hadi bulduk diyelim köy yumurtası diye satılanlar tane 1tl gunde 10 tane yemek neye karşılık geliyor farkında mı acaba. Ayrıca ben herşeyin azı karar çoğu zarar diyenlerdenim
Pro üye paralı heralde. Ama bi takım alışveriş avantajları var sanırım. Çok net bilmiyorum canım.pro üye nasıl oluyorsun? esla görüyorsa bıze kopyala yapıştır yapsa bari. garıp oluyor böyle.
Bizim topicte hiç pro üye yok. Eski konu sahibimiz vardı ya eslaa dan önce. O pro üyeydi. Yazıyo zaten profilindepro üye nasıl oluyorsun? esla görüyorsa bıze kopyala yapıştır yapsa bari. garıp oluyor böyle.
evet erkek çocuklarda da o elden alma derdi var. bizimkilerde de vardı ama alıştı şimdi ama bizim çocuk olunca amcaları daha ilgilenmeyecek fazla yine kıskanacaklar.benimde kv dem kıza örüyor bişeyler, görümcemin 2 tane oğlu var çok kıskandılar , hepsi bebeğe mi ne kadar da çok olmuş dediler, kv de birer tane de onlara ördüler ama çok kıskanıyorlar hele küçüğü çok fena içerliyor, bana da 2 yıldır daha alışamadılar dayılarını ellerinden almışım : )) hain yengeyim onlara göre
ya bizim köyümüzde ne şişman erkek var ne kadın . herkes fit ve 7/24 hamurişi yerler.Ama şuda var ki eskiler ekmek bazlama çörek yapıyorlarmış hep. Yanlışmı biliyorum ben ?
evet erkek çocuklarda da o elden alma derdi var. bizimkilerde de vardı ama alıştı şimdi ama bizim çocuk olunca amcaları daha ilgilenmeyecek fazla yine kıskanacaklar.
benim yeğenım 8 yaşında ama ben hergun hedıye alıyorum ona şimdiden kıskanmasın dıye. pek meraklı gorunuyor.15 tatilde ben bakıcam ona diyor ama bakalım.
anladım. parmağını dibine sokmuyorsun :)
ya bizim köyümüzde ne şişman erkek var ne kadın . herkes fit ve 7/24 hamurişi yerler.
her şey hareketle ilgili aslında. ortalama yaşam süreleri de 90
Sekerin tarihi cok kisa. Son yuzyila kadar halk bulamazmis. 1400 lerde sekeri burundan cekerlermis uyusturucu niyetine. Babannem anlatir seker yoktu kuru uzum cok kiymetliydi.Ama şuda var ki eskiler ekmek bazlama çörek yapıyorlarmış hep. Yanlışmı biliyorum ben ?
Evet kremlerimin yüzeyi hep düzdür. O yüzden biri parmak atınca hemen anlıyorum :)
Ewt ewt. Hareket eden spor yapan hem daha sağlıklı hem daha fit. Anneannem tarlada doğurmuş teyzeciğimi. Bi bakmış bişey geliyo şalvarı ıslanmış geçmiş köşeye doğurmuş yengeleri kesmişler göbeğini sarıp köşeye koymuşlar bebeği tarla işine devam etmiş anneannem. Şimdi 70 yaşında 2 katlı evi benim evden daha temiz bahçede de bir sürü meyve-sebze yetiştiriyo. Dinç mi dinç maşallah. Bol bol da patatesli börek yapar :)ya bizim köyümüzde ne şişman erkek var ne kadın . herkes fit ve 7/24 hamurişi yerler.
her şey hareketle ilgili aslında. ortalama yaşam süreleri de 90
Ama şuda var ki eskiler ekmek bazlama çörek yapıyorlarmış hep. Yanlışmı biliyorum ben ?
Bunları yiyosak aşılara ilaçlara mecburuz o zaman...Sekerin tarihi cok kisa. Son yuzyila kadar halk bulamazmis. 1400 lerde sekeri burundan cekerlermis uyusturucu niyetine. Babannem anlatir seker yoktu kuru uzum cok kiymetliydi.
Simdiki islenmis unda yokmus. Tas degirmende ogutulen un cok faydali ama beyaz un beyaz ekmek direk zehir. 50lerden once yokmus bunlar ulkemizde.
lökosit 1-2 diğer bütün değerler negatif ama mantar sorunu var ondan olabilir mi acaba?Nitrat pozitif mi seyrek bakteri anlamsız kültür yaptırabilirsiniz
34 haftaya göre 1600 gr az değil mi? burda bile en fazla 30 haftalığız kimilerinin 1500 gr falan bebekleri.Kızlar Bebiş İyiymiş 1600 Gr mış. Küveze Koymuşlar. Anne Kendine Gelmiş Daha Görememiş Yavrusunu Resmini Göstermişler Çok Merak Ediyorum Koklamak Kucağıma Almak İstiyorum Dedi Bende Başladım Ağlamaya
Bi dahaki geldiginde evin tapusunu da üstüne geçirsin rahat etsin iyiceAyrıca kremlerimi ben hiç parmaklayıp almam kremlerde parmak izleri var
Ewt ewt. Hareket eden spor yapan hem daha sağlıklı hem daha fit. Anneannem tarlada doğurmuş teyzeciğimi. Bi bakmış bişey geliyo şalvarı ıslanmış geçmiş köşeye doğurmuş yengeleri kesmişler göbeğini sarıp köşeye koymuşlar bebeği tarla işine devam etmiş anneannem. Şimdi 70 yaşında 2 katlı evi benim evden daha temiz bahçede de bir sürü meyve-sebze yetiştiriyo. Dinç mi dinç maşallah. Bol bol da patatesli börek yapar :)
ben hatırlıyorum ekmeklerın kahverengı olduğu zamanalrı. sonra değirmenlerde kepekle unu ayırmaya başladılar.köylerde ekmeğin bitince birinden borç istersin, esmer ekmek yiyenlerden kımse ekmek almak ıstemezdı.Sekerin tarihi cok kisa. Son yuzyila kadar halk bulamazmis. 1400 lerde sekeri burundan cekerlermis uyusturucu niyetine. Babannem anlatir seker yoktu kuru uzum cok kiymetliydi.
Simdiki islenmis unda yokmus. Tas degirmende ogutulen un cok faydali ama beyaz un beyaz ekmek direk zehir. 50lerden once yokmus bunlar ulkemizde.
Canım ben bi siteden baktım kendi sat ımı girerek hesapladım benim bebeğimin olması gereken tarihlerdeki gelişimi bu. Kilo ve haftalara bakarsan anlarsın. Belli bi aralığın içinde olması gerekiyo baya da geniş aralığı34 haftaya göre 1600 gr az değil mi? burda bile en fazla 30 haftalığız kimilerinin 1500 gr falan bebekleri.
bizde resim bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?