- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ya bunlar biraz ağır değil mi?
o zaman almaya bak stok tükenmeden,böyle indirim olmaz her zamam =))sepetimde zaten kaç gündür
o zaman almaya bak stok tükenmeden,böyle indirim olmaz her zamam =))
Yaa kasiklar azcik tehlikeli die biliorm beb dogurmak üzere olup gittigimde kasiklarimdan asagiya keskin agrilar giriodu bebek dogum kanalina yerlesiomus oyle bisi yok dimi?[/QUOTE
Allah korusun canım. ya kasık ağrım var şöyle arada giriyo çıkıyo ama ilk zamanlarda genişleme ağrısı oluyodu ya onun gibi bişe.o ağrılara benziyor açıkcası.bi sağdan bi soldan giriyo alt karnıma arada rahatlıyo sürekli değil gibi
yelek hırka tarzı bişiler alabilirsin canım bi de eldiven şapka setlerde var mıselam kızlar alışverişimi yavaş yavaş tamamlıyorum
şimdiye kadar aldıklarım
1 tk 10 lu kaliteli hastane çıkış
3 tk 5 li günlük kullanım için hastane çıkış
2 uzun kollu çıtçıtlı zıbın
1 kadife tulum
1 polar battaniye
1 triko battaniye
1 alt açma ve kundak ikisi bir arada
6 adet patik çorap
12 adet ağız mendili
1 penye battaniye de hastane çıkış setinden çıktı
kendim için 1 tk pijama ama normal kullanım için aldım loğusa pijaması deyince fiyatlar 2 katına çıkıyor
birde prensesim için babaannesi nazar boncuklu bilezik aldı
ha bu arada bunların hepsini babaannesi aldı ben sadece 3 tk 5 li hastane çıkış almıştım e bebekten.
ctesi doktora gidince avm den tekrar pijama bakacağım kendim için
sizce bunlara ek başka neler almalıyım bebek için
bakım setlerinden bahsetmiyorum
zıbın alacağım daha ama başka neler olabilir
bu arada yeni doğum yapan doktor arkadaşımla konuştum biraz önce
bakım setlerinden hangisi daha iyi chicco alayım diyorum dedim
unibaby chiccodan daha masum parabensiz ben onu kullanıyorum hastalarımada onu tavsiye ediyorum dedi
ben her ay veriyorum nerdeyse kan,idrar, idrar kültürŞikayet olmayınca istemiyorlar maalesef. Bir ara kendimiz söyleyelim o zaman. Allah korusun.
ya böyle kasıklarım karnım bacaklarımın arası ısınıyo gibi de oluyor tuhaf haller yaniYaa kasiklar azcik tehlikeli die biliorm beb dogurmak üzere olup gittigimde kasiklarimdan asagiya keskin agrilar giriodu bebek dogum kanalina yerlesiomus oyle bisi yok dimi?
bende rahat kullanıma daha çok bakıyorumhafif olanlarda hiç sağlam durmuyor chicco lıteway ı bizzat inceledim baston puset kısmı çok ince bebeğin sırtına batar demirler altına minder koymak lazım
suny baby 700 ultima arkadaşım aldı 800 tl den 600 e inmiş kış indirimi
onuda eşim beğenmedi
wollexe bayıldık
zaten wollexi yaklaşık 6 aydır takp ediyordum hb. de indirimde olduğunu görünce kaçırmak istemedim yorumlarıda güzel
eğer baston tipi Bakıyorsan canım peg peregonun urunleri çok güzel arkadaşım kulaniyor bizzat gördüm çok güzelbende rahat kullanıma daha çok bakıyorum
avent için güzel diyorlar hsonu ben de baktim brzbugün biberon alayım dedim kafam karıştı çok çeşit var
birde hangi markayı öneririniz
biberonun boyutu ne olmalı?
yelek hırka tarzı bişiler alabilirsin canım bi de eldiven şapka setlerde var mı
Ya kendi tecrubeme dayanarak söylüyorum bende oyle bisi olmuodu. Ama icin rahat etmiosa doktoruna bi gorunya böyle kasıklarım karnım bacaklarımın arası ısınıyo gibi de oluyor tuhaf haller yani
not aldımeğer baston tipi Bakıyorsan canım peg peregonun urunleri çok güzel arkadaşım kulaniyor bizzat gördüm çok güzel
20 gün önce bakmıştı en son o zmn yoktu belkide öyle bişe ama hamilelik öncesi hayatımda ilk kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ondan daha farklı gibi tabi ihtimaller arasındaKasigin agrirsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi drum...
sana yazdığım ilk mesajı görebildin mi bu ikinci ayamasıydıYa kendi tecrubeme dayanarak söylüyorum bende oyle bisi olmuodu. Ama icin rahat etmiosa doktoruna bi gorun
kıyafet olayını bitirmiş gibisin o zaman canım pek bişi kalmamışevet setlerin içinde yelekleri var
birde ben ayrıca 1 yelek ve 1 hırka aldım şimdilik onları yazmayı unutmuşum
eldivenler şapkalar var bütün setlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?