Aynen ben de yiyemiyorun o yumurtalari garip kokuyor.
Bilmem ben kulak cubugunu kendim de kullanmam. Bebege de kullanmadim. Merak ettim baska ise mi yariyor diye. Gobege pek birsey surulmuyor sorun olmadikca.
Dun konustugumuz ince tulbetten mendille kuruluyorum kulaklarin icini tamam. Kulak cubugu nasil kullanilir bilmem
E ne yapacaz peki ? İnsanlardan uzak inzivaya çekilip kendimize sil baştan düzen kurmamız gerek herşeyi düzeltmek için.karatay geçen diyoki , ne tür ekmek yerseniz yiyin önemli değil unun kromozomu değişmiş , yanlış olmasın eskiden 19 muş şimdi 46 mı ne olmuş
kadın duysa zaten hakkında yüz kişinin yorum yaptığını emin olun bir daha gelmez zaten. kadını yerin dibine sokup çıkardık resmen.Bi dahaki geldiginde evin tapusunu da üstüne geçirsin rahat etsin iyice
karatay iyi diyor hoş diyorda, doğal şeyleri bulmak artık çok zor, köy yumurtası diye alıyosun diğer yumurtadan farkı yok çünkü onlarda tavuk çok yumurtlasın diye yem veriyor sürekli, ineklere sütü bol olsun diye kaç çeşit yiyecek veriyolar, neyse buldun diyelim eskiler bunları yerdi diyor evet yerlermiş ama sürekli de çalışırlarmış biz akşama kadar oturuyoz nsl eritecez o yediklerimizi 10 yumurta adamı düz duvara tırmandırır : ))
Yok yok 3 hafta var bacım aman diiim ben de danoşa bağladımay yavaşlasın yoksa 20 kiloyu tamamlayacağım gibi duruyor. offf daha 30. haftaya da 1 ay var nerdeyse :)
nerde anneannen?Ewt ewt. Hareket eden spor yapan hem daha sağlıklı hem daha fit. Anneannem tarlada doğurmuş teyzeciğimi. Bi bakmış bişey geliyo şalvarı ıslanmış geçmiş köşeye doğurmuş yengeleri kesmişler göbeğini sarıp köşeye koymuşlar bebeği tarla işine devam etmiş anneannem. Şimdi 70 yaşında 2 katlı evi benim evden daha temiz bahçede de bir sürü meyve-sebze yetiştiriyo. Dinç mi dinç maşallah. Bol bol da patatesli börek yapar :)
Aynen Az Canım Bide 3 Haftadır Hastanede Yatıyo Suyu Yok Denilecek Kadar Azalmış vee Bebekde Beslenememiş. Ne yaptılarsa suyu arttıramadılar. Hep Gözlem altında tuttular. bu sabah artık daha fazla tutamayıs bebek ölebilir denmiş onun için doğuma almışlar. Hayır bide kız günde 3 litre su içiyo ona rağmen suyu nasıl azaldı azalmanın kaynağı ne bulamadılar.34 haftaya göre 1600 gr az değil mi? burda bile en fazla 30 haftalığız kimilerinin 1500 gr falan bebekleri.
bizde resim bekliyoruz.
Ya dikkat edelim valla cok iiydim ben kilolar basınca hareket edilmiyorben butun kılonun neredeyse %70 lik kısmını 14.haftaya kadar aldım. arada bır ıkı ay yememe dıkkat ettım o sırada 2 kilo falan aldım ayda. sonra sımdı yıne yemeden duramıyorum ama sankı fazla almıyorum artık. daha alacak durum kalmadı.
Kırklareli :) bulgar göçmeni bizimkiler.nerde anneannen?
Ben de dün gittim yenidoğan bebek bezi aldım :)) banyo küveti fln almıştım e bebekten de , rahatladım mı .. Hmm belki birazgittim gezindim geldim. daha burda girmedik bebek mağazası, çantacı ve pijamacı kalmadı.
bir yer bulamazsam migrosa gidiyorum bebek için ne alabılırım dıye.
kulak çubuğu aldım ve itiyaç listemde kolonya yazıyordu ne işe yarayacaksa onu aldım.
maksat deşarj olmak. oldum mu? olmadım.
Bizim topicte hiç pro üye yok. Eski konu sahibimiz vardı ya eslaa dan önce. O pro üyeydi. Yazıyo zaten profilinde
Dikkatimi çekmemiş o zaman.Duygu Pro üye sanırım.
ya bizim köyümüzde ne şişman erkek var ne kadın . herkes fit ve 7/24 hamurişi yerler.
her şey hareketle ilgili aslında. ortalama yaşam süreleri de 90
yeğen de, ananemi artık sevmiyorum buraya da gelmicem demiş geçen haha cok güldüm Zilliyeah ben o büyüklere çok uzuluyorum. bilmiyorum yöntemi ne bunun. bizimkiler ablamın kızı ve kuzenımın kızı. ikiside cok kıskanacak sımdıden bellı. anneannesını yelek örüyor dıye. bir hışımla ipi çekti kolarmaya çalıştı. onu Emek'e mi örüyorsunuz dıye sinirlendi.
Dimi ? Temiz havada yedikçe yiyesi geliyo insanın ama şişkinlik yapmıyo.Bir de fazla oksijen de yediklerimizin çabuk yakılmasını sağlar. Şehirde oksijensizlikten de insanlar şişmanlıyor.
kızlar temmuzda 9 günlük raporum vardı
sgk yı her ay arıyorum raporumun olmadığını söylüyorlar
bugün hastaneyi aradım raporum hastanede de yok
yattığım görünüyormuş ama rapor sürem ve tarihleri belli değilmiş
böyle saçmalık olabilirmi bunu nasıl düzeltirim
işin tuhafı rapordan bir kopyada bana vermişlerdi ve ben onu otele teslim ettim ama şirket değişti muhasebedeki kız evlenmiş balayına gitmiş raporu onlarda bulamıyor
benim babaannemde gizli şeylerinin bulunduğu oda girişlerine çekmece sandık vb yerlere ince iplik koyarmış birinin girdiğini falan anlamak için, onunki içi bozukluğundan gerçi seninki alışkanlıktır : )))
Allah hepimizin yavrusunu zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşKızlar Bebiş İyiymiş 1600 Gr mış. Küveze Koymuşlar. Anne Kendine Gelmiş Daha Görememiş Yavrusunu Resmini Göstermişler Çok Merak Ediyorum Koklamak Kucağıma Almak İstiyorum Dedi Bende Başladım Ağlamaya
kızlar temmuzda 9 günlük raporum vardı
sgk yı her ay arıyorum raporumun olmadığını söylüyorlar
bugün hastaneyi aradım raporum hastanede de yok
yattığım görünüyormuş ama rapor sürem ve tarihleri belli değilmiş
böyle saçmalık olabilirmi bunu nasıl düzeltirim
işin tuhafı rapordan bir kopyada bana vermişlerdi ve ben onu otele teslim ettim ama şirket değişti muhasebedeki kız evlenmiş balayına gitmiş raporu onlarda bulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?