Travel sistemler var puseti arabaya takıyosun büyüyünce de normal arabaya dönüşüyor başka bir üstle. O tarz bişeyi önerir misin?
Arac kullanimi sık olan aileler icin kesinlikle oneririm canim

Sabah annemle konuştum alınacaklar listeliyorum falan dedim meğer annem hazırlıklara çoktan başlamış bile. Daha önce bebişimizi kaybettiğimiz için sanırım bana bunları söylemeye çekiniyorlar. Çok yorulmasa bari. Evlenirken bir kamyon çeyiz vermişti hala eve bişey almıyorum herşey var![]()
Cok guzel bir supriz olmus bak nasil mutlu olmussundur kimbilir

lise değil de ortaokul yaşındaki kızlar birbirlerine çok fena küfür ediyor , erkeklere de küfür ediyor erkeklerde onlara diyolar , bizim zamanımızda hacı, abi falan vardı şimdi ayıp ayıp şeyler söylüyorlar
Iki kelimelerinden biri argo kküfür o Kadar aliskanlik olmus ki ne dediklerinin de farkinda degiller malesef

Arkadaş ısrarla medela swing ve ameda cift taraflı yı tavsiye etti
Kizimda uzuun bit sure ameda kullandim cift tarafli elektrikli sagim yapani. Ucret yuksek ama randimani cok iyiydi. Benm kizim emmeyi reddettgi icin iyi bisey almak durumunda klmstk emzirme isi belli olmadan buyuk meblali bisey almaya gerek yok bence. Medela da iyidit ama onun hastane tipi olani cok iyi kiralama yapilabiliyor. Sut icin sagim setini kisiye ozel yeni alip makineyi kiraliyorsunuz.
Kızlar artık kafasını ya da poposunu mu dayıyor gobeğinize anlayabiliyor musunuz?
Kafayi popoyu dayadgnda net anliyorum. El ve ayaklari hissetme ilarak degil de hareketlerin siddetine gore ya da bas poponun konumuna gore anliyorum
Süt içemiyorum ama peynir ve yoğurt yiyerek yerini doldurmaya çalışıyorum diyen hamiş arkadaşlar var mı aranızda ? Ben içemiyorum oğlum 10 aylık çıkarmaya başladı dişlerini acaba ben süt içmedim diye mi geç çıktı diyorum![]()
Bu konuds hic iyi bir ornek degilim ben de

Selam kızlar. Nasilsiniz? Ben bütün gün disaridaydim yalniz soğuktan dolasilmiyorda artik. Cibinlik yapacagim besige askisini nerden bulabilirim bir bilen araniyor. Patik, ayakkabi günü oldu bugün alisveris yaptikca rahatliyorum ben.
Ben ebebekten almistim canim
Sevgili anneler ve bebisleri nasilsiniz
Cok sukur yuvarlanip gidiyoruz gitgide buyuyoruz

Hala aç olduğumu hissedip küçük bir ekmek peynir yaptım. Akşam yemeğini sekizbucukta yiceğimiz için o zamana kadar bunu da hazmederim. Öğlen ekmeksiz çorba içtiğim için bukadar acıktım sanırım.
Sıkı beslen ac kalma diycem de o hazrlma uretme evresi konusunda sen de benm gibisin galiba