2015 Şubat Anneleri

ne tayini bu ? Litchi ankarada yaşıyor

korkutmak gibi olmasında bi arkadaşım son aylarda 20 kilo ödem oluştuğunu söyledi kendisinde
Evet bazı insanlarda çok ödem oluyormuş. Benimde şimdi baktım şişmiş başarılarım resmen çorap içine gömülmüş. Sabah yulaf kepeğinden ekmek yapıncam kendime.

Ölüyorum ölüyorum: ) kic acisi cok fena. Yatsam olmuyo,kalksam olmuyo, yan oturuyorum o da bi zor :) komigim. Surekli kipir kipir

Bakanlıklar çok merkezi biyer canım ama senin ataman nereye olur eşine yakın bi yere mi yoksa herhangi başka bi ilçeye mi bilemiyorum onu sen daha iyi bilirsin sanki..senin atamanin olduğu yere göre secersiniz evi de..şuan nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ankarada ulaşım kolaydır kiralar istanbula göre uygundur hayırlısı olur inşallah sizin için

Canım bana 75 lik yapıldı. 1. Saat tokluk şekerim 268 çıktı. Hemen diyetisyene yönlendirdi.

75lik ölçümde 197 çıktı ilk saat,ikinci saat 190. öyle olunca bana da doktor diyet+yürüyüş verdi on gündür en az 142yi gördüm oda resmen aç kaldığım zamanlardı yani. inş seninki düzelmiştir gerek kalmaz insüline [/QUOTE]
İnşaAllah canım. Benim ilk saatte 268 çıkınca dr şok oldu. Hemen diyetisyene gönderdi. 1 haftadır diyet yapıyorum 3 kg verdim. Şuana kadar 1 saat tokluk en yüksek 135 çıktı. Bakalım ne dicek yarın.

Nerede oturuyorlar sanki Çukurambar gibi geldi de.

hadi geçmiş olsun canım inşallah devam etmez sorunun sağlıcakla dinlenirsin, kendini üzme , aslında içimden eşi insafa gelmiştir demiştim ama adam tahminlerin ötesinde merhametsiz demekki ne diyelim onun içinde üzme kendini stres iyi değil bizim için biliyosun,

Annem de ilk ve ikinci çocuğunu annesinin yanında doğurmuş. Gurbette olmasına rağmen doğum için annesinin yanına gitmiş. Ben gurbette doğmuşum kimse de gelmemiş. Abimin de anlamın da bebişleri için yanlarına gitti hatta ablam doğumdan sonra bize geldi. Şimdi bana soran yok gelelim mi gelicek misin diye. Bu benim kaderimmiş demek. Allah da ona göre güç verir inşallah.

Prima yeni Doğan bebek bezi aldım ben de, Islak mendilini de e bebekte baby-me yeni doğan, Göğüs pompası aldınız mı

göğüs pompası için arkadaşım mendela (ydı galiba) önerdi, fiyatı da 180 liraymış elektrikli , ben ondan alacam

Kızlarrr baya uzaktım yazılanlara çünkü bugün doktordan sonra bi sürü kafam karıştı gene canım sıkıldı doktorum sonuçlar normal dedi ama idrarda eser miktarda şeker ve seyrek bakteri kafamın karışmasına neden oldu. Bazıları idrarda şeker çıkmaması gerektiğini baxıları bakteri olmaması gerektiğini söylüyor doktorum normal diyor. Bazıları dediğimde etraftski doktor arkadaşlar kaynım falan. Bilen yada böyle bişeyle karşılaşan var mı? İdrarda şeker çıkan ve doktorun sorun yok dediği kimse var mı? Lütfen yardım.

ayy çok güldüm , ama hak verdim artık ayaktayken hapşurunca ucundan kaçıyor : )))
iyi aksamlar cnaim
kiz gulme
oksuruk hapsurmada simdiden kaçirirsak ilerde isimiz zor yaslaninca
bendede oluyorda onlemeye çalisiyorum
dr , egzersiz verdi onu yapiyorum, aslina her kadinin yapmasi laizmmis

wc deyken çisini bi sferde yapmiyorsun, 3-4 defada yapiyorsun, yani yaparken tutuyorsun (baslarda tutamiyorsun damliyor falan hiç damlamamasi lazim buda zamanla oluyor ) birakiyorsun surekli tekrar ediyorsun, altdaki butun kaslar çalisiyor boylece .. çis kaçirmada zaten o kaslar guçsuz oldugu için oluyormus, ilaci falanda yok tek çaresi bu ..

yaşi kaç annenin canım belki o gücü bulamıyordur kendinde. .ben de kime doğum için ank a gidicem desem ee annen gelse daha iyi değil mi falan diyor ama ben kimse düzenini bozsun istemiyorum..bi de annem kendi evinden başka yerde rahat edemez :) allah sana güç versin canım başa gelince herseyin ustesinden geliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…