Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu
1 tane gecelik aldım canım da 2 pijama daha alayım diyorum dagideki kampanyaya bakıym bgn diyorumHmm battaniyesi falan güzelse alınabilir belki. Pijama konusunda ne düşünüyorsun aldın mı?
bnmki de almadı canım ama doktor daha çok değişir dedigünaydınn arkadaşalr
ben aöf de okuduğum için çok fazla takılamıyorum forumda ama ara ara girip bakıyorum
bu arada bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı?
benimki almadı hala erken mi acaba
Bebek kıyafetlerini narin ayarda mi utulucez o zamanÜtü olayı ne kadar sağlıklı o da tartışılır aslında. Kumaşın dokusunu bozacak herşey mikrop ve bakteriyi çağırabilir. Çok sıcak su kullanmak çok fazla deterjan kullanmak ve çok sıcak ütü bunlar etkiler bence.
bilmiorum cnm ne olduğunu geçen ölçtürdüm biraz düşmüş dediler sa. ocağında ama bni mahvediyor otur. yerde bile baygınlık geçireek gibiyim
Bebek kıyafetlerini narin ayarda mi utulucez o zaman
Kaç kere uçlarından aldırdım, Bırak su milletiMrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu
Cok güzeelay gerçekten çok seker demi
alsammi ogluma : ))
Kızlar Nasılsıniz benim dün kontrolüm vardı kızım in kilosu 1300 olmuş doktor gayet iyi dedi..ben de 1 kilo almışım bu ay tabi diyet ise yaradi :) artık kontrollerim 20 günde bir olcakmis 7.aya girdik diye...çok şükür hersey yolunda bende eksiklerimi tamamladım aralık ta kıyafetlerini yikicam kizimin Beşiği mizde aralık 15 inde gelcek bizden böyle yalnız şu logusa pijamalar çok pahalı valla resmen somuruyolar bizi ama yapcak bişey yok gerçi aldım mecburen :)
Ben 40 derecede 30 dk lık programda yıkamayı düşünüyorum ilk etapta.. Sonrasında da bebek programında yıkayacağım.. Elde de yıkanabilir ama kolayına kaçıyorum ben :)kıyafetleri elde mi yıkıyorsunuz?? battaniye vs makina için çok azlar birde renkleri karışırsa
İyi pazarlar kizlar. Yine alisveristen acilmis konular. Bende dun pijama takimlarimi aldim. Çok sik ve fiyati diğer mağazalara gore daha uygun. Ozdilege kesinlikle bakmalisiniz derim. Birde 4 al 3 öde firsati var başka şeylerde alirsaniz. Geceligimizide gorumcem hediye paketi yaptiriyormus eşime söylemiş ordan gelecek buda böylelikle cikyi aradan. Bu arada bi beşiğin yatagi birde uyku seti felan kaldi tekstil olarak alinacak. Ama uyku setlerinin sadece yan korumaliklarini kullanicam. Onun için bi ev tipi makina alicam uyku seti yerine. Gupurlu sikir sikir bi uyku seti yaparim.o da cikar aradan. El isciligim baya kendini asmis durumda kizim sayesinde.
kıyafetleri elde mi yıkıyorsunuz?? battaniye vs makina için çok azlar birde renkleri karışırsa
Ben 40 derecede 30 dk lık programda yıkamayı düşünüyorum ilk etapta.. Sonrasında da bebek programında yıkayacağım.. Elde de yıkanabilir ama kolayına kaçıyorum ben :)
Meryem uzerlinin bebeğinin kıyafetinden heralde@:-?Orda ne giydiriyorlar bebişe?
Yapma etme deli misin nasıl öyle bir şey olabilir. Ben hem.kestirdim hem boyattım.Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu
Yok ben mümkün değil onları giymem bir daha. Dantel süs bana sıkıntı basar.normal pijamlar da pahalı ama kaliteli olsun dersek. pazardan almıstım bı kere ucuz olsun dedim. almaz olaydım 2 yıkamada ağzı burnu kaydı bıkac yıkamada da kuculdu cektı mı naptıysa. o yuzden aslında acımamak lazım. kaliteli alıosun ama uzun zaman giyiyorsun. zaten emzircez aldıklarımızı kullanırız yani. ben öle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?