2015 Şubat Anneleri

Tülbentten mendil yapmak için tülbent mi alıcaz yoksa hazırı var mıdır canım? Bir de tam bilmiyorum ama benim düşünceme göre oğlundan bebişi emzirmeyi saklama. Saklı olunca daha çok merak eder. Sen de böyle büyüdün kardeşin de böyle büyüyecek falan dersin.

karatay geçen diyoki , ne tür ekmek yerseniz yiyin önemli değil unun kromozomu değişmiş , yanlış olmasın eskiden 19 muş şimdi 46 mı ne olmuş
E ne yapacaz peki ? İnsanlardan uzak inzivaya çekilip kendimize sil baştan düzen kurmamız gerek herşeyi düzeltmek için.

Ben marketten alıyorum organik yumurta diye sekiz tanesine dokuz lira veriyorum her gün bir tane yiyorum bazen iki tane yiyorum. Çok pahalı yaw.

nerde anneannen?

34 haftaya göre 1600 gr az değil mi? burda bile en fazla 30 haftalığız kimilerinin 1500 gr falan bebekleri.
bizde resim bekliyoruz.
Aynen Az Canım Bide 3 Haftadır Hastanede Yatıyo Suyu Yok Denilecek Kadar Azalmış vee Bebekde Beslenememiş. Ne yaptılarsa suyu arttıramadılar. Hep Gözlem altında tuttular. bu sabah artık daha fazla tutamayıs bebek ölebilir denmiş onun için doğuma almışlar. Hayır bide kız günde 3 litre su içiyo ona rağmen suyu nasıl azaldı azalmanın kaynağı ne bulamadılar.

Ya dikkat edelim valla cok iiydim ben kilolar basınca hareket edilmiyor

kızlar temmuzda 9 günlük raporum vardı
sgk yı her ay arıyorum raporumun olmadığını söylüyorlar
bugün hastaneyi aradım raporum hastanede de yok
yattığım görünüyormuş ama rapor sürem ve tarihleri belli değilmiş
böyle saçmalık olabilirmi bunu nasıl düzeltirim
işin tuhafı rapordan bir kopyada bana vermişlerdi ve ben onu otele teslim ettim ama şirket değişti muhasebedeki kız evlenmiş balayına gitmiş raporu onlarda bulamıyor

Ben de dün gittim yenidoğan bebek bezi aldım :)) banyo küveti fln almıştım e bebekten de , rahatladım mı .. Hmm belki biraz

ya bizim köyümüzde ne şişman erkek var ne kadın . herkes fit ve 7/24 hamurişi yerler.
her şey hareketle ilgili aslında. ortalama yaşam süreleri de 90

Bir de fazla oksijen de yediklerimizin çabuk yakılmasını sağlar. Şehirde oksijensizlikten de insanlar şişmanlıyor.

Benm
yeğen de, ananemi artık sevmiyorum buraya da gelmicem demiş geçen haha cok güldüm Zilliye

her alternatifi denemiş gibisin sanki. ben raporlarımdan mutlaka kendime bi fotokopi alırım. bu tarz şeyler çok oluyor malesef.

sistemden yazmadılar mı raporu ?
bildiğim hastane sgk ya gönderiyor raporları
ama epikrizde yazmıyo muymuş taburculuk sonrası şu kadar gün istirahat verildi diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…