günaydınlar, hayırlı sabahlar
Mutlaka herkes bişeyler yaşamış bende 2. Hamileligimde çok şey yaşadım 8. Ayimda bebekten geçtik anneyi kurtaralim dediler tam 1 ay hastanede yattim bunun 15 günü yoğun bakım da geçti Rabbim istedikten sonra herşey yolunda oluyor... biraz tevekkül etmek gerek tedbir bizden takdir allah tan.... topictekiler fazlaca tedbirli bunu belirtmek istedim sadece biraz daha relax olurlarsa hamileliklerinide daha güzel gecirecekler...Evet canim haklisin bende aldigim cogu seyi kullanmamistim bile suan daha tecrubeliyim 2. Oldugubicin tabi ama ilk olanlarin hem heyecani hem ilk olucagi icin herseyin en iyisi olsun dusuncesi ve birazda bakabilcekmiyim korkulari vardir ve bizim topicde ki cogu arkadas uzucu olaylar yasamislar ondan biraz daha ozenli davraniyolar gayetde normal onlarda yasadikca tecrube edinip ogreniceklerdir mesela ben ilk kizimda kimseden ne kiyafet nede baska bi esya almadim ilk cocugum alamicakmiyim herseyin en iyisi olsun dedim bebek dogdu kakasini yapmadindoktora bugun cok agladi doktora yok neden kustu doktora herseye doktora kosuyoduk bisey olur korkusundan cunku bilmiyosun hic bisey ama o buyudukce daha rahat olmaya alismaya basladim ve simdi bende cok rahatim dedigin gibi kizimin alnini optugumde direk atesin kac oldugunu soluyorum hersinden anliuorum artik ama onlarda yasadikca ogreniceklerdir elbet hepimiz bu yoldan gectik
Bizde dün seni merak ettik kayıp diye. Burdakilerin %99 u yaptırdı yükleme.canan' a bakma azcık şekerli su içiyorsun sabahki çayın gibi.sağolun kızlar yani nolurdu şu canan karatay ben doğurduktan sonra çıkıp zararlı felan deseydi kafamı allak bullak etti şurda 2 ay bişey kaldı tabi o kadar dururlarsa ama bide 100lük olanıda isterlerse diye korkuyorum en iyisi doktoruma sorayım ona güveniyorum uygun görürse yaptırayım madem içime dert oldu yemin ederim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Hmmm bu lafların biri bana biri Pirelideve geldi.Bende yaptırmak istemedim ve çok fazla takıntılı bayanlar var bune yaa tırnak makasını bile kaynatan ateş ölçer için dünya para veren anne oluyoruz onları doğru düzgün kullanmayacaksiniz bile bebeginizin cigerini biliyor olacaksiniz bebeginizle aranizdaki bağ tarifi imkansız olacak ateşini ölçmek için dudaklariniz yeterli olacak bilmem anlatabildim mi fazla pimpirikli olmayın....
Bugünkü takvimden bir halt anlamadım. Miydin neymiş :-S
Bende zonguldak gelene kadar Yazmıyorum ama bayburt 69 onu yazarım komşum olur.Ben amma eskiymişim benim zamanımda plakalar 67 ye kadardı Zonguldak :) şimdiki plakaları pek bilmiyorum google a soruyorum :)
Neden tatil.hayırdır?Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bugün tatil evdeyiz birazdan kahvaltı yapıcaz eşimle sonrada bi velime gezmeye gidicem hepinizi öpüyorum
Akdeniz'de ne karı?Günaydın buz gibi bir sabah dağlara kar yağmis burasi için oldukca sogudu hava ise gelesim hiç yok artık okulda ısınma yok donuyoruz
Bugün 80_ osmaniyedeyiz
Ama bu kuşlardan ne istiyorsunuz bu sabah.günaydın kızlarr :) geçen ay ölem muhabbet kuşumu gördüm rüyamda gözünden yaş gelmişti kötü oldum
Bu bebege bagli. Dogum kilosuna ve boyuna. Bir iki paketten fazla almadiysn aorun olmaz.Ben molfix yenidoğan aldım ama o aşırı küçük. Arkadaşlar 2 numara demiş.ben hata mı yaptım?
Hmmm. Uyaralım o zaman.Miyelin sinir hücrelerinin kılıfı canım. Uyarıların hızla iletilmesini sağlıyo.. Önemli bi şey
Bir tane aldım.ama ayrıca hastane için o 2 numaradan almaya gerek var mı?Bu bebege bagli. Dogum kilosuna ve boyuna. Bir iki paketten fazla almadiysn aorun olmaz.
ben gorumcemı cok severım cıdden cok bılır kıme nasıl davranacağını..Sen öyle demişsen neden bir daha arama ihtiyacı duyuyorlar.yani bende görümcemim asla ve asla gidip abimin ailevi işlerine karışmam.
Hatta bizde bir görüş vardır onlar karı koca mutlu iseler biz hiç görmesek bile olur çünkü bize sadece bayramlarda gelirler.
Yinede güleryüzle karşılayıp saygı duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?