2015 Şubat Anneleri

ben hiçbişeyini kaynatmıcam sanırım. sadece kimyasal kalıntılar bize gelene kdr kirden arınsın yeter. çok titiz olunca çocuklar hasta oluyor. bence gerek yok.

Kaynatınca zaten kumaşların dokusu da bozuluyor. Yalnız biryerde okudum özellikle altını değiştirirken batan beyazları 60 dereceye kadar yıkayabilşrmişiz.

benımkı kılosunu soyluyor boyunu solemıyor. yaklasık hesaplanıyor diyip seninki gibi söledi. şurdaki değeri 7 ile çarpın dedi. bizimki de şuan 32 çıkıyor boyu. ama sormadım baş popo mu. zaten ortalama 50 cm doğuyorlar.

cimcimesultan ben de prima care yenidoğan aldım. 32 tl falan verdim. şimdilik bunla başlıcam. zamanla bebeğe göre karar vercem. bez stoğu falan yapmıyorum. kimi primadan şaşma diyo kimi başka bez önerio. o yüzden deneyip görcez galiba.

Allah yardımcın olsun canım ya ne desem

ah ah kadın kadının halinden anlamazken erkeğin yaptığı şiddetle nasıl başedilecek

ben yaptırdım burda da çoğu arkadaş yaptırdı ama 24-28. haftalarda yapılıyor , seninki geçmiş yine yaparlar mı bilmiyorum

aslında bazı arkadaşlarımda her bezden sonra yıka diyolarda şimdi kış olacak soğuk sürekli evin içinde dolaştıramam acaba kovayla kğüveti hep odada mı dursa ki : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…