2015 Şubat Anneleri

eşin ne iş yapıyor canım, ben doktor sanıyordum nedense

neden 1haftadır çekmek yerıne azcık toz zencefılle balı macun yapıp yemıyorsun 2 kasık ye bana dua et gucun kuvvetın gelsın sekerım..

ya ben sürekli soda içmek ıstıyorum.
yani bıraksalar su yerine soda içecegım o derece.
resmen soda aşeriyorum.
ender saraç hamılelere ozellıkle onerıyor..ıcıne lımonda sık..havalar soğuyalı aramıyorum pek..suylada aram olmadığından... ama günde 2 taneyı gecırme...azı karar cogu zarar demısler

kızlar , komşum kendi bebeği için ersağ bitkisel şampuan almış, daha kullanmadım memnun kalırsam sana da söylerim ama diğer ürünlerinden çok memnun kaldım güzel bir marka dedi , çevremde bi iki kişi daha güzel o marka dediler sizin bilginiz var mı hiç duydunuz mu bu markayı, ben çok bilmiyorumda bu bitkisel ürün markalarını

ben bılmıyorum evde yapmayı. hazır yapıyorduk eskıden ama artık hazır çorba da yemıyorum.
bebek doğduktan sonra hıc yenmez.

hazır çorbayı en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum hiç sevmem, yazdan domates sosu yapmıştım (hani şu bi ara herkesin yaptığı) ondan kullanacam , bazıları sütle yapıyormuş ama ben onu bilmiyorum klasik yapıyorum ben basit benimki , bu kafayla da bunu yapmam bile mucize gerçi de : ))

bilmiyorum isteğinize uyar mı ama ben kanz ın kz4007 modelini aldım(lacivert-gri rengini). öylesine bakmaya diye girdim mağazaya alıp çıktım maks 600 bütçe ayırmıştım araba için 450 ye aldık...
tek elle katlanabiliyor, çift yönlü kullanılıyor, içi de bebek için rahat taşıma koltuğu da puset kısmı da...

en az iki içiyorum da kesmıyor iki tane.
sigara yerinde soda koydum ben.
ilk bıraktığım zamanlar çok içmiştim ondan sanırım.
tansiyonum düşük zaten ondan limondan uzak duruyorum.

bende hazır çorba sevmıyorum ama domates güzel oluyor. yaptınız soslarınızı tabii ben telbellıkten yapamadım. hey gidi günlerr. bir asır oldu sankı biz hala hamıleyız. kac yaz gectı kac kış gectı. :)

melike senin nasıl ağrıların var?

ben duydum bıtkısel ıcerıklı olduğu soylenıyor..dünya kadar bu tarz markavar..ANWAY,BİOBELINDA,ERSAĞ... ama hıc kullanmadım..genelde kullanıcılarından olumlu yorum geliyor dıkkatımı cektı..araştır goggle de bı kullananlarınyorumlarına bak ıstersen

ya almıyorum çoğu zaman aldığımda da yastık üzerine koyuyorum masa da oturamam anca koltuk üzerinde kullanıyorum.baştan beri en dikkat ettiğim şey şu pc oldu :)
cnm paxartesi dojtora gidecektin idrar yolların için ne yaptın ilaç kullanmaya başlattı mı doktor?

UN dan yapilmis hersey zehir diyor ya .. gerçi karatay mi kaldi delik desik oldu beslenmem dee yinede ucundan dikkate diyorum iste

tam bugday ekmegi aliyim bari ben olmazsa ..
Aman cnm ona bakarsan aç kalırsın o kadar kasma bebiş beslenecek daha bence şekeri azalt karbonhidratı az kullan yeter
E

Ediyorum canım şimdi yine patates haşladım canım bir Sürü şey istiyor ama yiyemiyorum
geçmiş olsun tatlım dikkat et geçer bak benim nerdeyse iyileşmem bi haftayı bulmuştu iki kere 1 litre serum taktılar

yok böyle bır can sıkıntısı yaaa..
banyoyu dıp kose yıkadım temızledım..
yatak odamı duzenledım..
mutfağı temızledım..
ortalığı topladım..
yavruyu yedırdım..
sıl supur yapacam sadece dedım bunlar dışında herseyı yaptım..

ağzımda sakız can sıkıntısından catlayacam yakında. öffff

uzadıkça uzadı bizimki : ))) aman aman vaktinde gelsinlerde yavrucaklar : )))

baktım netten ürünlere yorumlara bakmadım zaten burdakilerin yorumları benim için daha güvenilir : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…