- 12 Ocak 2014
- 4.058
- 3.231
- 448
Aldıklarımı ördüklerimizi. Ben yıkamadım hiç dedi kardeşimdede bendede yıkamamış. Sapasağlamız valla ama ben dayanamadım.neyi yikamiycakmisin kiz aldiklarini mi
ozellikle beyazlari girip çikip yikayin bence
beyazlatmak için daha fazla kimyasal kullaniyolarmis litchi daha iyi bilir gerçi
Hmm.. Kaynatmaya gerek yk yani. Peki :) saolunuzKolonya dökersin zaten temiz ve sadece bebişe kullanılacak ya. Kolonyanın alkolüyle dezenfekte edersin.
Ben de senin gibi herşeyi ciddi algılayıp kafama takarım
Canim tirnak makasina ben bisey yapmadim duymadimda ama biberon basliklarini kaynamis suyun icine koyup 5-10dk bekletip aliyosun alt caminida normal sicak suyla yikiyosun okadrBilmiyorum ki ? Nasıl dezenfekte edicem ?
neyi yikamiycakmisin kiz aldiklarini mi
ozellikle beyazlari girip çikip yikayin bence
beyazlatmak için daha fazla kimyasal kullaniyolarmis litchi daha iyi bilir gerçi
canım ya ama kafaya takılmayacak gibi değil ki... bu ülkede neden işler hep böyle yürüyor anlamıyorum. genelde bu kaprisli tipteki hocaların hepsi kadın nedense.. bir erkek akademisyen zannetmem ki böyle uğraşsın başkasıyla. zaten akademisyen olmak zor, yükselmek daha da zor.. al işte ben girdim pazar günü ales sınavına berbat geçti.. senin de bu yazdıklarını okudukça soğuyorum yüksek lisans yapmaktan da öyp kadrosu için kasmaktan da.. inşallah bir sene sonra gireceğin sınavda insaflı hocalar denk gelir de hak ettiğin kadronu verirler böyle tiplerle uğraşmak zorunda kalmasın.
Vallahi ben bu benim kiz yuzunden erken dogurabilirim biraz once ki cigliklarimla nasil bina asagi inmedi hayret kus elinde kalsin ucmasin diye gitmis elindeyken ayaklarini tutmus kus ucmaya calisti ucamadi simdi sol ayagi topalliyo galiba kirildi kusun ayagi okadr alma dedim esime ama kiz cok istedi aldi simdi olucek hayvan
sağolun kızlar yani nolurdu şu canan karatay ben doğurduktan sonra çıkıp zararlı felan deseydi kafamı allak bullak etti şurda 2 ay bişey kaldı tabi o kadar dururlarsa ama bide 100lük olanıda isterlerse diye korkuyorum en iyisi doktoruma sorayım ona güveniyorum uygun görürse yaptırayım madem içime dert oldu yemin ederim teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinCanım bnm dr.um yaptır kötü bişi değil bnde kendi çocuklarıma hamileyken yaptırdım dedi kızdı bana hatta snrasında şöle böle bişiler oldu dedim de siz psikolojik kndinizi şartlandırdınız dedi ondan öle geliyor size. Ben 50lılık yaptırdım bnmde tokluklar hep 80 civarıydı ama 50lılıkte tam 140 çıktı tokluk 1. saat değerim. tam sınır olduğu için diyetisyene gönderdi gittim elime liste verdi ama ben 1 haftadır annemlerdeydim orada listeye tam uyamadım şeker ölçüm aletiylede ölçüyordum açlıklarımda sıkıntı yok ama 1. saatlerimde eğer ki kahvaltıda hamurlu bişi yedimse yada reçel bal gibi bişiler yedimse değerim 140 ın üzerinde çıktı öle tatlı bişiler yemediğimde normal çıkıyordu. Ama 2.saat değerlerim hep 120 nin altında çıkıyordu tatlı yediğim hamur yediğim günlerde de yemediğim günlerde de :) Benim kanda şeker 1. saat yksek çıkıyor 2. saatte normal sınırlarına iniyor ben bunu keşfettim. Yani şeker varsa bebeğede zarar verir fln diyorlar ama işte insan böle kararsız kalıyor ben 50lılıkle yırttım sınırda çıkmasına rağmen 100luk yaptırmadım diyete şuanda öle harfiyen uymuyorum canım aksi halde hiç tatlı sevmez biriyken şuanda 5. ayı bitirdiğimden beri canım tatlı şeyler istiyor rüyalarıma bile giriyor düşünün :) bazen yiyorum napım çok istiyor canım
Sende kendi dr.unla konuş ona göre hareket et canım bnce.
