göğüs ucu çatlağı aklımı kurcalıyor kasım annelerini okudum hemen hemen hepsi bundan şikayetçi bunun bi formulü varmı doğumdan önce lansınoh kullanılıyormuş ama araştırdım bir çok kişide işe yaramamış
birde doğumdan sonra onunla uğraşmayalım
10 a 7 çıkıyor genelde bnmBu arada tansiyonunuz kac çıkıyor bayanlar
iyi aksamlar cnaim
kiz gulme
oksuruk hapsurmada simdiden kaçirirsak ilerde isimiz zor yaslaninca
bendede oluyorda onlemeye çalisiyorum
dr , egzersiz verdi onu yapiyorum, aslina her kadinin yapmasi laizmmis
wc deyken çisini bi sferde yapmiyorsun, 3-4 defada yapiyorsun, yani yaparken tutuyorsun (baslarda tutamiyorsun damliyor falan hiç damlamamasi lazim buda zamanla oluyor ) birakiyorsun surekli tekrar ediyorsun, altdaki butun kaslar çalisiyor boylece .. çis kaçirmada zaten o kaslar guçsuz oldugu için oluyormus, ilaci falanda yok tek çaresi bu ..
Ankaralı arkadaşlar yazar şimdi ben istanbuldan ama yeni yerler iyi gelir bence boşverin aileleri kendinize bakın. Ne güzel işte yeni şehir,yeni ev,yeni hayat ve bebek.
ne tayini bu ?Litchi ankarada yaşıyor
Bakanlıklar çok merkezi biyer canım ama senin ataman nereye olur eşine yakın bi yere mi yoksa herhangi başka bi ilçeye mi bilemiyorum onu sen daha iyi bilirsin sanki..senin atamanin olduğu yere göre secersiniz evi de..şuan nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ankarada ulaşım kolaydır kiralar istanbula göre uygundur hayırlısı olur inşallah sizin için
En azindan annenler gelebilseydi senin yanina belli bi sure kendi evinde belki daha rahat edebikirdin belki ben kendi ailemde olsa kendi evimden baska yerde rahat edemiyorum cunku rahst yatip kalkamam istedigim gibi hareket edemem sanki
he onu diyorum ama surekli yapman lazim,yoksa bi ise yaramazkegeli diyosun , yapıyorum arada ama şimdilerde ne kadar sık sık gitsemde her gittiğimde çok geliyor çişim kegele sıra gemiyor salıyom napimm : )) , wc nin kapısını görsem çişim geliyor : ))
Sütlü kahve içtim bastırdı, biraz da Fındık . Tavsiye ederim
slm kızlar. 5 dk oldu öğreneli; eşimin tayini ankaraya çıkmış. bakanlıklara. tercihlerini kendisi yapmıştı. ben daha yakın yerleri yazdığını sanıyordum. o memleketini yazmak istiyordu ben istemedim. biraz inatlaşmaya döndü iş. ankara onun ailesine 10, benim aileme 5 saat mesafede. üstelik ailemle küs.tanıdığımız kimse yok.
ankarada yaşayan var mı? nerede oturulur? kiralar nasıldır? ulaşım nasıldır? ben de öğretmenim benim atamam nereye çıkar bu durumda? şu an ikimiz de şoktayız. onun da suratı düştü meleketini yazdırmadığım için benden intikam alıyor sanki
karda kışta hemde hamileyken nasıl taşınıcam ben?
Uykuyu bile etkiliyor. Her gün diyorum yemiycem yine yiyorum.
