benim dr 140 altında olması gerekiyor dedi.yemek yedikten 1 saat sonraki kan şekerim 159 çıktı. normal mi sizce? ilk kez ölçüm yapıyorum. ben şeker yüklemesi yaptırmadığım için dr ara sıra açlık tokluk şekerini ölç demişti. babamın ev tipi şeker ölçüm cihazını aldım onu kullanıyorum . bir saat sonra tekrar mı ölçsem?
Hiç sorma canım, perşembeden belli 2,5 kg verdimsabah sabah roka tere nane ne yaaa.
bu nasıl liste.
o kadar diyet yaptım, diyetisyene gittim böyle ağır liste görmedim.
Allah aşkına doyuracak tek lokma yok. ara öğün ayran. ayran ne yapacak insana. sen bunla dal gibi olursun.
ben m bedenını aldım tastamam geldı 75 takıyorum normalde..L beden ıyı gelır bence sana..esıme soyledım kalırsa gelirken 1 tane daha alıcak..cok begendım emzırırken süper olucak..Ay bu aradığım şeyFiyatı da uygunmuş alayım ya. Şimdi 85 giyiyom ben bunda s-m-l var galiba hangi bedeni alsam? Sen ne aldın?
eti sütü peyniri bile sınırlamış anlamadım ben yani.salatalık domates yesen ne olacak. şekere etki etmeyen bir sürü yiyecek var. sankı seni zayıflatmaya çalışıyor.Canım benim dr 140 altında olması gerekiyor dedi.
Hiç sorma canım, perşembeden belli 2,5 kg verdimcuma kontrole çağırdı. Ben dikkat ederim diycem, hiç değilse çorba verseydi tarhanayada bayılırım ama yasak bu hafta. Devam etmicem zaten diyetisyene kendim dikkat etcem, yoksa kötü oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?