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum belki söylememişimdir ikiz oğullarım olacak nasip olursa benim merka ettiğim bişey var şeker yüklemesini herkes yaptırdı mı sağlık ocağı baskı yapıyor yaptırmam için ama ben pek yaptırmak istemiyorum açlık şekerim 70.5 sizce yaptırmalı mıyım kendi doktoruma haftya kontrole gidicem ona da sorucam ama yaptırmazsan bebeğin hasta doğar gibi şeyler okuyprum hep internette lütfen bi fikir verin(
Bilmiyorum canim hayvan toplliyo durgunlasti sesi ciimiyo kusun yazik uzuldum vallahi insallah bisey olmazAh canıııım belki bişi olmaz iyileşir belki
Inşallah canım. Allah îyilerle karşılaştırsın inşallah. Vardır bunda da bir hayır inşallah.
tokluk 140 çıkmıştı ama sağlık ocağıda bana zorunlu dedi yaptırmazsan bize beyanda bulunman lazım dedi bende yaptırmicam diye imza attım ama kafama çok takıldıbenim açlık şekerim 90 çıkmıştı ve ben şeker yüklemesi felan yaptırmadım. dr yaptır dedi, herkese öyle diyolar zaten. sağlık ocağı da 35 yaş üstü riskli gebeliklerde yapılması şart sana şart değil dedi... ben de yaptırmadım. ara sıra açlık tokluk şekerimi ölçüyorum bir problem yok değerlerim de gayet iyi çıkıyor. istemiyorsan yaptırma bence
Ben de yaptırmadım , ölmeyiz heralde :) ne bilim hiç de sıkılmadım bu konuda , cidden istemedimtokluk 140 çıkmıştı ama sağlık ocağıda bana zorunlu dedi yaptırmazsan bize beyanda bulunman lazım dedi bende yaptırmicam diye imza attım ama kafama çok takıldı
Evet canim haklisin bende aldigim cogu seyi kullanmamistim bile suan daha tecrubeliyim 2. Oldugubicin tabi ama ilk olanlarin hem heyecani hem ilk olucagi icin herseyin en iyisi olsun dusuncesi ve birazda bakabilcekmiyim korkulari vardir ve bizim topicde ki cogu arkadas uzucu olaylar yasamislar ondan biraz daha ozenli davraniyolar gayetde normal onlarda yasadikca tecrube edinip ogreniceklerdir mesela ben ilk kizimda kimseden ne kiyafet nede baska bi esya almadim ilk cocugum alamicakmiyim herseyin en iyisi olsun dedim bebek dogdu kakasini yapmadindoktora bugun cok agladi doktora yok neden kustu doktora herseye doktora kosuyoduk bisey olur korkusundan cunku bilmiyosun hic bisey ama o buyudukce daha rahat olmaya alismaya basladim ve simdi bende cok rahatim dedigin gibi kizimin alnini optugumde direk atesin kac oldugunu soluyorum hersinden anliuorum artik ama onlarda yasadikca ogreniceklerdir elbet hepimiz bu yoldan gectikBende yaptırmak istemedim ve çok fazla takıntılı bayanlar var bune yaa tırnak makasını bile kaynatan ateş ölçer için dünya para veren anne oluyoruz onları doğru düzgün kullanmayacaksiniz bile bebeginizin cigerini biliyor olacaksiniz bebeginizle aranizdaki bağ tarifi imkansız olacak ateşini ölçmek için dudaklariniz yeterli olacak bilmem anlatabildim mi fazla pimpirikli olmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?