- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
cahillik zor :) teşekkürler ...
bende cok tıtremıstım..dıslerım bırbırıne çarpıyordu odama geldıgımde ..halbukı doğumhane acayıp sıcaktı..Bacak titremesi sadece kan kaybından olmuyor. Bazı kadınlar doğum yapınca titremeye başlıyormuş.
kız bu cok guzelmıssss..bayıldım ben haaa...supermıs hattaEki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlıkçeyizden çıktı anneme maşallah yaw
Ben o günün nasıl olacağını kimlerin başımıza üşüşeceğini düşünmekten , daha ne pijama ne sabahlık ne gecelik hiçbir şey almadım.Kızlar ben hastane çantasını hazırlamadım bile.Of geç mi kaldım?Annemi bekliyorum cuma günü gelecekler inşallah, beraber yaparız alışverişi diye bekleyeyim demiştim.
4moms ın ev tipi anakucağını almayı düşünüyorum indirim vardı jokerde. Eşime devrettim o konuyu baklm ksmet :)Ev tipi Ana kucağı aldınız mı arkadaşlar?
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanetiz, mecbur kalmasak yapmayız, işte mecbur kalıyoruz.
Gulegule kullan cok hos... Bayadir avondan birseyler almiyordum bi goz atayimAvondan ısmarladığım sabahlık geldi. Yalnız large bedenini seçmiştim şimdi bile büyük geliyor ama dökümlü dökümlü giyerim inşallah ben de
Bende arkadaşlardan duydum burda , kullanmıyorumBen kan sulandırıcı da kullanmıyorum doktor hiç öyle bi şey vermedi herkes mi içiyo ?
Mamaroo yu bende çok beğendim.Ancak kimi bebek hiç durmuyormuş içinde, hiç kullanamayıp bir kenara kaldıranlar var, çok işine yarayanlar da var fikirsiz kaldım mamaroo konusunda.4moms ın ev tipi anakucağını almayı düşünüyorum indirim vardı jokerde. Eşime devrettim o konuyu baklm ksmet :)
Bu arada ne kadara inmişti?En son 699 du fiyatı.4moms ın ev tipi anakucağını almayı düşünüyorum indirim vardı jokerde. Eşime devrettim o konuyu baklm ksmet :)
şimdi farklı zamanlarda alıyorum canım çok sağolAralarında en az iki saat olmalı canım birbirlerini etkiliyorlar.
kp e bak yaw, genç hatun almış benle yaşıtmış kv ciğinn
yok size demedim zaten sizin sözünüz üzerine yazma ihtiyacı duydum doğum yaptığımız belli oluyor dediniz ya :) işte bakın sizin zevkiniz bu ve ayrıca evde de kullanabilirsiniz ama ben kullanmam gerek görmedim baabında yazdım. yoksa herkes alır kullanır kullanmaz kendi bileceği iş.
tartışma konusu da bugün buranın gündemi sabahlık oldu. bütün sayfalarda sabahlık muhabbeti,çok takıntılıyız kimisine lazım olur kimisine olmaz. midem bulandı artık sabahlıktan :)
seninkiler 25 cc dir muhtemelen onlarda şirim duruyor..
int alabilirsin stickerbaskı dan da baskı yap tamamdır.
ben öyle yapıyorum
normal balım benım pipili de yapıyor..kımı bebekler aşırı hareketlı kımılerı sakin oluyor..karnın delınmedıyse sorunyok
leanardo'nun "zindan adası" diye bir filmi vardı onu izledın mı? valla eve gıdınce son ızledıgımı yazarım aklımda kalan yok pek hafızam gıdık benım. bizde evde 1000 tane falan film var ama bebek odasında durdukları ıcın onları dağıtmayı düşünüyoruz . yoksa çöpe atıcam. zamanında ne hevesle almıştık. hey gidi gençlik.
benimde var çıkarcam daha :)Dur daha lizöz arıyorum çeyizden. Bulayım onun resmini de paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?