2015 Şubat Anneleri

Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu

O inanıyormuş madem kendi kestirmesin. Sen inanmadığına göre takma canım. Hurafe de geç.

Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu

onlar hurafe canım takılma
senin saçınla bebeğin ömrü arasında nasıl bağlantı kurmuşlar hayret doğrusu
ömrü veren allah saçla ne ilgisi var
tıka kulaklarını ..ağzı olan konuşuyor işte

var canim, 5 li takimin içinde o oluyor
hastane listesinde de yaziyor hatta

o hatsane çikis setini ben çozemdim zaten sizinki, niye oyle buyuk bi pakete koymuslar : ))

Burdan 5li alsam yeter diyosun yani. Bir inceleyeyim nedenini çözersem yazarım sanada canım ;)

3X_70204_0272.jpg

Bugün ilk defa bebeğimin hareketlerine uyandım. Binlerce kez şükürler olsun :KK36:
Yatak keyfi bile yaptırmıyor miniğim,her hareketinde şükrediyorum bende,Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)
Aklıma geldikçe gülüyorum,bizim içimizde her gün ağırlıklarının nerdeyse yarısı kadar çiş yapan ve içinde yüzen sidikli kızlarımız var yaaa,ne güzel yaaa :)

var canim, 5 li takimin içinde o oluyor
hastane listesinde de yaziyor hatta

o hatsane çikis setini ben çozemdim zaten sizinki, niye oyle buyuk bi pakete koymuslar : ))

fiyatı şişirmek için :KK45:
bende sabah onu düşündüm neden kutu diye
bende kutuda aldım şimdide pişman oldum acaba tek tek mi alsaydım parasından dolayı değil sanki kutu içinde kullanılmayacak parçalar var gibi geldi

Bence ulaşmıyordur,doktoruma ısrarla soruyorum,ne zamana kadar göbeğime vurmaya devam edebilirim diye, doğumun sonuna kadar yapabilirsin diyor.

Iyi o zaman ;) ben zaten yanlara vuruyorum başından beri ama şimdi göbek gerildikçe yanlardan da korktum.

fiyatı şişirmek için :KK45:
bende sabah onu düşündüm neden kutu diye
bende kutuda aldım şimdide pişman oldum acaba tek tek mi alsaydım parasından dolayı değil sanki kutu içinde kullanılmayacak parçalar var gibi geldi
toplasan hepsi bi avuç zaten canim incelemsitim izindeyken, aliyim dedim ama içinde kileri neye kullanicam diye almadim
ama almisin artik gule gule kullan bebisine

Bir de ben pijama almayı pek düşünmemeye başladım. Belki bir tane ama gece yatarken giymeye. Bebiş Doğan'a kadar bir gecelik yeter gibi. Doğduktan sonra da hastanede kalış zamanına göre kıyafet giyilebilir. Çok ziyaretçi gelecekse şık bir rahat günlük kıyafet olabilir. Amaç rahat olması.

benimde aklım şık bi takımda kaldı 150 lira gibi bir fiyatı var
bazen düşünüyorum ne gereği var o fiyata iki takım al giy
birde gurbette olunca ziyarete kim gelecek her iki ailede uzakta
bir kaç arkadaş dışında pekte tanıdık yok kimsesizleri oynuyoruz:KK59:
fotolarda güzel çıkayım diyorum önden düğmeli pijama takımı alıyım yeter herhalde

benimde aklım şık bi takımda kaldı 150 lira gibi bir fiyatı var
bazen düşünüyorum ne gereği var o fiyata iki takım al giy
birde gurbette olunca ziyarete kim gelecek her iki ailede uzakta
bir kaç arkadaş dışında pekte tanıdık yok kimsesizleri oynuyoruz:KK59:
fotolarda güzel çıkayım diyorum önden düğmeli pijama takımı alıyım yeter herhalde

Pijamaya fotoğraf çektirme fikri bile beni strese sokuyor. Herkesin içinde pijama giymem sanırım ;) inşallah herşey yolunda gider de eski gücümüz kuvvetimizde olursak güzel bir kıyafet giyer öyle çektiririz resmi ;)

Ya ben de yana yakila kısa kollu gecelik aradim bugun iyi mi. Dogumdan cikinca cok usuyorsun evet ama o birkac saate geciyor sonra beni yanginlar basmisti nasıl darlanmistim terlemistim gerci hastaneler de çok sıcak oluyor ondan mi benden mi bilmiyorum da bir kisa kollu geceligm vardi hastanede hep onla rahat etmistim bugun de bulsam alcaktm ama uzun koldu hep
Bende karın altında olsam o kıyafetin kolunu mutlaka yukarı çekerim.kısa kolu fena olmaz aslında.

Tansiyon aletlerinde steteskop aleti var ya tuttum karnıma kalp atışını duyarım diye tamamen hayal kırıklığı bide nette duyulur yazıyodu pehhh :KK53:
Belki doğru yeri bulamamissindir cnm..geçen gun sağlık ocağında
Burdan 5li alsam yeter diyosun yani. Bir inceleyeyim nedenini çözersem yazarım sanada canım :KK66:
O büyük setlerde battaniye falan oluyor canım ondan buyuk önlük oluyor fazladan

dön dön en fazla bu kadar uyuyabiliyorum. ama gece kaç kere kalkıyorum ben unuttum sonra dalana kadar sabah oluyor.
maşallah herkes kıyafetlerden çantalardan konuşmuş ama henüz benim gibi icraata geçen yok sanırım. herşey hazır ama çantayı bir hazırlayamadım etrafımda herkes artık zamanı hazırlamalısın diyor.bende öyle diyorum da bir elim varmıyor :D
Günaydın sen 31 e gireceksin değil mi bu günlerde?

günaydınn arkadaşalr :KK36:
ben aöf de okuduğum için çok fazla takılamıyorum forumda ama ara ara girip bakıyorum
bu arada bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı?
benimki almadı hala erken mi acaba :110:

Back
X