Şu sigarayı unutamadım hoş hep bir boşluk var yerini doldurmaya çalışıyorum.eşim içiyor diye mi bünyem unutmuyor acaba
göğüs pompası için arkadaşım mendela (ydı galiba) önerdi, fiyatı da 180 liraymış elektrikli , ben ondan alacam
O süt sağmak için mi? Bende onu düşünüyordum bebek doğunca işim çıkar dışarı gitmek zorunda kalırsam ne yaparım diye.göğüs pompası için arkadaşım mendela (ydı galiba) önerdi, fiyatı da 180 liraymış elektrikli , ben ondan alacam
Şeker değilde bakteri çıktı Problem değil bol su iç dedi. Şeker ne diye geçiyor idrar tahlilinde.Kızlarrr baya uzaktım yazılanlara çünkü bugün doktordan sonra bi sürü kafam karıştı gene canım sıkıldı doktorum sonuçlar normal dedi ama idrarda eser miktarda şeker ve seyrek bakteri kafamın karışmasına neden oldu. Bazıları idrarda şeker çıkmaması gerektiğini baxıları bakteri olmaması gerektiğini söylüyor doktorum normal diyor. Bazıları dediğimde etraftski doktor arkadaşlar kaynım falan. Bilen yada böyle bişeyle karşılaşan var mı? İdrarda şeker çıkan ve doktorun sorun yok dediği kimse var mı? Lütfen yardım.
Evet bazı insanlarda çok ödem oluyormuş. Benimde şimdi baktım şişmiş başarılarım resmen çorap içine gömülmüş. Sabah yulaf kepeğinden ekmek yapıncam kendime.
Glikoz yazıyor cnmŞeker değilde bakteri çıktı Problem değil bol su iç dedi. Şeker ne diye geçiyor idrar tahlilinde.
İnek gibi mi sağıyoruz kız memişler sarkar öyle.kizlar ben elimle sagardim sutu, 5 dk olmadan bi biberon doldururdum : )
sut damarini buldunuzmu gerisi kolay
kizlar ben elimle sagardim sutu, 5 dk olmadan bi biberon doldururdum : )
Ben yüzükleri atalı 5 ay oldu.ilk aylarda çok ödem oldu bende nedensebende iki gündür dikkat ediyorum aynen çoraplarım eskisinden daha fazla gömülüyor, ama yüzükler oluyor
Seker yüklemesinde şeker çıkmış miydi canım ? kanda şeker yüksek olursa idrarda da şeker çıkarKızlarrr baya uzaktım yazılanlara çünkü bugün doktordan sonra bi sürü kafam karıştı gene canım sıkıldı doktorum sonuçlar normal dedi ama idrarda eser miktarda şeker ve seyrek bakteri kafamın karışmasına neden oldu. Bazıları idrarda şeker çıkmaması gerektiğini baxıları bakteri olmaması gerektiğini söylüyor doktorum normal diyor. Bazıları dediğimde etraftski doktor arkadaşlar kaynım falan. Bilen yada böyle bişeyle karşılaşan var mı? İdrarda şeker çıkan ve doktorun sorun yok dediği kimse var mı? Lütfen yardım.
kizlar ben elimle sagardim sutu, 5 dk olmadan bi biberon doldururdum : )
Şimdi bakayım dedim de tahlilime işyerinde kalmış.idrar tahlilinde 4-5 kalem vardı hiç biri normal değer değildi ama doktor bir şey olmaz dedi nedense.Glikoz yazıyor cnm
slm kızlar. 5 dk oldu öğreneli; eşimin tayini ankaraya çıkmış. bakanlıklara. tercihlerini kendisi yapmıştı. ben daha yakın yerleri yazdığını sanıyordum. o memleketini yazmak istiyordu ben istemedim. biraz inatlaşmaya döndü iş. ankara onun ailesine 10, benim aileme 5 saat mesafede. üstelik ailemle küs.tanıdığımız kimse yok.
ankarada yaşayan var mı? nerede oturulur? kiralar nasıldır? ulaşım nasıldır? ben de öğretmenim benim atamam nereye çıkar bu durumda? şu an ikimiz de şoktayız. onun da suratı düştü meleketini yazdırmadığım için benden intikam alıyor sanki
karda kışta hemde hamileyken nasıl taşınıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?