2015 Şubat Anneleri

hastanelerden de kiralaniyormus heralde özellikle o ilk günler için

O süt sağmak için mi? Bende onu düşünüyordum bebek doğunca işim çıkar dışarı gitmek zorunda kalırsam ne yaparım diye.

evet süt sağılıyomuş , arkadaşım sütü artırdıığını da söyledi, elle de sağanlar varmış ama baksana tuhafıma gitti hiç duymadıydım , bu işten para vermeden yırtmak çok cazip geldi : ))

bence hiç korkma
emzirmemen için sut gelmemesi için hiç bi sebeb yok,stres yapma, rahat ol ..
ve iste emzirmeyi hersey çok kolay oluur inan ..

stres çok etkiliyor gerçekten anne sutunu , bu butun emzirme donemi için geçerli tabiki
ben kiizmi 1 yil oglumu 20 ay emzirdim, meme ucunaki çatlaklar diisnda bi sorun yasamdim, insalalh bunuda ayni emzirrim, hiç aklima gelmedi sutun gelmeyecgi ne yalan soyleyim

olumsuz dusunmek yok

Ay hele ikisi bir arada olursa ortalikda karisabilir:) en iyisini yapmissin ikiye bolmekle:)

hiç duymamıştım elle sağıldığını yahu, süt damarını nsl bulacaz
ılk cocugumda aşırı sutum oldu kızım bırını emerdı dıgerınden fışkırmaya baslardı ..boşaltamazdı tam olarak memeyı bende sagar dokerdım lavabodan..sanardım kıo sut hep aynı sekılde gelmeye devam edecek..2 aylıktı kızım emmek ıstememeye başladı sutum azaldı..2 dk daelle sağarak doldurudugum bıberonu saaatlerce ugrassam dolduramaz oldum..

cok kafamı vurdum o sutlerı doktugum ıcın..sımdı doğuma yakın sut posetı alıcam..emdikten sonra hala sağacak sutum olursa Allahım yenıden nasıp ederse hemen sagıcam atıcam dondurucuya..

e bebekte görmüştüm o süt poşetlerinden de anlam verememiştim demekki bu tür durumlar içinmiş

Ne kdr kalabiliyor dondurucuda o sutler canım ?

telefonumu düşürdüm arka kapak üzerine düşmesine rağmen ekran gitti
kırık çatlak yok ama açılmıyor eski tv ler gibi rengarenk oldu
ay çok moralim bozuldu yaaa

kızlar bu arada benim 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor neden acaba sizde de varmı veya normalmi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…