:) ben de şimdi oturdum bendeki kıyafetlerin etiketlerini kestim
ebebekten arzumun ateş ölçerini aldım eve geldim inceledim beğendim iyi ki almışım biberon ısısı,banyo suyunun ısısını falan da ölçüyor; oda termometresi olarak da kullanılıyormuş
emzik almadım ben annem aldırmadı; ben almamışım emzik kardeşime de kaç çeşit denedik yok almadı...
O benden istemese diye bakıyorum canım. Pekhamarat değil benim ki. Elinin çamuruyla kadın işine karışmaz. Bende minnet etmiyorum işte.
Biz izmirde ki hellobabydn aldk şimdi baktımda biz 24 e aldık 500 ml nette 29 ben ya banyo köpğü yada sabun alcam iksnden biri.Unibaby 3 lü ıslak mendli 12 ye aldık e bbekte 17 mesela al bunları
Onu bende blmiyorum ya bugün onu almayı unutmşuuz mesela sen söylynce aklma geldi bephanthol yda sebamed al demişlerdi bna
Ateş ölçeri ne kadara aldın?
kendisinden fazla bilmeni kaldıramıyordur belki... düşündükçe ben de sinir oldum kadına...
Canım bunu bir yerlere gelmek için bazı şeylere katlanmalıyım diye düşün. Bir basamak.Tabii ki savundum Dr merdiven çıkma dedi o yüzden aşağıdaki laboratuvardaydım dedim. Hem zaten onun dersine girdiğimi biliyor tutmuş derse girdiğini bile bilmiyorum dedi. Onun odasına gidip içtima vermedim diye söylüyor. Çünkü bundan önce bebişi kaybettiğimizde yine dersi vardı benim de doğum sonrası sekiz haftalık raporum vardı derse girmedin evde yattın demişti bana. Zaten yıkılmış halde işbaşı yaptığım gün bu lafları işitmiştim o zamandan söylemişti ne yaptığını bilicem diye. Her hafta gidiyorum yanına. Okul başlarken de gittim dersi konuştuk her hafta derste anlatılacakları benim hazırladığım notlardan inceleyip bana maille gönderiyordu. Bu şekilde iki aydır derse giriyorum Dr merdiven çıkma dedi diye odasına gitmemiştim sadece. Ama derdi ders de değilmiş illa ki ne yaptığımı bilmek istiyor. Kk da üyeyim tüm gün orda konuşuyorum arkadaşlarımla dicem bidaha.
bunun cezalı yok mu ya , resmen kişinin isteğine kalmış gibi, sonuçta o da görevini geciktirmiş olmuyor mu imzalamamakla ?
Yaw çok fena saçını başını yolmak istiyorum şu kadının,çok sinir oldum.. Bağırıp çağırması aşağılık kompleksinden başka bir şey değil,farkında bir halt olmadığının.. Aynı benim kocam gibi,bağırarak gövde gösterisi yapıyor :)Bir insanı gerçek haliyle tanımak istiyorsanız ona yetki verin demiş abraham Lincoln. Yetkiyi alınca yüzünü gösterdi işte. Yetkiyi verenler de keşke farketse.
Bizim komsu merdiven inip cikarken erken dogum yapti aman bence dikkat et sende cnmİyiki doktor bana merdiven inip çıkma demiyor. Benim evim merdivenli günde 30 kere inip çıkıyorum. Bu sebeple kolay doğum yaparı belki :)
Canım bunu bir yerlere gelmek için bazı şeylere katlanmalıyım diye düşün. Bir basamak.
Kendini doldurma bence,üzülme boşver gitsin.
Trakya insanı çok.Canayakın. Bizimkiler öyle çok yardımcı olmazlar şunu bunu yapalım.diye ama k.validem hep yavrum diye hitap eder.Tebrik ediyorum seni ve aileni. Annem tarafındada böyle. Ne kavgalar kıyametler koptu ama anneanneme gidince babamı en iyi şekilde ağırlar annemi de aynı şekilde. 70 yaşında kadın pervane olur döner etraflarında sanki hiç bişi olmamış gbi. Ama babam tarafı hiç öyle değil. Her fırsatta laf söylenir başa kakılır mutlaka. İç anadolu daha dedikodu seviyo sanırım. Trakya pek öyle değil.
