2015 Şubat Anneleri

ay iyi bari canım bnde arzumu beğendim hem kulak hem alından die birde fiyatı uygun diğerlerine göre o yüzden arzumu tercih ettim bende :)

O benden istemese diye bakıyorum canım. Pekhamarat değil benim ki. Elinin çamuruyla kadın işine karışmaz. Bende minnet etmiyorum işte.

Ay ben şimdi acıktım die bnm kociş bana mtfakta tost yapıo kız :) bide adamın bel fıtığı azıttı ağrısı olmasına rağmen Allah herkese nasip etsin böle eş :)

Biz izmirde ki hellobabydn aldk şimdi baktımda biz 24 e aldık 500 ml nette 29 ben ya banyo köpğü yada sabun alcam iksnden biri.Unibaby 3 lü ıslak mendli 12 ye aldık e bbekte 17 mesela al bunları

Onu bende blmiyorum ya bugün onu almayı unutmşuuz mesela sen söylynce aklma geldi bephanthol yda sebamed al demişlerdi bna

Sebamedin pişik kremini sitede görmedim onun varsa pişiği onu alırım ben ille hepsi aynı marka olsun gibi bir takıntıdayım :) yada dediğin gibi bephanthol düşünüyorum bende :) tşk ederim bilgiler için canım hellobaby gitmem lazım da beylükdüzü bize çook uzak kalıyor biz tarabyadayız :) eşim karşıya gidelim diyor bakalım hayırlısı tşk ederim canım cvpların için.

Nur2808 makinem bitti. Sıfır koku

tşk ederim canım ya bnde deniyim bebişim için hijyenik olacaksa değer :)

Ateş ölçeri ne kadara aldın?

arkadaş yazmış zaten ama ebebekte ben netten baktım 59.90 tl Arzum beyazlı sarılı bişi hem kulaktn hem alından ölçüyormuş suyu mamayı sütü flnda ölçebiliyormuş öle yazıyor özelliklerinde

kızlar halkalıda oturan yada istnbulda halkalı polis lojmanlarına nasıl gidilir bilen var mı netten baktık ama bulamadık eşimle ?

Canım bunu bir yerlere gelmek için bazı şeylere katlanmalıyım diye düşün. Bir basamak.
Kendini doldurma bence,üzülme boşver gitsin.

bunun cezalı yok mu ya , resmen kişinin isteğine kalmış gibi, sonuçta o da görevini geciktirmiş olmuyor mu imzalamamakla ?

Prof yaptılar yeni onu. O yüzden Prof olduğu için onlara herhangi bir görev dayatması yok. O okula istediği zaman gelebilir kimseye rapor vermesine gerek yok. Öyle dedi bana ben kimseye nerede olduğumu söylemek zorunda değilim ama sen zorundasın dedi.

Bir insanı gerçek haliyle tanımak istiyorsanız ona yetki verin demiş abraham Lincoln. Yetkiyi alınca yüzünü gösterdi işte. Yetkiyi verenler de keşke farketse.
Yaw çok fena saçını başını yolmak istiyorum şu kadının,çok sinir oldum.. Bağırıp çağırması aşağılık kompleksinden başka bir şey değil,farkında bir halt olmadığının.. Aynı benim kocam gibi,bağırarak gövde gösterisi yapıyor :)

Canım bunu bir yerlere gelmek için bazı şeylere katlanmalıyım diye düşün. Bir basamak.
Kendini doldurma bence,üzülme boşver gitsin.

Hep öyle düşünüyorum zaten normal zamanda bile katlanılması zor birisi bir de böyle insanın üstüne bağıra çağıra gelince iyice zorlaşıyor herşey. Neyse bakalım yarından itibaren günlük içtimamı vereyim.

Trakya insanı çok.Canayakın. Bizimkiler öyle çok yardımcı olmazlar şunu bunu yapalım.diye ama k.validem hep yavrum diye hitap eder.
Evine gidince şimdi.ve önceden bir şeye elimi sürdürmez.
Benim diğer abim 15 günlük evli iken hastalandı ve 2 yıl hastanede yattı öldü.
Ondan dolayı hayatta her şey boş böyle abuk subuk şeyler yüzünden bence annelerde çocuklarını kırmamalı.
Ben eşime de bir şeyden dolayı kızsam sonra düşünüyorum ona bir şey olsa ne kadar üzülürüm hemen yumuşuyorum.

Ben konuşuyorum o bangır bangır bağırıyor. Keşke onun bağırdığını diğer hocalar duysaydı şahitlerim olurdu. Birkaç öğrenci duydu dersine girdiğim. Seviyesizlik siz boyu

Kesinlikle cnm onun bulumdugu koltugu sallayabilecek tek kisi olarak seni görüp yildirma politikasi uyguluyordur. Aman sen takma sakin onu bunca yillik emegin var bi tane kendini bilmez yüzünden tehlikeye atipta onu mutlu etme. Bende cok sabrettim. Konua sartlarinda maddi anlamda calisabilecegim en ii yerdi ama beni bezdirdiler geri donecegimi hic sanmıyorum. Ama bizimkilerin derdi geri donmezse en sin hamile olup izne cikan bi elemani geri donmedi bende oyle yapacagim sandi yerime eleman falan aldi isi öğretim kiza sonra artik gitme vakti geldi. Geri asla donmeyecegim ama tekrar boyle bi is nasi bulurum bilmiorm

Şimdi ben bu kadar simir oldum üzüldüm ne oldu hiçbişey ama bebişime bu hisleri aktardım sanırım. O yüzden ben de şimdi ona üzülüyorum

kızlar halkalıda oturan yada istnbulda halkalı polis lojmanlarına nasıl gidilir bilen var mı netten baktık ama bulamadık eşimle ?
Halkalıda oturmuyorum ama çekmecede oturdum 3-4 yıl.
Metrobüsle Sefaköye gideceksin ordan minibüsle halkalıya.

Allah daha iyisini verir inşallah. Inşallah hep iyilerle karşılaşırız canım benim.

Şimdi ben bu kadar simir oldum üzüldüm ne oldu hiçbişey ama bebişime bu hisleri aktardım sanırım. O yüzden ben de şimdi ona üzülüyorum
Bir şey olmaz canım oluyor öyle ara ara bende üzüyorum kızanımı güçleniyorlar içerde

Kıyafet yıkama işini hallettim yarın ütüde sıra. Peki ütüdemi tersten yapılacak ? Biri beni bilgilendirebilir mi ? Bide biberon ve tırnak makasları nasıl kaynatılacak onu öğrenmek istiyorum.
İmdaťtttrrrrrrrrttttttt tırnak makasıda mı kaynamaya?

Halkalıda oturmuyorum ama çekmecede oturdum 3-4 yıl.
Metrobüsle Sefaköye gideceksin ordan minibüsle halkalıya.

tşk ederm canım :) sefaköyden acaba ne kadar sürüyordur.
peki yenibosna metro durağından gidilebilinir mi canım o tarafa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…