Benim annem de ayni ben uazin paspas bole kullanmam her helisinfe senineskiden öyleymiş ya . koltuklar mumkun mertebe duvara dayalı olurdu. ortada ne kadar boşluk varsa o kadar ıyıdır.
biz annemın evını duzenlıyoruz sonra gıdıyorum butun koridor görünmyecek şekılde halı döşemiş. hiç açık yer yok. yerler parke ama salona kocaman bır halı açmış halı koltukların altında . anne bu ne dıyorum. bız yerlere basamıyoruz dıyor.
bulduğu her açıklıkta da paspas var.
Yaaaaa bi cevap yazamadim offffff. Her gelisinde kizim senin halin yokmu hali alayim sana diyo. Oh beeee yazdimBenim annem de ayni ben uazin paspas bole kullanmam her helisinfe senin
illede kebap soktunuz bugun ısanın aklına sımdı gel de yeme :))antepe günübirlik gidip gelmiştik arkadaşlarla gezmek için, yemekleri 10 numara tabi benim beslenme alışkanlıklarıma göre , hele bi yerde bi servis vardı 10 numaraydı yine gitsem orayı bulmaya çabalarım enfesti , kızları da güzeldi : ))) keşke bi de lahmacun yeseymişim , şimdilik benim liste başım urfada yediğim lahmacunlar öff bee : )))
inşallah kuvöze ihtiyacı olmaz çıkar hemen. bende bir 34 olaydım daha cok gercı.Canım Bebek Doğmuş Hemen Küveze Koymuşlar Ben İş Yerinden İzin Alamadım Ama Eşim Şimdi Hastaneye Gidiyo Anne Hala Çıkmamış Ameliyathaneden. Eşim Gidince Daha Net Öğrenir Resim Falanda Çeker Yazarım Size
yumurta canım :) yazmamışımne yencekmiş?
hahah ben isin o tarafini hiç dusunmemistimO kdr mavi aldık kız olursa yarmagül olma riski var : pp
bebege bisey olmamis bunada sukur, ben yere yakinken yanlislikla oglanin kamyonun ustune oturdum aklim çikmsitiAynen oyle. Dun dustum ve popom morarmaya basladi. Nasil oturacagimi, yatacagimi bulamıyorum
İnşallah öyledir30'a ne kaldı şurda :)
Bizimki için diyor tatlım :) 14-30 arası haftada 500 gr alınabilir normaldir , 30 dan sonra düşer yazıyor
Az önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .
çok çabaladım anlayamadım. bende sonunda anladım.Yaaaaa bi cevap yazamadim offffff. Her gelisinde kizim senin halin yokmu hali alayim sana diyo. Oh beeee yazdim
anladım. parmağını dibine sokmuyorsun :)Üzerinden alıyorum hani bıçakla pasta kreması sürersin ya öyleanlatabildim mi bilmiyorum :)
ben butun kılonun neredeyse %70 lik kısmını 14.haftaya kadar aldım. arada bır ıkı ay yememe dıkkat ettım o sırada 2 kilo falan aldım ayda. sonra sımdı yıne yemeden duramıyorum ama sankı fazla almıyorum artık. daha alacak durum kalmadı.Az önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .
Yok artık çok abartı benceyumurta canım :) yazmamışım
Evet pahalı ama çocuk büyüdüğünde bile faydalı. Uyurken yüz üstü mu yatıyor üstünü açtı mı tv izledigim yerden bakabilirsin. Kardeşim aldı çok aktif olarak kullanıyor haladaKamera daha iyi olabilir ama pahalıdır ki onlar
Nitrat pozitif mi seyrek bakteri anlamsız kültür yaptırabilirsinizBişey sorucam kızlar ksn uyuşmazlığı negatif çıkmış şükürler olsun ama idrar tahlilinde seyrek bakteri yazıyor napayım doktorum aramadı henüz ama birazda mantarım var kültür yaptırsam mı? Kafama takıldı idrarda diğer herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?