2015 Şubat Anneleri

evet 3 lüler kampanyalı ama onlarında açma yerlerı yapışkan .zamanla yapışkan bozuluyor ağzı açık kalıyor. diğerleri de daha yahalı ve tekli.
ben aşırı kararsız biriyim tam bir aydır ıslak mendıl alıcam perişan oldum alamadım.bu sadece bir tanesı 2 sayfa listeyı hep nasıl alırım bılmıyorum. ondan dolayı sureklı gereksız seyler alıyorum.

kızlar şimdi kesin unibaby en iyisi mi diosunuz? primanın yenidoğanı var onu almayı düşünüyordum, pazar alışverişe çıkcaz, panik oldum şimdi

sohbete gıttım geldım adamım gelmıs karnını doyurdum. kızımın kuculenlerını ayırdım aksam ustu bır ablaya bırakıcam...
aksamda ogretmenler gününe has kutlama olacakmış oraya gıtcekmısız..offfffffffffffff :mad: daha ıkındıyı kılmadım ..:KK61:
cok yorgunum ben yaaaa

sızde bek cok konusuyonuz uykum gelıyo okurken az konusun bak ben gelesiye küserimm:KK20:
öğretmenler gunu ne zamandı? kız biz kasımda mıyız offf benım aylar yıllar hep karıştı. mayısta ne vardı anneler gunu mu_? kdv ne zamandı.

:confused:
öğretmenler gunu ne zamandı? kız biz kasımda mıyız offf benım aylar yıllar hep karıştı. mayısta ne vardı anneler gunu mu_? kdv ne zamandı.
sendesuan sadece bebegının dogacagı tarıh bellı.. aslındaaynı sey bendede oldu..gecen bırı bısey sordu ben 7.5aylık dedım meğerse bebekle alakalı degılmıs nasıl kafam ordaysa çevremde kım ne sorarsa mutlaka hamılelıkle ve bebekle alakalı sanar oldum...leyla oldum anamm leylaa :KK47:

ogretmenler gününe 4 gun var ama onden ayarlanmış bu sendıkanın verdıgı bır davet..bense eşofmanlarımla gıdıcımmmm :confused:

3gun sonrada kocamın doğum gunuymus face de bıldırım gelmıs ordan gordum..:KK57:hay benım bu aklım...:KK4:

kızlar şimdi kesin unibaby en iyisi mi diosunuz? primanın yenidoğanı var onu almayı düşünüyordum, pazar alışverişe çıkcaz, panik oldum şimdi
ayy dur panık olma..ıksıınden de al :KK70: yavv ben kendıme ağlayım bım ın ıslak mendılını aldım bezını aldım kızıma ıyı kötubılmeden..bısey olmuyo yanı demek ıstedıgım :KK70: yasadıkça ogrenıyorsun

bende aşırı halı merakı var. 8 yıldır evlıyım evıme doğru düzgün bir şey almadım ama butun paralarımı halıya yatırabılırım. nerde cok pahalı halı var gıdıp onu begenıyorum. halıcıları gezmeyı de sevıyorum ama hepsı nedense cok pahalı geliyor.
Annem de hali kullanmaz ben de kullanmam, hali aliskanligimiz yok ;)

kızlar kapı süsümüz hazırlanmış, ama ismini yazarken hazır harf kullanmamışlar kendileri yazmaya çalışmış. hazır taşlı harfler nerden bulabilirim?

:confused:
sendesuan sadece bebegının dogacagı tarıh bellı.. aslındaaynı sey bendede oldu..gecen bırı bısey sordu ben 7.5aylık dedım meğerse bebekle alakalı degılmıs nasıl kafam ordaysa çevremde kım ne sorarsa mutlaka hamılelıkle ve bebekle alakalı sanar oldum...leyla oldum anamm leylaa :KK47:

ogretmenler gününe 4 gun var ama onden ayarlanmış bu sendıkanın verdıgı bır davet..bense eşofmanlarımla gıdıcımmmm :confused:

3gun sonrada kocamın doğum gunuymus face de bıldırım gelmıs ordan gordum..:KK57:hay benım bu aklım...:KK4:
iyiki görmüşsün gerçekten. ya benım gunlerı unutma lüksüm yok her şeyimiz tarihli bizim.
cidden endişelıyım kafa gitti benim. ayları karıştırıyorum. seneyi bazen 2013 bazen 2015 zannediyorum.

kızlar kapı süsümüz hazırlanmış, ama ismini yazarken hazır harf kullanmamışlar kendileri yazmaya çalışmış. hazır taşlı harfler nerden bulabilirim?
taşlı harfi bılmıyorum da üstüne taş yapıştırabılırsın. silikonla ya da mitrafix le falan.

ben kv den yana şanslıyım anacım, sizleri duydukça şükrediyom her seferinde geçen aradım puaça istedim çaya gelelim akşam dedim , yemeğe gelin dedi çok sevindi ondan bişey istedim diye , kız nazar değmesin : )))
Evde iki bekar erkek olunca annem maalesef suan yanımda değil inşallah doğuma yakın gelecek yanıma, bebisi kirklayip doner diye konusuyoruz. Ama kv icin birsey diyemeyecegim beni yolda gorse tanimaz heralde :p 7 aydir bir kere bile arayip sormadi ogluyla selam yolluyor anca, uyuz!

İyi akşamlar arkadaşlar...aranızda çarpıntısı olan var mı iki gündür kalbim çıkıcak gibi atıyo her seferinde tansiyonu ölçüyorum normall..neden olur ki ..bebeğe zarar verir mi acaba..

Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler ;)

İyi akşamlar arkadaşlar...aranızda çarpıntısı olan var mı iki gündür kalbim çıkıcak gibi atıyo her seferinde tansiyonu ölçüyorum normall..neden olur ki ..bebeğe zarar verir mi acaba..
bende de var o canım hem de hamileliğin basından beri.. kansızlık varsa ondan olabilir ama yoksa da normal

Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler :KK66:
canım cok geçmiş olsun eve çıkabilmene cok sevindim bidaha olmaz insallah boyle bişi guzelce dinlen iyi bak kendine..eşine de allah akıl fikir versin diyim ne diyim

Canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama eminönünde ak tekstil var orda var taş harfler. Daha doğrusu o civardaki bütün tuhafiyelerde aklında olsun. Sitesindende bakabilirsin.

Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler :KK66:
Canım öncelikle çok geçmişolsun. Şu hamile insanın kalbini kıranlar ne kadar günaha giriyorlar bir bilseler. Hem canınla uğraşıyosun hem onlarla. Rabbim hidayet versin.

ya dikkat ettim bnmki öyle sulu değildi onemsemedim sormadım bgn sorayım ama..allah korusun ya bebeğin suyu olmasın ama o mavimsi kokulu oluyormus

Mavimsi miymiş hmm tamam o zaman. Benim de çamaşırım kasık tarafından çok ıslanıyor gibi geldi terliyorum sanırım.

Back
X