belli oldu bu akşam herkes tarhana çorbası yapacak.
Senin listen nasıl canım?Eki Görüntüle 1307072 Eki Görüntüle 1307074
rapor falan alma durumun yok mu?
Chicco bana pahalı geldi canım. En uygunu en kalitelisi arayışındayım. Eşimi zora sokamıyorum. Çoğunuz çalışıyorsunuz bilirsiniz eşim özelleştirme mağduru 4/c li. Maşımız düştü kadromuz elimizden alındı. Çok üzülüyo bocalıyo ben de ona uygun bişiler sunuyorum hep. Bu konudada bize dua edin baştakiler insafa gelsinde kendi emekleriyle kazanıp ellerinden alınan kadroları geri verilsin..
ben bılmıyorum evde yapmayı. hazır yapıyorduk eskıden ama artık hazır çorba da yemıyorum.ben domates çorbası yapacam : )
Buda vardı listemde canm değerlendireyimOnun dışında şunları not almışım tableteEki Görüntüle 1307035 Eki Görüntüle 1307038 Eki Görüntüle 1307044 Eki Görüntüle 1307047 Eki Görüntüle 1307049
neden 1haftadır çekmek yerıne azcık toz zencefılle balı macun yapıp yemıyorsun 2 kasık ye bana dua etGecmis olsun canim... Benim de 1 haftadir gecmeyen bir bogaz agrim.var bugun hicbirsey yapmayip yatmayi planliyordum ki kızımın diş agrisi yuzunden sabahi sabah ettim. Sabahta hastaneye gotur yok okuluna ugra dersini al yeni dondum eve ve bir suru isim var. Bazen anne olunca hasta olmaya bile hakkim yok gibi geliyor. Aman kizim.iyi olsun da bende iyi olurum diyorum hep...
ender saraç hamılelere ozellıkle onerıyor..ıcıne lımonda sık..havalar soğuyalı aramıyorum pek..suylada aram olmadığından... ama günde 2 taneyı gecırme...azı karar cogu zarar demıslerya ben sürekli soda içmek ıstıyorum.
yani bıraksalar su yerine soda içecegım o derece.
resmen soda aşeriyorum.
Videoları varsa bi araştırayım internette saol canmBiz kraft air twist aldık kardeşimde wollex aldı.. o memnun ama çocuğun pusetini kaldırmadan yönünü değiştirmek güzel bi özellik ve tek kraft ta vat
ben bılmıyorum evde yapmayı. hazır yapıyorduk eskıden ama artık hazır çorba da yemıyorum.
bebek doğduktan sonra hıc yenmez.
Chicco bana pahalı geldi canım. En uygunu en kalitelisi arayışındayım. Eşimi zora sokamıyorum. Çoğunuz çalışıyorsunuz bilirsiniz eşim özelleştirme mağduru 4/c li. Maşımız düştü kadromuz elimizden alındı. Çok üzülüyo bocalıyo ben de ona uygun bişiler sunuyorum hep. Bu konudada bize dua edin baştakiler insafa gelsinde kendi emekleriyle kazanıp ellerinden alınan kadroları geri verilsin..
en az iki içiyorum da kesmıyor iki tane.neden 1haftadır çekmek yerıne azcık toz zencefılle balı macun yapıp yemıyorsun 2 kasık ye bana dua etgucun kuvvetın gelsın sekerım..
ender saraç hamılelere ozellıkle onerıyor..ıcıne lımonda sık..havalar soğuyalı aramıyorum pek..suylada aram olmadığından... ama günde 2 taneyı gecırme...azı karar cogu zarar demısler
bende hazır çorba sevmıyorum ama domates güzel oluyor. yaptınız soslarınızı tabii ben telbellıkten yapamadım. hey gidi günlerr. bir asır oldu sankı biz hala hamıleyız. kac yaz gectı kac kış gectı. :)hazır çorbayı en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum hiç sevmem, yazdan domates sosu yapmıştım (hani şu bi ara herkesin yaptığı) ondan kullanacam , bazıları sütle yapıyormuş ama ben onu bilmiyorum klasik yapıyorum ben basit benimki , bu kafayla da bunu yapmam bile mucize gerçi de : ))
Bir saat sonra tekrar ölçeyim o zaman. ama bu gidişle diyet yolları bana gözüküyor deseneBen iki saatte ölçüyorum canım. Bir saat için sınır değer 140 miş. Iki saat sonra da 120.
melike senin nasıl ağrıların var?Çamaşır suyunu biliodum da cifi bilmiodum aaaa sasirdim cnm saol ya bende elimden dusurmem cifi o cesmeler hemen leke leke oluo suyun kirecinden.. yapmicam artik tutcam kendimi yaa herkes hakli aramis anneme demis falan sabah sabah bi tur azae isittim annem ölümü gor dedi en sonagrilarimda gecti gibi ama hala hafiften var herkeste varmi acaba normalmi bilmiorm
ben duydum bıtkısel ıcerıklı olduğu soylenıyor..dünya kadar bu tarz markavar..ANWAY,BİOBELINDA,ERSAĞ... ama hıc kullanmadım..genelde kullanıcılarından olumlu yorum geliyor dıkkatımı cektı..araştır goggle de bı kullananlarınyorumlarına bak ıstersenkızlar , komşum kendi bebeği için ersağ bitkisel şampuan almış, daha kullanmadım memnun kalırsam sana da söylerim ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldım güzel bir marka dedi , çevremde bi iki kişi daha güzel o marka dediler sizin bilginiz var mı hiç duydunuz mu bu markayı, ben çok bilmiyorumda bu bitkisel ürün markalarını
cnm paxartesi dojtora gidecektin idrar yolların için ne yaptın ilaç kullanmaya başlattı mı doktor?ya almıyorum çoğu zaman aldığımda da yastık üzerine koyuyorum masa da oturamam anca koltuk üzerinde kullanıyorum.baştan beri en dikkat ettiğim şey şu pc oldu :)
Aman cnm ona bakarsan aç kalırsın o kadar kasma bebiş beslenecek daha bence şekeri azalt karbonhidratı az kullan yeterUN dan yapilmis hersey zehir diyor ya .. gerçi karatay mi kaldi delik desik oldu beslenmem dee yinede ucundan dikkate diyorum iste
tam bugday ekmegi aliyim bari ben olmazsa ..
geçmiş olsun tatlım dikkat et geçer bak benim nerdeyse iyileşmem bi haftayı bulmuştu iki kere 1 litre serum taktılarE
Ediyorum canım şimdi yine patates haşladım canım bir Sürü şey istiyor ama yiyemiyorum
bende hazır çorba sevmıyorum ama domates güzel oluyor. yaptınız soslarınızı tabii ben telbellıkten yapamadım. hey gidi günlerr. bir asır oldu sankı biz hala hamıleyız. kac yaz gectı kac kış gectı. :)
ben duydum bıtkısel ıcerıklı olduğu soylenıyor..dünya kadar bu tarz markavar..ANWAY,BİOBELINDA,ERSAĞ... ama hıc kullanmadım..genelde kullanıcılarından olumlu yorum geliyor dıkkatımı cektı..araştır goggle de bı kullananlarınyorumlarına bak ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?