2015 Şubat Anneleri

tşk ederm canım :) sefaköyden acaba ne kadar sürüyordur.
peki yenibosna metro durağından gidilebilinir mi canım o tarafa ?
Bilmiyorum ama büyük ihtimalle y.Bosna'dan da otobüs minibüs vardır.sefaköyden 15 dk falan sürer. Minibüsçülere sorun söylerler zaten.

Allah daha iyisini verir inşallah. Inşallah hep iyilerle karşılaşırız canım benim.
Amin cnm insallah sende kafana asla takma hamilesini ve bebisin herseyi hissedio ve annem derki hamileligin boyunca kimden nefret edrsen bebeginin huylari ona benzer. Bi kactanede oyle benzeyenini gördüm aman amaan Allah korusun

Bilmiyorum ama büyük ihtimalle y.Bosna'dan da otobüs minibüs vardır.sefaköyden 15 dk falan sürer. Minibüsçülere sorun söylerler zaten.

Hımm anladım canım saol tşk ederim ilgin için cvbın için :)

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum belki söylememişimdir ikiz oğullarım olacak nasip olursa benim merka ettiğim bişey var şeker yüklemesini herkes yaptırdı mı sağlık ocağı baskı yapıyor yaptırmam için ama ben pek yaptırmak istemiyorum açlık şekerim 70.5 sizce yaptırmalı mıyım kendi doktoruma haftya kontrole gidicem ona da sorucam ama yaptırmazsan bebeğin hasta doğar gibi şeyler okuyprum hep internette lütfen bi fikir verin (

Amin cnm insallah sende kafana asla takma hamilesini ve bebisin herseyi hissedio ve annem derki hamileligin boyunca kimden nefret edrsen bebeginin huylari ona benzer. Bi kactanede oyle benzeyenini gördüm aman amaan Allah korusun

Aman Allah onu bildiği gibi yapsın. Allah korusun bebişlerimizi. Boşu boşuna başımı ağrıttım. Iyilik olsun diye konuşmaya çalışıp durdum sussaydım da konulup dursaydı. Neyse canım benim sağolun yaa yanımda oldunuz eski gücüm geldi sanki çok öpüyorum sizi

Kızlar pişik kremi olarak popolin ve johnson&johnson çok iyi. Birde niveanın çinko içerikli kremi var, o biraz daha pahalı ama pişik in birebirmiş. Aman pişik olmasınlarda inşaAllah gerek kalmasın:) ben kızımı yaklaşık 5 ayına kadar falan her bezden sonra poposunu yıkadım. Kesinlikle ıslak mendil kullanmadım. Biraz zor oldu ama alışmıştım:) dr bile şaşırmıştı, hiç pişik olmadımı ne kadar pürüzsüz cildi diye.

Dr una sor yaptır canım. İçilen şeker çok fazla değil. Tetkik çok önemli. Benim de açlık şekerim düşüktü ama elli gramlık şeker yüklemesinden sonra yüksek çıktı. Yüzlük de yapıldı orda tek değer yüksek çıktı diyet yapmaya çalışıyorum bir de makine aldım her gün tokluk şekerimi ölçüyorum.

Başın sağolsun canım. Allah sizlere ömür bağışlasın. Şu fani dünyada kalp kırmamak lazım . 1 saat sonraya kimsenin garantisi yok

Canım bnm dr.um yaptır kötü bişi değil bnde kendi çocuklarıma hamileyken yaptırdım dedi kızdı bana hatta snrasında şöle böle bişiler oldu dedim de siz psikolojik kndinizi şartlandırdınız dedi ondan öle geliyor size. Ben 50lılık yaptırdım bnmde tokluklar hep 80 civarıydı ama 50lılıkte tam 140 çıktı tokluk 1. saat değerim. tam sınır olduğu için diyetisyene gönderdi gittim elime liste verdi ama ben 1 haftadır annemlerdeydim orada listeye tam uyamadım şeker ölçüm aletiylede ölçüyordum açlıklarımda sıkıntı yok ama 1. saatlerimde eğer ki kahvaltıda hamurlu bişi yedimse yada reçel bal gibi bişiler yedimse değerim 140 ın üzerinde çıktı öle tatlı bişiler yemediğimde normal çıkıyordu. Ama 2.saat değerlerim hep 120 nin altında çıkıyordu tatlı yediğim hamur yediğim günlerde de yemediğim günlerde de :) Benim kanda şeker 1. saat yksek çıkıyor 2. saatte normal sınırlarına iniyor ben bunu keşfettim. Yani şeker varsa bebeğede zarar verir fln diyorlar ama işte insan böle kararsız kalıyor ben 50lılıkle yırttım sınırda çıkmasına rağmen 100luk yaptırmadım diyete şuanda öle harfiyen uymuyorum canım aksi halde hiç tatlı sevmez biriyken şuanda 5. ayı bitirdiğimden beri canım tatlı şeyler istiyor rüyalarıma bile giriyor düşünün :) bazen yiyorum napım çok istiyor canım

Sende kendi dr.unla konuş ona göre hareket et canım bnce.

Şimdi demeyn bu kızın annesi yokmu herşeyi bize soruyo diye. Annem yıkamana bile gerek yok dedi :) en iyisi kendi bildiğimi okumak ben yıkadım bide ütüliycem.

Şimdi demeyn bu kızın annesi yokmu herşeyi bize soruyo diye. Annem yıkamana bile gerek yok dedi :) en iyisi kendi bildiğimi okumak ben yıkadım bide ütüliycem.
neyi yikamiycakmisin kiz aldiklarini mi

ozellikle beyazlari girip çikip yikayin bence
beyazlatmak için daha fazla kimyasal kullaniyolarmis litchi daha iyi bilir gerçi

kızlar halkalıda oturan yada istnbulda halkalı polis lojmanlarına nasıl gidilir bilen var mı netten baktık ama bulamadık eşimle ?
Bize mi geliyon yoksa kız :) 89 nolu bütün otobsler geliyo. Kayabaşı otobüslerinin hepsi ordan geçiyo ayrıca.

Üşütmeden yıkarız o zaman popişleri :) pişik olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…