2015 Şubat Anneleri

ben bu sabah girmedim.akşam ev gider gitmez kendimi banyoya atacağım. ohh mis gibi.
Aynen hergün duş alıyorum, eğerki bakmasam kendime içim kararıyor.. Banyodan sonra nivea vücut kremi var her yerime sürüyorum çok güzel yumuşacık oluyorum :)

Erkekten torun daha kıymetli diyolar ama genelde torunlar anneanneye düşkün oluyolar.
şimdiki gelinler torunları babaanneden uzak tutuyorlar ondan anneanneye düşkün oluyorlar.
ben ikisini de çok severdim ama babaanneme düşkündüm.
babaannem aynı zamanda annemin halası. akraba evliliğinin dibine vurmuşlar yani.

çantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.

ben doğum çantası yerine küçük valizim vardı hiç kullanmadığım çekçekli nişanda eşime yaptıklarımı içine koymuştum. onu kullanmayı düşünüyorum.

Gece yatamıyorum burnum sürekli kupkuru ve soluma yatmaktan gına geldi çok yoruluyorum uyurken uyumaya çalışırken eşim hep tetikte iyi misin diye

oysa erkekten torun daha kıymetlidir ama ??
Valla görüncez bakalım ben pek ümitli değilim gebeliğin başında bi ay rapor aldım geberdim halsizlikten ne anam geldi ne k. Anam
yeni hayat dusturum tırnağın varsa başını kaşı.. yada elden gelen öğün olmaz da olabilir :)

ben kv den yana şanslıyım anacım, sizleri duydukça şükrediyom her seferinde geçen aradım puaça istedim çaya gelelim akşam dedim , yemeğe gelin dedi çok sevindi ondan bişey istedim diye , kız nazar değmesin : )))

süper valla. sevindim . yoksa kokoşlara kalırsa çantanın üstüne de çiçek böcek koyacaklar :)
kokoşlar alınmasın lütfen.

..... nın annesinin çantası : )))) bende bi tane spor çanta var ona koyacam nollmuş : ))

süper valla. sevindim . yoksa kokoşlara kalırsa çantanın üstüne de çiçek böcek koyacaklar :)
kokoşlar alınmasın lütfen.

ya evde varsa bavulun düzenli olsun dersen sen de koyabilirsin ama ben ekstra bavul almayı düşünmüyorum. benim spor çantama sığmazsa annemden idarelik, çekçekli gayet lacivert bi bavul var onu ödünç almayı düşünüyorum.

sohbete gıttım geldım adamım gelmıs karnını doyurdum. kızımın kuculenlerını ayırdım aksam ustu bır ablaya bırakıcam...
aksamda ogretmenler gününe has kutlama olacakmış oraya gıtcekmısız..offfffffffffffff daha ıkındıyı kılmadım ..
cok yorgunum ben yaaaa

sızde bek cok konusuyonuz uykum gelıyo okurken az konusun bak ben gelesiye küserimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…