2015 Şubat Anneleri

ayva çekirdeğini akşamdan yarımdan az çay bardağı suyun içinde sabaha kadar bekletecekmişiz o sabah jel gibi oluyomuş onu çatlaklara yaralara sürecekmişiz, eski bi topikte okudum hiç bir kremin iyi edemedi yaraları bu formül iyi ediyormuş, not aldım ben bunu

kegeli diyosun , yapıyorum arada ama şimdilerde ne kadar sık sık gitsemde her gittiğimde çok geliyor çişim kegele sıra gemiyor salıyom napimm : )) , wc nin kapısını görsem çişim geliyor : ))

Ankaralı arkadaşlar yazar şimdi ben istanbuldan ama yeni yerler iyi gelir bence boşverin aileleri kendinize bakın. Ne güzel işte yeni şehir,yeni ev,yeni hayat ve bebek.

sağol cnm umarım dediğin gibi olur.

ne tayini bu ? Litchi ankarada yaşıyor

görevde yükselme. umarım ankarayı iyi bilen birileri çıkar

çok sağol canım şu an tartışıyoruz bi yandan. şu şoku atlatabilseydik

En azindan annenler gelebilseydi senin yanina belli bi sure kendi evinde belki daha rahat edebikirdin belki ben kendi ailemde olsa kendi evimden baska yerde rahat edemiyorum cunku rahst yatip kalkamam istedigim gibi hareket edemem sanki

her ikiside gelince kavga ediyorlarmış yada geriliyolarmış iki tarafında kendi bildiği yöntemler falan fıstık işte , ben ikiye böldüm öncesinde annem sonrasında kv dem gelecek (ben kv ye giderim sanıyordum ama o gelecek galiba bunu daha konuşmadık ) kv de daha tecrübeli annem bebek bakımında usta değildir kendi çocuklarını bile bebekken banyo ettiremezmiş teyzem yıkamış bizi hep öyle der : ))

kegeli diyosun , yapıyorum arada ama şimdilerde ne kadar sık sık gitsemde her gittiğimde çok geliyor çişim kegele sıra gemiyor salıyom napimm : )) , wc nin kapısını görsem çişim geliyor : ))
he onu diyorum ama surekli yapman lazim,yoksa bi ise yaramaz
bende suyu çogalttim hiç çikmiyorum wc den son gunlerde: )

benim tansiyonda 11/ 7 çikdi gecen gun

bas agrim oluyor bilemedim bi neyden
dun basim agriyor diye sekerimi olçtum 56 çikdi :s

Sütlü kahve içtim bastırdı, biraz da Fındık . Tavsiye ederim

Deneyeyim canim teşekkürler

Hayirlisi olsun canim. Bence iyi yapmissin iki tarafada çok yakin olmamak şart kafan rahat olur. Ankara konusunda pek bilgim yok ama yakinmisiz eskisehirede gezmeye gelirsiniz

Uykuyu bile etkiliyor. Her gün diyorum yemiycem yine yiyorum.
Şu sigarayı unutamadım hoş hep bir boşluk var yerini doldurmaya çalışıyorum.eşim içiyor diye mi bünyem unutmuyor acaba

Sigara olayi fena. Biz ikimiz birden biraktik yoksa çok zor olurdu benim içinde. Bence esinede biraktir obada iyilik etmiş olursun en azindan. Yalniz arada kafama takilmiyo degil ama başlamak istemiyorum artik.

göğüs pompası için arkadaşım mendela (ydı galiba) önerdi, fiyatı da 180 liraymış elektrikli , ben ondan alacam

Bende onu düşünüyorum çok iyiymis arastirrdimda. Manüel düşünüyorum ben şuan calismadigim için 2.5 ay sonrasonda lazim olacak zaten bana.

göğüs pompası için arkadaşım mendela (ydı galiba) önerdi, fiyatı da 180 liraymış elektrikli , ben ondan alacam
O süt sağmak için mi? Bende onu düşünüyordum bebek doğunca işim çıkar dışarı gitmek zorunda kalırsam ne yaparım diye.

Şeker değilde bakteri çıktı Problem değil bol su iç dedi. Şeker ne diye geçiyor idrar tahlilinde.

Evet bazı insanlarda çok ödem oluyormuş. Benimde şimdi baktım şişmiş başarılarım resmen çorap içine gömülmüş. Sabah yulaf kepeğinden ekmek yapıncam kendime.

bende iki gündür dikkat ediyorum aynen çoraplarım eskisinden daha fazla gömülüyor, ama yüzükler oluyor

Seker yüklemesinde şeker çıkmış miydi canım ? kanda şeker yüksek olursa idrarda da şeker çıkar

kizlar ben elimle sagardim sutu, 5 dk olmadan bi biberon doldururdum : )
sut damarini buldunuzmu gerisi kolay

Aslında hemen kullanmayacagim için deneyip yapabiliyorsam almak daha iyi ama doğumdan hemen sonraki için sutum gelmezse pompa çok ise yariyormus onun içinde lazim. Riske atmamak lazim sut konusunu cidden korkuyorum gelmezde emzirezsem diye.

Canım Ankaradayım ben. Eşinin tayini hangi okula çıktı? Okula yakın biryerde oturmak isterseniz yer tarif edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…