ben bı banyo yapıyorum 10 dk sonra esım kontrole geliyor bayıldımmı uyanıkmıyım dıye...48 derece ye getırıyorum kombıyı esımle kavga edıyoz kendımı haşladığımı düşünüyor ..cıdden banyodan çıkınca çıplak bır sekılde 1 saat otursam usumuyorum,sankı ıc organlarım bıle kaynamış...ama bas dönmesı hızlı kalp atımı ve elım ayağım tıtremeye başlıyor sonlara doğru.. anlıyorum akıbetı hemen kendımı dışarı atıyorum...Küvet ve sıcak su iyi cesaret.
Valla görüncez bakalım ben pek ümitli değilim gebeliğin başında bi ay rapor aldım geberdim halsizlikten ne anam geldi ne k. Anam
yeni hayat dusturum tırnağın varsa başını kaşı.. yada elden gelen öğün olmaz da olabilir :)
ben bı banyo yapıyorum 10 dk sonra esım kontrole geliyor bayıldımmı uyanıkmıyım dıye...48 derece ye getırıyorum kombıyı esımle kavga edıyoz kendımı haşladığımı düşünüyor ..cıdden banyodan çıkınca çıplak bır sekılde 1 saat otursam usumuyorum,sankı ıc organlarım bıle kaynamış...ama bas dönmesı hızlı kalp atımı ve elım ayağım tıtremeye başlıyor sonlara doğru.. anlıyorum akıbetı hemen kendımı dışarı atıyorum...
Mutlulugun daim olsun... Kara kuzuna da masallahteyzeleri benim kara kuzumun fotoğrafı :) 1310 gr şükür sorun yok idrardaki mikroptanda kurtulmuşuz kan uyuşmazlığı için kan verdim yarın sonucu alıcameslaa sen sağlık ocağı vuruyor demiştin (öyle hatırladım ) burdakilerin haberi yok bebeğimin duruşu normal doğuma uygun ama daha çok erken dedi ayyyyy çokkk mutluyum Allahıma şükür bu arada 2. tetanos aşımızıda vurulduk
Aman ne yapayım hatta oğlanda oluyor ana oğul küvet keyfiKüvet ve sıcak su iyi cesaret.
Aman ne yapayım hatta oğlanda oluyor ana oğul küvet keyfi
Kuzey italya Lombardiya bölgesi, soguk ama geldiğim zamanla şimdiki zaman bir değil çok yağmur yağıyor Allah'tan bu tarafı sel almadı :) ben kaçar oğlan okuldan çıkacak :)O zaman çok sıcak değildir. Ama yine de maşallah canımİtalya nasıl soğutmuştur artık di mi? Sen kuzeyde miydin?
ben 11 kilo almışım dr bundan sonra dikkat etsen bile 5 kilo alınıyor sen çok aldın dediAz önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .
ya dikkat ettim bnmki öyle sulu değildi onemsemedim sormadım bgn sorayım ama..allah korusun ya bebeğin suyu olmasın ama o mavimsi kokulu oluyormusCanım turnusolu eşine sordun mu? Bak hayatın Dr u bebeğin suyudur demiş Allah korusun.
Bu mendilleri hep sirtinin teri icin kullandim ağız mendili olarak kâğıt havlu kullandimOluyor canim hazirlari da. Mermersh diyorlar.
Bencede harika resmen sistim bu haftaayyy bu harika bi haber :)
Ama ben ank da olcam o ara :)Istanbullular 15-18 Ocak'ta fuar varmış ne güzel
kagıt havlu tahriş etmiomu dişleri cıkarken cok fazla agzı akar sürekşi sürüncede tahriş olur malum hassas tenleri..Bu mendilleri hep sirtinin teri icin kullandim ağız mendili olarak kâğıt havlu kullandim
Bende de tatlıya aşırı istek başladı normalde pek aramam şimdi canım sürekli tatlı bişiler istiyorBencede harika resmen sistim bu hafta
aslında travmadan değil tabi ki, iki senede bu üçüncü evim ilk ikisi acayip küçüktü,mobilyaların ortasında halı koyacak yer yoktu nerdeyse,bende koltuğun altına giren halılardan nefret ederim almadım. şimdiki evim haketti halıyıhalısız ev mi olur yav. taşınıyormuş gibi. duramam bende halısız ama kocaman halılar değil tabii.
ÇENE bimilyon bunlarda :) bende yok.gız acık az konusun
bende aşırı halı merakı var. 8 yıldır evlıyım evıme doğru düzgün bir şey almadım ama butun paralarımı halıya yatırabılırım. nerde cok pahalı halı var gıdıp onu begenıyorum. halıcıları gezmeyı de sevıyorum ama hepsı nedense cok pahalı geliyor.aslında travmadan değil tabi ki, iki senede bu üçüncü evim ilk ikisi acayip küçüktü,mobilyaların ortasında halı koyacak yer yoktu nerdeyse,bende koltuğun altına giren halılardan nefret ederim almadım. şimdiki evim haketti halıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?