bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..
kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)
pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)
nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baska
hahahah pipili ne kizzzgayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahu
Teşekkür ederim canım. Sırt ağrım vardı lekelenmem vardı.Canım geçmiş olsun. Ağrın sızın var mıydı öncesinde?
Teşekkür ederim canım. Sırt ağrım vardiCanım geçmiş olsun. Ağrın sızın var mıydı öncesinde?
Teşekkür ederim canımWoow 13 kilo mu,süpermiş. Bu konuda da idolümsün canımcım :)
Selin de güzel ama ben Beril'i daha çok sevdim :)
Çok geçmiş olsun, artık biraz daha dikkatli olmak gerekiyor galiba çoğu kişi böyle şeyler yaşamaya başladı. İnşallah herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebişlerine
Öyle yapıyım canım. Gece de fazla uyuyamadım sabah kalktım acele acele bulaşık makinesiyle kahvaltıyla falan uğraştım apar topar okula gittim falan. Azıcık dinleneyim bakalım.
bir şey yemedim düzgün. ekmeksız peynır yumurta yedım ama oyle bır sey degıl, o acı su gelıp doluyor gırtlağıma kadar çay ıcıyorum mesela hıssedıyorum cayın boğazımın orda kaldığını yanıyor cunku orası.
Ahmet ın yanına bunlardan hangısıyakısır soyleyın bakımmm
reha
sâfa
eymen ..
Nohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?Tahıllar çok süt yapar derler aşûrelik buğday nohut falan da îyidir.
Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızınamerhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
Bayanlar 31. Haftamin içindeyim iki haftada bir kontrole gitmek istiyorum artik ne dersiniz
daha doguma 2 ay var canim , dr un ne demistiBayanlar 31. Haftamin içindeyim iki haftada bir kontrole gitmek istiyorum artik ne dersiniz
teşekkür ederiz minicik dudaklı kızım öper siziNohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?
Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızınaÇok net çıkmış yüzü,harikaaaa
Doktorm 2 haftada bi gel artık ddi bnaBayanlar 31. Haftamin içindeyim iki haftada bir kontrole gitmek istiyorum artik ne dersiniz
merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
vayy degısıkmıs.. kv de yede sasırmadım degıl hanı :)Bak benim eşimin adı Ahmet Kıvan kv ondan başka kimsede kıvan ismi yoktur diyor. Gerçekten de tekkıvanç isminin fiil hali. Övün demek.
meteyı bende sevıyorum dusunmedım degıl benım pipili ıcın.. hos bencehahahah pipili ne kizzz
ben enes istiyorum ama kardesimin kp in adi diye esim istemiyor
bende bulamadim isim valla
mete nasil, ahmet e uysun diye deilde benimkine : )
bende ıstıyomda ahh ...Bayanlar 31. Haftamin içindeyim iki haftada bir kontrole gitmek istiyorum artik ne dersiniz
eylerı yıcenbacım kendını cekmıcen benden sana tavsıyeNohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?
Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızınaÇok net çıkmış yüzü,harikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?