2015 Şubat Anneleri

ben hiç bi zaman sevmedim beyazıni ama sarisina bayılırım :) evde herkes yumurtanın sarisini bana verirdi :) bi de ben tuz falan atmiyorum yumurtaya tansiyon odem olmasın diye..peynir zeytinin tuzu ile yuvarliyorum belki de ondan tat alamiyorum

bende aynıyım,beyazını yiyemiyorum,hergün 2 tane sarısını yiyorum ...

Biz de uyandik çok yatınca sırtım belim ağrıyor zaten bnm..esim bişiler almaya gitti gelsin harika bi kahvaltı yapasim var :) ogleden sonra da eski işyerimden kızlarla buluscaz akşam da eşimin bi arkadaşına gidicez bol gezmeli tozmali bi gün olacak yani :)
Ohhh maşaAllah:) bende annemleri çağırdım yemeğe onlar gelicek inşaAllah. Kızımı özlemişler, söylediler söylediler bi türlü gidemedik eşimin işleri yoğundu. Dayanamadılar onlar geliyor:)

günaydın hatun kısıler

adamı markete yolladım..alısverıs yaptı geldı...bende kahvaltıyı hazırladım fırını bekliyoruz ..:KK71:
yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.

Bgn temizlik günüü , neyse ki abla yanına bi kişi daha almış yarım güne biter işimiz dedi. tüm gün kaçmayacağım sesten :)

Bgn temizlik günüü , neyse ki abla yanına bi kişi daha almış yarım güne biter işimiz dedi. tüm gün kaçmayacağım sesten :)

Iki kişi olunca iki katı para istiyorlar benden o yüzden bir tanesini alıyorum maalesef. Zaten o da yarım günde bitiriveriyor.

Merhaba anne adayları benim sizlere bi sorum olacak ne olur cevap verin ben diş dolgusu yaptiriyorum ama eş imle bebek istiyoruz acaba dolgudan ne kadar süre sonra ilişkiye girmek gerek

Ya hemen senaryo yazdım sabah sabah anlamadan iki sayfa önce bazı eşyaları satıyormuş da resimleri koymuş. Ben de bebeğine birsürü alışveriş yaptı da kaybetti şimdi satıyor sandım belki de bebeği büyüdüğü için satıyordur neyin kafasındaysam sabah sabah.

Büydğü içindir inşallah içini ferah tut :anneadayı:

yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.

Insallah cabucak hallolur islerin sıkıntı yapma kuzum gun daha bitmedi sonu eglnceli gecer insallah;)

oh iyi bari gunun devami sana kalsin haftasonumuz kiymetli malum

Yaa ağlama :KK43: olur hepsi getirirler kendimi üzme
ya pazartesi KDV nin son günü. benım pazartesı ısım var başka yerde. kargoda da faturalar var. gelecek işlenecek beyanname verıleecek.
stres oldum. gidip şimdi kargodan alıcam yürüme mesafesi ama yine iyi yürünecek yol var. git gel zaman kaydı. elemana da bugun gelme dedım.
bir beyzbol sopası mı alsam gitsem.

kızlar neler yapıyosunuz iyisinizidir inşallah.temizlik müsafir derken giremez oldum..burun tıkanuklığım dışında iyiyim çok şükür.2 hafta sonra vizeler var ben hiç çalışmadım desem yeridir.şimdi yoğun bi şekilde desrlere girişmem lazım.
şu sınavıda atlatayım sonra doğum yapacağım doktora karar vericem,eksikler var alışveriş yapılacak..her işim illa son ana kalır.yumurta illa dayanacak yani..sizi ara ara takip ediyorum bi süre daha yazamam büyük ihtimalle.

beni unutmayın anacıııım

Back
X