2015 Şubat Anneleri

Zencefili bali limonu ihlamuru tuketiyorum ama gecmiyor anlamadim sonum hastane gibi geliyor ....

melike senin nasıl ağrıların var?
Ya gobegimin orta kisminda agrilar var sanki usutmusum gibi bide pazar gunu tam tutumun oraya elektrik carpio gibi acilar girdi ama simdi Allahtan o yok. Kasiklarimda da oluo ama normalmi bilmiorm o hastaneye yattigimdaki agrilar daha deisikti kendimi dinliorum ama emin olamiorum ((

selam kızlar alışverişimi yavaş yavaş tamamlıyorum
şimdiye kadar aldıklarım
1 tk 10 lu kaliteli hastane çıkış
3 tk 5 li günlük kullanım için hastane çıkış
2 uzun kollu çıtçıtlı zıbın
1 kadife tulum
1 polar battaniye
1 triko battaniye
1 alt açma ve kundak ikisi bir arada
6 adet patik çorap
12 adet ağız mendili
1 penye battaniye de hastane çıkış setinden çıktı

kendim için 1 tk pijama ama normal kullanım için aldım loğusa pijaması deyince fiyatlar 2 katına çıkıyor
birde prensesim için babaannesi nazar boncuklu bilezik aldı

ha bu arada bunların hepsini babaannesi aldı ben sadece 3 tk 5 li hastane çıkış almıştım e bebekten.
ctesi doktora gidince avm den tekrar pijama bakacağım kendim için

sizce bunlara ek başka neler almalıyım bebek için
bakım setlerinden bahsetmiyorum
zıbın alacağım daha ama başka neler olabilir

bu arada yeni doğum yapan doktor arkadaşımla konuştum biraz önce
bakım setlerinden hangisi daha iyi chicco alayım diyorum dedim
unibaby chiccodan daha masum parabensiz ben onu kullanıyorum hastalarımada onu tavsiye ediyorum dedi

Quinny zapp 3 + maxi cossi ana kucağı aldım canm cok hafif

ersağ konuşulmuş
ben bulaşık makinesi deterjanı ve antisigara hariç hiçbir ürününü kullanmıyorum
bulaşık makinesindeki kokuya bir tek o engel oldu
antisigarayıda eve biri geleceği zaman temizlik yapamadıysam sıkıyorum
ablam arganyağlı şampuanını kullanıyor yeğenim için ve kendisi için çok memnun

kendim satıcısı olduğum halde kullanmıyorum
kimyasal yok deniyor ama kimyasal var içinde

Sam_yeli_344 wollex newyork manhattan diyorum başkada bişey demiyorum ben onu alacağım çok araştırdım
suny baby 700 ultima - chıcco liteway plus ve wollex arasındaydım ama son kararım wollex

Cnm zaten ilk bebeğinse bi sıkıntı olmuyomuş ama 2. bebekte sıkıntı yaratıyomuş bence doğumu bekleme önce ol.Bende bugün doktorumu arıyayım bari bi daha sorayım
canım ilk bebeğim alındı kürtajdan sonra iğne yapılmıştı zaten, benim 2. hamileliğim

kızımın lavanta keselerini koymak için sepeti ve ikram tabağımız :) :) ben yaptım :) :))

Eklentiler

• IMG_2999.webp
    691,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_3000.webp
    675,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_3001.webp
    729,2 KB · Görüntüleme: 100
hımmm off tecrübesiz olunca çözemiyoruz da. sen üşütme kendini dikkat et aman .benimde bugun kasıklarım ağrıyo Allahtan hayırlısı

bebek bakım seti kesinlikle Mustela..fiyat olarak biraz pahalı ama mustela ürünlerini ben kendim için de kullanıyorum aşırı hassas bi cidim olduğu için..bebeğime de mustela aldım ve kesinlikle tavsiye ederim..bu tavsiyeyi yapan kişi Dr Mehmet Öz ün öğrencisi Doç Dr Halit Yerebakan,o gün bu gündür mustelacıyım ben =)))

Sam_yeli_344 wollex newyork manhattan diyorum başkada bişey demiyorum ben onu alacağım çok araştırdım
suny baby 700 ultima - chıcco liteway plus ve wollex arasındaydım ama son kararım wollex
Saol canım kafam karıştı bazı isteklerim var tabi götüntüsüde önemli benim için arka tekeflekler büyük istiyorum birde pusette olsun isgiyorum bakayım senn tavsiye ettiğine canım çok saol

hımmm off tecrübesiz olunca çözemiyoruz da. sen üşütme kendini dikkat et aman .benimde bugun kasıklarım ağrıyo Allahtan hayırlısı
Yaa kasiklar azcik tehlikeli die biliorm beb dogurmak üzere olup gittigimde kasiklarimdan asagiya keskin agrilar giriodu bebek dogum kanalina yerlesiomus oyle bisi yok dimi?

Saol canım kafam karıştı bazı isteklerim var tabi götüntüsüde önemli benim için arka tekeflekler büyük istiyorum birde pusette olsun isgiyorum bakayım senn tavsiye ettiğine canım çok saol

hepsiburada da wollex indirimde 800 tl normal fiyatı 1500 tl
bak istersen ben orda hemen sepete aldım

CAnım evet benimde favorim olan wollexi tavsiye etmişsin suny baby ninde görüntüsü çok hoş neyse bakalım mecbur karar vericem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…