Nerden gideceksinkızlar halkalıda oturan yada istnbulda halkalı polis lojmanlarına nasıl gidilir bilen var mı netten baktık ama bulamadık eşimle ?
Yaw çok fena saçını başını yolmak istiyorum şu kadının,çok sinir oldum.. Bağırıp çağırması aşağılık kompleksinden başka bir şey değil,farkında bir halt olmadığının.. Aynı benim kocam gibi,bağırarak gövde gösterisi yapıyor :)
Kesinlikle cnm onun bulumdugu koltugu sallayabilecek tek kisi olarak seni görüp yildirma politikasi uyguluyordur. Aman sen takma sakin onu bunca yillik emegin var bi tane kendini bilmez yüzünden tehlikeye atipta onu mutlu etme. Bende cok sabrettim. Konua sartlarinda maddi anlamda calisabilecegim en ii yerdi ama beni bezdirdiler geri donecegimi hic sanmıyorum. Ama bizimkilerin derdi geri donmezse en sin hamile olup izne cikan bi elemani geri donmedi bende oyle yapacagim sandi yerime eleman falan aldi isi öğretim kiza sonra artik gitme vakti geldi. Geri asla donmeyecegim ama tekrar boyle bi is nasi bulurum bilmiormBana sen kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sanıyosun dedi. Nasıl bir izlenim bıraktıysam artık. Bir de bizim bölümde ben 16 yıldır bu bölümde çalışıyorum onu kadrosuzluktan bu bölüme aldılar on yıldır bişiler öğrenmeye çalışıyor. Belki ondan daha fazla bilmemi istemiyordur ondan gideyim diye uğraşıyordur.
Trakya insanı çok.Canayakın. Bizimkiler öyle çok yardımcı olmazlar şunu bunu yapalım.diye ama k.validem hep yavrum diye hitap eder.
Evine gidince şimdi.ve önceden bir şeye elimi sürdürmez.
Benim diğer abim 15 günlük evli iken hastalandı ve 2 yıl hastanede yattı öldü.
Ondan dolayı hayatta her şey boş böyle abuk subuk şeyler yüzünden bence annelerde çocuklarını kırmamalı.
Ben eşime de bir şeyden dolayı kızsam sonra düşünüyorum ona bir şey olsa ne kadar üzülürüm hemen yumuşuyorum.
Halkalıda oturmuyorum ama çekmecede oturdum 3-4 yıl.kızlar halkalıda oturan yada istnbulda halkalı polis lojmanlarına nasıl gidilir bilen var mı netten baktık ama bulamadık eşimle ?
Kesinlikle cnm onun bulumdugu koltugu sallayabilecek tek kisi olarak seni görüp yildirma politikasi uyguluyordur. Aman sen takma sakin onu bunca yillik emegin var bi tane kendini bilmez yüzünden tehlikeye atipta onu mutlu etme. Bende cok sabrettim. Konua sartlarinda maddi anlamda calisabilecegim en ii yerdi ama beni bezdirdiler geri donecegimi hic sanmıyorum. Ama bizimkilerin derdi geri donmezse en sin hamile olup izne cikan bi elemani geri donmedi bende oyle yapacagim sandi yerime eleman falan aldi isi öğretim kiza sonra artik gitme vakti geldi. Geri asla donmeyecegim ama tekrar boyle bi is nasi bulurum bilmiorm
Bir şey olmaz canım oluyor öyle ara ara bende üzüyorum kızanımı güçleniyorlar içerdeŞimdi ben bu kadar simir oldum üzüldüm ne oldu hiçbişey ama bebişime bu hisleri aktardım sanırım. O yüzden ben de şimdi ona üzülüyorum
İmdaťtttrrrrrrrrttttttt tırnak makasıda mı kaynamaya?Kıyafet yıkama işini hallettim yarın ütüde sıra. Peki ütüdemi tersten yapılacak ? Biri beni bilgilendirebilir mi ? Bide biberon ve tırnak makasları nasıl kaynatılacak onu öğrenmek istiyorum.
: ))))))))İmdaťtttrrrrrrrrttttttt tırnak makasıda mı kaynamaya?
Halkalıda oturmuyorum ama çekmecede oturdum 3-4 yıl.
Metrobüsle Sefaköye gideceksin ordan minibüsle halkalıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?