slm kızlar. 5 dk oldu öğreneli; eşimin tayini ankaraya çıkmış. bakanlıklara. tercihlerini kendisi yapmıştı. ben daha yakın yerleri yazdığını sanıyordum. o memleketini yazmak istiyordu ben istemedim. biraz inatlaşmaya döndü iş. ankara onun ailesine 10, benim aileme 5 saat mesafede. üstelik ailemle küs.tanıdığımız kimse yok.
ankarada yaşayan var mı? nerede oturulur? kiralar nasıldır? ulaşım nasıldır? ben de öğretmenim benim atamam nereye çıkar bu durumda? şu an ikimiz de şoktayız. onun da suratı düştü meleketini yazdırmadığım için benden intikam alıyor sanki
karda kışta hemde hamileyken nasıl taşınıcam ben?
Evet bazı insanlarda çok ödem oluyormuş. Benimde şimdi baktım şişmiş başarılarım resmen çorap içine gömülmüş. Sabah yulaf kepeğinden ekmek yapıncam kendime.korkutmak gibi olmasında bi arkadaşım son aylarda 20 kilo ödem oluştuğunu söyledi kendisinde
Sütle Fındık tok tuttu galiba , ama aldım başımı gidiyorum bi dur demek lazım :)))waaaww iradene hayran kaldım :)
Ölüyorum ölüyorum: ) kic acisi cok fena. Yatsam olmuyo,kalksam olmuyo, yan oturuyorum o da bi zor :) komigim. Surekli kipir kipirbebege bisey olmamis bunada sukur, ben yere yakinken yanlislikla oglanin kamyonun ustune oturdum aklim çikmsiti
sen nasil geçircen bu aciyi , krem sursen fayda etmezmiki
oturmasan hep uzanmaya çali$san yan poziyonda, çalisiyorsan isin daha zor tabi
çok geçmis olsun canim : (
Bakanlıklar çok merkezi biyer canım ama senin ataman nereye olur eşine yakın bi yere mi yoksa herhangi başka bi ilçeye mi bilemiyorum onu sen daha iyi bilirsin sanki..senin atamanin olduğu yere göre secersiniz evi de..şuan nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ankarada ulaşım kolaydır kiralar istanbula göre uygundur hayırlısı olur inşallah sizin içinslm kızlar. 5 dk oldu öğreneli; eşimin tayini ankaraya çıkmış. bakanlıklara. tercihlerini kendisi yapmıştı. ben daha yakın yerleri yazdığını sanıyordum. o memleketini yazmak istiyordu ben istemedim. biraz inatlaşmaya döndü iş. ankara onun ailesine 10, benim aileme 5 saat mesafede. üstelik ailemle küs.tanıdığımız kimse yok.
ankarada yaşayan var mı? nerede oturulur? kiralar nasıldır? ulaşım nasıldır? ben de öğretmenim benim atamam nereye çıkar bu durumda? şu an ikimiz de şoktayız. onun da suratı düştü meleketini yazdırmadığım için benden intikam alıyor sanki
karda kışta hemde hamileyken nasıl taşınıcam ben?
Obarey , o zmn tuzu abartmıyoruz, hafif yürüyüşler yapıyoruz , bol su içiyoruz :) ödem olmuyoruz hehehkorkutmak gibi olmasında bi arkadaşım son aylarda 20 kilo ödem oluştuğunu söyledi kendisinde
ben de bgn den itibaren tatlı yemicem :)Sütle Fındık tok tuttu galiba , ama aldım başımı gidiyorum bi dur demek lazım :)))
Canım bana 75 lik yapıldı. 1. Saat tokluk şekerim 268 çıktı. Hemen diyetisyene yönlendirdi.slm canım senin şekerin kaç çıktı? benim 50 yapıldı salı günü ve 169 çıktı.
sanırım çok yüksek bi değer ama doktorum diyetisyene yönlendirmedi sadece hamur işi yeme dedi. normal mi böyle demesi?
herkes magdur olacağına ben olayım dedim..ablamın 5 yasında kızı var krese gidiyor ama bazen ablamın aksam hastası oldugu zamanlar annem ilgileniyor onunla sonra babam annemsiz ne yapacak..bakalım ya insallah zor olmaz bnm için
Ne demek canımSaol canm ilgilenip cevap verdiğin için
Yok canim çukurambar değil Çayyolu :) ama Dr nin muayenehanesi çukurambarda :)Nerede oturuyorlar sanki Çukurambar gibi geldi de.
Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler
Emiyor canım sıkıntı olmuyor emmeden önce biraz sutunuzu sıkın öyle verin gogsunuzu canımBebek emerkende surebiliyomuyuz tadi kotu gelip ya emmezse ben hic denememistimde
eşim saolsun hiç olumsuz bişi söylemedi sadece ben sizsiz ne yapıcam diyip duruyor.. o öyle diyince ben de kötü oluyorum..doğumdan sonra 1 hafta kalırım yanında zaten diyor sonra da hsonları gelirim diyor ben de biraz kendimi toplayıp bebek şöyle biraz düzene girince dönerim artık yuvama :)
ya ter dir yada işiyonuzdur haberınız yoktur
Prima yeni Doğan bebek bezi aldım ben de, Islak mendilini de e bebekte baby-me yeni doğan, Göğüs pompası aldınız mı
iyi aksamlar cnaimayy çok güldüm , ama hak verdim artık ayaktayken hapşurunca ucundan kaçıyor : )))
yaşi kaç annenin canım belki o gücü bulamıyordur kendinde. .ben de kime doğum için ank a gidicem desem ee annen gelse daha iyi değil mi falan diyor ama ben kimse düzenini bozsun istemiyorum..bi de annem kendi evinden başka yerde rahat edemez :) allah sana güç versin canım başa gelince herseyin ustesinden geliniyorAnnem de ilk ve ikinci çocuğunu annesinin yanında doğurmuş. Gurbette olmasına rağmen doğum için annesinin yanına gitmiş. Ben gurbette doğmuşum kimse de gelmemiş. Abimin de anlamın da bebişleri için yanlarına gitti hatta ablam doğumdan sonra bize geldi. Şimdi bana soran yok gelelim mi gelicek misin diye. Bu benim kaderimmiş demek. Allah da ona göre güç verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?