2015 Şubat Anneleri

cahillik zor :) teşekkürler ...

ben epidural ile doğum yaptım.
ama boşuna taktırdım sedyeden kendim indim.
çünkü takılır takılmaz 5 dk sonra doğurdum.
epiduralin etkisini görmedim keşke hiç yapmasaydım
boşu boşuna o iğneyi sokturdum belime

bana kalırsa önce acı eşiğine bak belki seninde yüksektik gereksiz yere taktırma

bende hazırlamadım daha , bebeğin kıyafetini bile almadım

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah a emanetiz, mecbur kalmasak yapmayız, işte mecbur kalıyoruz.

Mecbur falan değilsiniz yApmıycaksınız. Biz şimdi sadece kendimizden değil bebişlerden de sorumluyuz. O beş litrelikler kaldırılmayacak artık. Allah korur inşallah ama Allah korur diye de bile bile üstüne gidilmez. Gerekirse birinden rica edicez ama biz taşımıcaz.

Avondan ısmarladığım sabahlık geldi. Yalnız large bedenini seçmiştim şimdi bile büyük geliyor ama dökümlü dökümlü giyerim inşallah ben de
Gulegule kullan cok hos... Bayadir avondan birseyler almiyordum bi goz atayim

4moms ın ev tipi anakucağını almayı düşünüyorum indirim vardı jokerde. Eşime devrettim o konuyu baklm ksmet :)
Mamaroo yu bende çok beğendim.Ancak kimi bebek hiç durmuyormuş içinde, hiç kullanamayıp bir kenara kaldıranlar var, çok işine yarayanlar da var fikirsiz kaldım mamaroo konusunda.

Dur daha lizöz arıyorum çeyizden. Bulayım onun resmini de paylaşıcam

seninkiler 25 cc dir muhtemelen onlarda şirim duruyor..

int alabilirsin stickerbaskı dan da baskı yap tamamdır.
ben öyle yapıyorum

hiç bilmiyorum kaç cc, ama elde verilmez bunlar,iyisimi ben birde kutu bulayım kutunun içinde veririm
hep kayınvalidemin yüzünden , ben böyle büyük alıcaktım çok büyük diyip aldırmadı gittii

a evet izledim o filmi çok beğenmiştim, leo yu severim zatii : )) atmayın ya iki katlı evin var koy bi köşede dursunlar o filmleri tv ünitesin,n yanına çok güzel yerleştiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…