- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
eşim saolsun hiç olumsuz bişi söylemedi sadece ben sizsiz ne yapıcam diyip duruyor.. o öyle diyince ben de kötü oluyorum..doğumdan sonra 1 hafta kalırım yanında zaten diyor sonra da hsonları gelirim diyor ben de biraz kendimi toplayıp bebek şöyle biraz düzene girince dönerim artık yuvama :)ne tatlı keşke bende eskişehirde doğurabilsembende ailemde ister ama eşim azcık fena :)
En axindn belli sure canim zaten bebisden cabucak gecer zaman onlarda sen rahat ettirmek icin herseyi yapicaklardirherkes magdur olacağına ben olayım dedim..ablamın 5 yasında kızı var krese gidiyor ama bazen ablamın aksam hastası oldugu zamanlar annem ilgileniyor onunla sonra babam annemsiz ne yapacak..bakalım ya insallah zor olmaz bnm için
evet ablam falan etrafımda olsun istiyorum o yuzden ank iyi olur gibi düşündüm insallah hayırlısı olur :)En axindn belli sure canim zaten bebisden cabucak gecer zaman onlarda sen rahat ettirmek icin herseyi yapicaklardir
ayy bide bu çıktı başımakızlar doktora sizin sulu akıntıyı sordum, bebeğin suyundan geliyormuş doktorlarına görünsünler dedi
amin.Üzülme canım zaten az kaldı. Allahım Bebişlere sağlıkla kavuştursun inşallah.
Bildiğim kadarıyla kansızlık ve kan pıhtılaşması dışında bi problemim yok..kan ilacı kullanıyorum yoksa kan değerim çok düşüyor..bi dahaki kont. De bende sorsam ii olcak takıldı kafamasordum canım ama bende kansızlık yok kullanıyor musun demir ilacı ? kan hacminde artıs oluyor o yuzden carpıntı olabiliyor eger baska bi rahatsızlığın yoksa sebebi budur yani
endiselenme bende başından beri var bzn azalıyor bazen artıyor soluma yatıp dinlendigimde azalıyor çok rahatsız edici bişi yalnız hele sıcak günler tam bi kabustuBildiğim kadarıyla kansızlık ve kan pıhtılaşması dışında bi problemim yok..kan ilacı kullanıyorum yoksa kan değerim çok düşüyor..bi dahaki kont. De bende sorsam ii olcak takıldı kafama
Geçmişolsun canım. Kaç çıkıyoduki şekerin? Benimde yarın şeker kontrolüm var, 1 hafadır diyetteydim.kızlar endokrin uzmanıyla görüştüm. insülin başlayacaz dedi
Hamile kalmadan önce fazlasıyla dikkat eden biriyim ve bu hamileligimde de dikkat ettim diger 2 hamileligimde ne bulduysam yedim digerlerine göre iyi kilom ama yaş ilerleyince sıkıntı işteBen de iki haftada 2 kg aldım canm böle gitmemeli yani liste ye uyucam ben
Göğüs pompası bence işe yaramıyor elle sagmak daha iyi en azindan ben oyle daha rahat etmiştim birde gogöğüs uzerine ilılık havlu koyuncada süt iniyor zatenPrima yeni Doğan bebek bezi aldım ben de, Islak mendilini de e bebekte baby-me yeni doğan, Göğüs pompası aldınız mı
Karbonatli su yapip basucunuca koyun emzirirken gogusu yikamayada gerek yok bebeğin agzida pamukçuk olmuyor 2 cocugumda da öyle yaptim tavsiye ettiklerimde olumlu sonuc aldıgöğüs ucu çatlağı aklımı kurcalıyor kasım annelerini okudum hemen hemen hepsi bundan şikayetçi bunun bi formulü varmı doğumdan önce lansınoh kullanılıyormuş ama araştırdım bir çok kişide işe yaramamış
birde doğumdan sonra onunla uğraşmayalım
nerde satılıyor o.
Saol canm ilgilenip cevap verdiğin içinGöğüs pompası bence işe yaramıyor elle sagmak daha iyi en azindan ben oyle daha rahat etmiştim birde gogöğüs uzerine ilılık havlu koyuncada süt iniyor zaten
Bebek emerkende surebiliyomuyuz tadi kotu gelip ya emmezse ben hic denememistimdeKarbonatli su yapip basucunuca koyun emzirirken gogusu yikamayada gerek yok bebeğin agzida pamukçuk olmuyor 2 cocugumda da öyle yaptim tavsiye ettiklerimde olumlu sonuc aldı
Geçmişolsun canım. Kaç çıkıyoduki şekerin? Benimde yarın şeker kontrolüm var, 1 hafadır diyetteydim.
ya bende acile kosturdum suyum geldi diye bugün neyseki değilmiş ama akıntı olmayacak kadar fazlaydı ve oturduğum yerde birden islaklik hissettim şu turnusol kağıdıyla da baktı suyun değilmiş dedi dr ama kafam halen karışık gelen neydi o zaman turnusol kâğıdı eczanede satılıyorsa bende alyım bi tane ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı sadece iyi korkuttu cimcime bugün beni hayırlısıyla zamanında dogsaydi
Dun ayak yanmasindan uyuyamadim resmen ayaklarim disarida ortmeden yatiyorum tabani yaniyo resmen guttim soguk suya tuttum buza soksam yeriydi yani bugunde bakkala giderken terlik giydim miplet demistir kadina bak bubhavada terlio giyiyo sizdede olan varmi acaba
Benim evde çekcekli orta boy bi çanta var onu hazırlayacak eşyaları fazla fazla koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz lisede oturuyoruz hastane 90km gidip gelmek zor. Ilk çocuğunda da aynı çantayi kullanmıştım araba var zaten hatta son haftalar çantayi arabaya koymuştuk ☺☺☺çantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?