Bilmiyorum ama büyük ihtimalle y.Bosna'dan da otobüs minibüs vardır.sefaköyden 15 dk falan sürer. Minibüsçülere sorun söylerler zaten.tşk ederm canım :) sefaköyden acaba ne kadar sürüyordur.
peki yenibosna metro durağından gidilebilinir mi canım o tarafa ?
Amin cnm insallah sende kafana asla takma hamilesini ve bebisin herseyi hissedioAllah daha iyisini verir inşallah. Inşallah hep iyilerle karşılaşırız canım benim.
Bilmiyorum ama büyük ihtimalle y.Bosna'dan da otobüs minibüs vardır.sefaköyden 15 dk falan sürer. Minibüsçülere sorun söylerler zaten.
Amin cnm insallah sende kafana asla takma hamilesini ve bebisin herseyi hissediove annem derki hamileligin boyunca kimden nefret edrsen bebeginin huylari ona benzer. Bi kactanede oyle benzeyenini gördüm aman amaan Allah korusun
Bilmiyorum ki ? Nasıl dezenfekte edicem ?İmdaťtttrrrrrrrrttttttt tırnak makasıda mı kaynamaya?
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum belki söylememişimdir ikiz oğullarım olacak nasip olursa benim merka ettiğim bişey var şeker yüklemesini herkes yaptırdı mı sağlık ocağı baskı yapıyor yaptırmam için ama ben pek yaptırmak istemiyorum açlık şekerim 70.5 sizce yaptırmalı mıyım kendi doktoruma haftya kontrole gidicem ona da sorucam ama yaptırmazsan bebeğin hasta doğar gibi şeyler okuyprum hep internette lütfen bi fikir verin(
Başın sağolsun canım. Allah sizlere ömür bağışlasın. Şu fani dünyada kalp kırmamak lazım . 1 saat sonraya kimsenin garantisi yokTrakya insanı çok.Canayakın. Bizimkiler öyle çok yardımcı olmazlar şunu bunu yapalım.diye ama k.validem hep yavrum diye hitap eder.
Evine gidince şimdi.ve önceden bir şeye elimi sürdürmez.
Benim diğer abim 15 günlük evli iken hastalandı ve 2 yıl hastanede yattı öldü.
Ondan dolayı hayatta her şey boş böyle abuk subuk şeyler yüzünden bence annelerde çocuklarını kırmamalı.
Ben eşime de bir şeyden dolayı kızsam sonra düşünüyorum ona bir şey olsa ne kadar üzülürüm hemen yumuşuyorum.
Bu ara zaten korkuyorum erken doğum yapcam diye. Kontrole gitsemde dr.sapasağlam herşey yolunda deseBizim komsu merdiven inip cikarken erken dogum yapti aman bence dikkat et sende cnm
Bilmiyorum ki ? Nasıl dezenfekte edicem ?
Sağolasın canım. Örgüleri ütüleyecekmiyim peki ?Tersten, ya da tersten olmadığı yerde üstüne tülbent koy canm
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum belki söylememişimdir ikiz oğullarım olacak nasip olursa benim merka ettiğim bişey var şeker yüklemesini herkes yaptırdı mı sağlık ocağı baskı yapıyor yaptırmam için ama ben pek yaptırmak istemiyorum açlık şekerim 70.5 sizce yaptırmalı mıyım kendi doktoruma haftya kontrole gidicem ona da sorucam ama yaptırmazsan bebeğin hasta doğar gibi şeyler okuyprum hep internette lütfen bi fikir verin(
neyi yikamiycakmisin kiz aldiklarini miŞimdi demeyn bu kızın annesi yokmu herşeyi bize soruyo diye. Annem yıkamana bile gerek yok dedi :) en iyisi kendi bildiğimi okumak ben yıkadım bide ütüliycem.
Bize mi geliyon yoksa kız :) 89 nolu bütün otobsler geliyo. Kayabaşı otobüslerinin hepsi ordan geçiyo ayrıca.kızlar halkalıda oturan yada istnbulda halkalı polis lojmanlarına nasıl gidilir bilen var mı netten baktık ama bulamadık eşimle ?
aynen bende korktum ama iyi bişey yaaa
o hastane odasında bebeğe isim aradıkları sahne çok güzeldi
Yenibosnadan çok otobüs geçiyo lojmanlara. 89 ların herhangi biri yada AY36 olması lazım onlar da gidiyotşk ederm canım :) sefaköyden acaba ne kadar sürüyordur.
peki yenibosna metro durağından gidilebilinir mi canım o tarafa ?
Üşütmeden yıkarız o zaman popişleri :) pişik olmasınlarKızlar pişik kremi olarak popolin ve johnson&johnson çok iyi. Birde niveanın çinko içerikli kremi var, o biraz daha pahalı ama pişik in birebirmiş. Aman pişik olmasınlarda inşaAllah gerek kalmasın:) ben kızımı yaklaşık 5 ayına kadar falan her bezden sonra poposunu yıkadım. Kesinlikle ıslak mendil kullanmadım. Biraz zor oldu ama alışmıştım:) dr bile şaşırmıştı, hiç pişik olmadımı ne kadar pürüzsüz cildi diye.
Bu ara zaten korkuyorum erken doğum yapcam diye. Kontrole gitsemde dr.sapasağlam herşey yolunda dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?