internetten baktım da onlar küçük duruyorlar sanki. sırt çantası da olur aslında. çanta sanki ortada mı duracak goturup orda DOLABIN içine koyacağız. ne teferruat var ama yani.Bebiş bakım çantaları oluyormuş ya aldın mı canım sen onlardan? Ona bebişin kıyafetlerini koyarız. Benim bir sırt çantam var belki ona belki de omuza asılan büyük bir çantam var ona koyarım diyorum kendi kıyafetlerimi.
aynı durumdayım benim için duşa girmek özel bir durum değildir ama şimdi uzatabildiğim kadar uzatıyorum tören düzenliycem yakındaBen iyice sudan kaçıyorum yaw. Normalde severim ama bugün yarın diyip duşa girmez oldum
sen maşallah 31 haftalık olmuşsun. az kalmış doktora benim de 8 gün var. gidelim görelim de içimiz rahat etsin.Selamın aleyküm kızlar, nasılsınız :) bugun karnım çok aşağıya inmiş aynada öyle görünce çok korktum yaaatop gibi aşağıda sadece... Hayırlı ile bi doğsalardı az kaldı 6 gün sonra doktora Gidecem çok merak ediyorum... Özledimmmm minnnoşumu
Ayy aynı ben kaç günde bir duşa girdiğimi söylemeyeceğimaynı durumdayım benim için duşa girmek özel bir durum değildir ama şimdi uzatabildiğim kadar uzatıyorum tören düzenliycem yakında
Inşallah ya 2.5 ay oldu görmeyeli, kilo aldımı boyu uzadımı sağlıklı mı hepsi aklımda :) benim büyük oğlan bu haftalarda 2 kilonun üstündeydi bakalım bu nasıl. Yediklerim yarıyor musen maşallah 31 haftalık olmuşsun. az kalmış doktora benim de 8 gün var. gidelim görelim de içimiz rahat etsin.
Ayy aynı ben kaç günde bir duşa girdiğimi söylemeyeceğim
bu şartlarda ben sana temizliğe şimdi bile gelebilirim 2 oda ufak tefek süs eşyası yok en önemlisi halı yok 130 tl ver anlaşalım ütü yapmam ama yemek yaparım :) :)Evde doğru dürüst mobilya bile yok bir salon bir yatak odası. Ayrıca iki oda daha var ama boş. Camları Ramazan'da sildirmedim oruç diye ondan önce de hiç camlara dokunmadı. E artık camlar dedim yetişmiyor başka bir güne Geliyim dedi. 140 tl veriyorum yemeğini veriyorum sadece süpürüp siliyor o kadar. Eşim de diyor bizim evimiz niye hep tozlanıyor. Anlamadım ki bu kadar toz nereden geliyor. Dolapların üstünden mi yoksa mobilyaların altından mı bilemedim.
Bende görümcemi kıskanıyorum 3.5 senedir oğluna bakıyor kv gık demeden ama bnmkine hiçte bakacak gibi gelmiyor
sanırım ben anladım :) :)Ayy aynı ben kaç günde bir duşa girdiğimi söylemeyeceğim
Erkekten torun daha kıymetli diyolar ama genelde torunlar anneanneye düşkün oluyolar.oysa erkekten torun daha kıymetlidir ama ??
Erkekten torun daha kıymetli diyolar ama genelde torunlar anneanneye düşkün oluyolar.
o kadar dayanmak zor cidden. hareket etmese bende kafayı yerdım. bir ayda bıle zor dayandım. bu nasıl iş hıc dr gıtmıyorum dıyorum. benımkıde en son bır kiloydu 1500 olmuştur heralde.Inşallah ya 2.5 ay oldu görmeyeli, kilo aldımı boyu uzadımı sağlıklı mı hepsi aklımda :) benim büyük oğlan bu haftalarda 2 kilonun üstündeydi bakalım bu nasıl. Yediklerim yarıyor mu
bez ve ıslak mendılın markasına bır turlu karar veremedim bakıp duuryorum.
Ben küvete giriyorum ya sorma gayet sıcak suya, korkuyorumda bir yandan da ilk hamileliğimdede aynısını yatın bişey olmaz diyorum...ya kızlar hakkaten zor mu geliyor bize duşa girmek acaba. ben de öyleyim. yani duşa çok zor giriyorum. girince müthiş rahatlıyorum o ayrı.
ayrıca dikkat edin de sıcak duş almayın.
Son aylarda alınan kilo genelde ödem olurmuş diye de okudum son ay kilo alınmazmış geneldeayyy bu harika bi haber :)
birde saçlarım uzun gobegime ayrı saçıma ayrı vücuduma ayrı yağlar sürüyorum yüzüme bişiler yapıyorum falan oohok bi sürü iş :)ya kızlar hakkaten zor mu geliyor bize duşa girmek acaba. ben de öyleyim. yani duşa çok zor giriyorum. girince müthiş rahatlıyorum o ayrı.
ayrıca dikkat edin de sıcak duş almayın.
ben bu sabah girmedim.akşam ev gider gitmez kendimi banyoya atacağım. ohh mis gibi.sanırım ben anladım :) :)
Bende öyle hareketiyle avuntum valla, hiç uyku yok yatamıyorum ağırlaştım resmen.o kadar dayanmak zor cidden. hareket etmese bende kafayı yerdım. bir ayda bıle zor dayandım. bu nasıl iş hıc dr gıtmıyorum dıyorum. benımkıde en son bır kiloydu 1500 olmuştur heralde.
Ben küvete giriyorum ya sorma gayet sıcak suya, korkuyorumda bir yandan da ilk hamileliğimdede aynısını yatın bişey olmaz diyorum...maalesef çok yoruluyorum rahatlıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?