2015 Şubat Anneleri

bızm burda sezeryan olan da normal doğuranda acayıp memnun kaldıklarını anlatıp duruyorlar devlet hastanesı ıcın..gecen kontrolde dr a hususı doguma gırıyormusunuz dıye sordum nobetcı olduğum güne denk gelırse hastada ozellıkle ısterse elbette dedı..ama cogunlukla ebeler yaptırıyor doğumu dedı..
ebelerden cok korkuyordum ben ama cıdden ılk doğumumda ebenın yaklaşımıyla dr umun yaklaşımı ozel hast. olmasına rağmen cok cok başkaydı.. ebelere tecrubelerınden dolayı daha cok guvenıyorum yanı..ama ıste odalar kac kısılık,doğum sonrası refakatçı alıyorlarmı temızmı dusuncelerı bendede var ılerleyen günlerde gorusucem ebelerle ve muhataplarıyla
Aynen Bende 1-2 Arkadaş Var Onlara Sorucam Bakalım Nasıl Memnun Kalmışlarmı Diye Ona Göre Karar Vercem. Bide Bizim Orda Bi Poliklink Var Özel Ama Dışdan Görsen Apartman Dairesine Benziyo :D Bizim İş Yerindeki Kadın Orda Doğum Yaptı Geçen Sene Aralıkda 350 TL Şimdi Ücret Böle Olunca İnsanın Aklına Neden Bu Kadar Ucuz Diye Geliyo:KK51:

ben zaten aksamlari az yerim canimda
geri donusu olmaayn kilolar ne demek, belli bi sayinin ustumu oluyor tartida
benim rekorum 75 valla, onu geçmesemde yakalrim herhalde , gerçi bu bi 10 kg daha demek
3 ayda ama ne biliyim kendime hiç guvenmiyorum
bari kis gelmesede yuruseydim oda yok : ((
Geri Dönüşü olmayan derken doğumdan sonra bi sene içinde gitmicek kdr aşırı kilo :) 30 kg alan dahi bi sene sonra kendine geliyor da

Geri Dönüşü olmayan derken doğumdan sonra bi sene içinde gitmicek kdr aşırı kilo :) 30 kg alan dahi bi sene sonra kendine geliyor da
ben kizimda 25 kg aldim 75 e çikdim,diyetde yapmadim 62 ye inince ogluma hamile kaldim bi daha çikdim 75 e : )) indim geri 62 ye diyet yapmadan

sonra gobegim erisin diye karataya absladim 55 e indim
simdi de iste 65 -66 larda geziniyorum
ama ben tatli yemiyorum,a$siriya kaçmmaya çalisiyorum, onume geleni yesem 70 i geçerdim eminim

Aynen Bende 1-2 Arkadaş Var Onlara Sorucam Bakalım Nasıl Memnun Kalmışlarmı Diye Ona Göre Karar Vercem. Bide Bizim Orda Bi Poliklink Var Özel Ama Dışdan Görsen Apartman Dairesine Benziyo :D Bizim İş Yerindeki Kadın Orda Doğum Yaptı Geçen Sene Aralıkda 350 TL Şimdi Ücret Böle Olunca İnsanın Aklına Neden Bu Kadar Ucuz Diye Geliyo:KK51:
yenidoğan ünitesi olan bir hastane olmalı herşey yolunda giderse doğum yaptığın yer önemli değil evde doğur ama olumsuz birşey yaşanırsa müdahele edebilecek ekip olmalı yani hem bebek hem anne için

bacımmm yabancı bir kaynakta vardı şey karanlık bir odada üstüne alıcan battaniyeyi beline hafif bir yastık koyucan eşin bacak arana geçicek ayırıcan bacağını ve ışıldak tutucannn vajinana doğru... biz denedik komik oluyor amaa sonraki hafta dönmüştü bebekkk..
5 dkk öyle durucann sırt üstü oluyor ya azcık yorucu ama gülme krizine giriyonn azcık zor geliyor bu sürede baba aşağıda konuşunca da sese de duyarlı oluyormuş bebek o yöne dönebiliyor... tabi bunları bebeğin en hareketli olduğu anda yap durup dururken uyurken yapma... biz akşma 8-10 arası çok hareketlenirdi o zaman denemiştikkk...
sonra gün içindede sanki bir halıyı gırdırlarsın ya öyle köpek yürüyüşü yaptımmm evde 1 dkk falannn onuda günde 3 kez yap... çok ani harekeler değil bunlar durupda bebeği dışardan elle döndürme çalışmaları da değil o yüzden klasik egzersizlermiş...
birde inşirah suresi okuyup secdeye gitmek var... artık onuda yapabilirsin... gerçi yine dizlerinin üstüne çöküyon yaa etkileyici olabilir....

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben de el fenerini göbeğinden aşağı doğru karnına tut bebek döner diye bisi okumuştum :) seninki daha hosmus :)

yenidoğan ünitesi olan bir hastane olmalı herşey yolunda giderse doğum yaptığın yer önemli değil evde doğur ama olumsuz birşey yaşanırsa müdahele edebilecek ekip olmalı yani hem bebek hem anne için
Doğru Sölüyosun Canım Hastanenin Dışı Bile İnsana Güven Vermiyoki Birde Orda Ucuz Diye Doğum Yapasın. Hoş Giderler Elbet Vardır, Belkide Çok Memnunlardır Ama Benim Tercihlerim Arasında Yok :KK66:

Sık sık az az yemek yetmedi bugün bir ara öğün daha yemem gerekti acıktım yaw :) yaşasın yulaf imdadıma yetişti :)

Çok içiyorsan sorun olabilir ama günde bir bardaktan ne olacak insana enerji de lazım. Ben de özledim Salepi madoyu karıştırırken gördüm internette umarım vardır.
yok günde 1 tane içiyorum bi de tikveslinin böyle 1 litrelik kutuda salepi var çok başarılı onu da deneyebilirsin

Kızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?

Doğru Sölüyosun Canım Hastanenin Dışı Bile İnsana Güven Vermiyoki Birde Orda Ucuz Diye Doğum Yapasın. Hoş Giderler Elbet Vardır, Belkide Çok Memnunlardır Ama Benim Tercihlerim Arasında Yok :KK66:
özel hastaneler ucretlimi yani anlaşmalı degilmi muayene ucretlide benim sezaryen olacak ucretlimi

Back
X