Aynen hergün duş alıyorum, eğerki bakmasam kendime içim kararıyor.. Banyodan sonra nivea vücut kremi var her yerime sürüyorum çok güzel yumuşacık oluyorum :)ben bu sabah girmedim.akşam ev gider gitmez kendimi banyoya atacağım. ohh mis gibi.
şimdiki gelinler torunları babaanneden uzak tutuyorlar ondan anneanneye düşkün oluyorlar.Erkekten torun daha kıymetli diyolar ama genelde torunlar anneanneye düşkün oluyolar.
çantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.
Gece yatamıyorum burnum sürekli kupkuru ve soluma yatmaktan gına geldi çok yoruluyorum uyurken uyumaya çalışırken eşim hep tetikte iyi misin diyeYuzde yuz kusursuzu bulmak zor zaten kotunun iyisi diye tercih et kullan artik sende aliskanlik olmus mesleki olarak fazla didikliyince de stres oluyirsundur tabi kolaylik versn rabbim
Yapiskanli evet de hicbir pakette agzinin yapismamasi gibi sorun yasadgmi hatrlamiyorum paketi saglam oluyor acik kalma kuruma derdimz olmamsti o yuzden de
Hayirdir insallah nefes darligi gibi mi oluyor gecmis olsun canm
hosgeldin
Valla görüncez bakalım ben pek ümitli değilim gebeliğin başında bi ay rapor aldım geberdim halsizlikten ne anam geldi ne k. Anamoysa erkekten torun daha kıymetlidir ama ??
yetişilmiyor okumakla geçiyor zaten bak ben daha bugüne varamadım :)beşten Dokuza kadar ne kadar çok yazmışsınız kör oldum yaa.demek tüm gün girmesem hiç okuyamıycam
Güzel Günler'de kullanın canm inşKızlar kızıma nevresim diktirmiştim. Çok beğendim:)Eki Görüntüle 1309443
anamm . okuma sakın sen daha dün akşamdasın. sen gel günümüze ben sana özetlerim merak ettiklerini. bir şey kaçırmadın yani.yetişilmiyor okumakla geçiyor zaten bak ben daha bugüne varamadım :)
süper valla. sevindim . yoksa kokoşlara kalırsa çantanın üstüne de çiçek böcek koyacaklar :)
Erkekten torun daha kıymetli diyolar ama genelde torunlar anneanneye düşkün oluyolar.
Valla görüncez bakalım ben pek ümitli değilim gebeliğin başında bi ay rapor aldım geberdim halsizlikten ne anam geldi ne k. Anam
yeni hayat dusturum tırnağın varsa başını kaşı.. yada elden gelen öğün olmaz da olabilir :)
süper valla. sevindim . yoksa kokoşlara kalırsa çantanın üstüne de çiçek böcek koyacaklar :)
kokoşlar alınmasın lütfen.
Torunun ayrı mı mı olurmuş ya walla şaşkınım:)Erkekten torun daha kıymetli diyolar ama genelde torunlar anneanneye düşkün oluyolar.
:) lafı tutum çok iyi yaaabi arkadaşım da lahmacunun üzerine bal sürüp yerdi , midesinde nasıl olsa birleşmiyormuşmuş :)) bende zaten midende birleşecek ağzından ayrı ayrı gitsin bizim midemizin hatrına demiştim , tuhaf yaw : ))
kokoşlar alınmasın lütfen.
Ben küvete giriyorum ya sorma gayet sıcak suya, korkuyorumda bir yandan da ilk hamileliğimdede aynısını yatın bişey olmaz diyorum...maalesef çok yoruluyorum rahatlıyorum ama
..... nın annesinin çantası : )))) bende bi tane spor çanta var ona koyacam nollmuş : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?