Ilk zamanlarda alıştırılırsa oturuyormuş bebek genelde, hayat Kurtarıcı fln dien var :) ama o kdr para verip de oturmazsa ben otururum ya hahahahaha içim acırMamaroo yu bende çok beğendim.Ancak kimi bebek hiç durmuyormuş içinde, hiç kullanamayıp bir kenara kaldıranlar var, çok işine yarayanlar da var fikirsiz kaldım mamaroo konusunda.
Evet , ikinci insan görevini görüyor diyenler de var.Ben de tek başıma bakacağım bebikime evde o yüzden işimi kolaylaştıracaksa bende almayı düşünüyorum.Ama işe de yaramazsa dediğin gibi biz otururuz içine artıkIlk zamanlarda alıştırılırsa oturuyormuş bebek genelde, hayat Kurtarıcı fln dien var :) ama o kdr para verip de oturmazsa ben otururum ya hahahahaha içim acır
Gercekten masallah annenin ellerine saglik muhtesem birsey rengi de cok hosEki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlıkçeyizden çıktı anneme maşallah yaw
Dur daha lizöz arıyorum çeyizden. Bulayım onun resmini de paylaşıcam
lizöz nedir ya ben hiç duymadım bile :)Dur daha lizöz arıyorum çeyizden. Bulayım onun resmini de paylaşıcam
Maşallah kuzunaslm bacılar , öğleden sonra kontole gittim, bıcırık büyümüş herşey normal dedi doktorumuz , ama yan yatıyor benim kız bu nasıl bir duruştur dedi doktor bu şekilde olursa sezeryan olursun dedi tırsıttı beni, sonra sen ne düşünüyosun dedi bende normal istiyorum dedim daha var bakalım dedik karşılıklı , dönmesi için ışık mı tutacktıkbana lazım olacak anlaşılan hahaa
Hakikaten eslaa bu ne hız maşallah
lizöz nedir ya ben hiç duymadım bile :)
hsonu eşimle django unchained/zincirsiz i izledik uzun ama çok güzel film tavsiye ederim canım :) leo da var :)film önersene izleyelim bugün kafa yormacalı olanlardan
google görsellerden baktım :) pelerin gibi bişi lizöz oldugunu bilmiyordum :)örme düğmesiz yarım bir hırka çeşidi resmini çeker koyarım bir ara
Zayiflamis miiiBenimde hep iri gidiyordu zayıflamış yavrum, çok üzgünüm
Cnm 50 cc bu hastaneye dagitcamYa ben bu kocaman şişeleri gördükçe acaba çok mu küçük almışım diyorum
Sen mevlüttemi vericeksin , hastaneye gelenleremi vericeksin yoksa
Cnm normal kolonyaya mavi boya kattim.etiketi tasarlatip matbaada cikarttimmavi kolonyaları nerden buldun bide üzerine bebek adı yazılan etiketi nasıl yaptınçok sordum...
güle güle giy canım. avondan aldığım şeylerden ben genelde memnun kalmıştım sende kalırsın umarım.
Ben de ayni seyi sorcam da firsat bulup yazamadim. Niye olur ki
Kolonyalarimiz hazirlaniyo
Eki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlıkçeyizden çıktı anneme maşallah yaw
Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolum vardı. Kan değerin çok düşük çıktı.değer 9.6 çıktı. Ama bebeğim gayet sağlıklı dedi. Kilosu 1650 boy 35 cm dedi. Kan uyuşmazlığı ignemi yarın vurulacagim. Eğer kan değerin yukselmezse damardan kan vereceğiz dedi. Hepimize sağlıkla gunler
Hatunlar ya iki gündür agzimda gecmek.bilmeyen sekerli bayık bir tat var delircem sise sise su içiyorum gitmiyor hararet gibi mideni çok sekerli yemissin de baymis gibi deli oldum ay ne meyve ne soda ne su icimi ferahlatcak bisey bulamıyorum biturlubu saatten sonra seker meker cikmaz dimi niye böyle oldu ki iki gündür degisik bisey de yemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?