Şekere yine de dikkat et istersen canım. Birkaç gün diyet yap bakalım düzelir belki.
Ya alalecele doğuma alınırsak lavmana vakit olmazsa ? Sadece filmlerde mi alalacele oluyo yoksa ?acı yok ama değişik bir şey. aşırı derecede sıkışmış ve birazdan patlayacakmışsın gibi oluyorsun.
boşaltım kısmı zevkli ama :)
üff ama muhabbete bak.
Cnm normal kolonyaya mavi boya kattim.etiketi tasarlatip matbaada cikarttim
Benim de çatım dardır kesin o zaman. Çünkü benim fiziğim hamile kalana kadar xs du
Tam 90-60-90 dım (espiri değil gerçek ölçüm)
Annemde çok zayıftır ama benden daha geniş daha yapılı , haliyle normal doğum da yapabildi
Neyse ya benim 4 hafta sonra belli olucak
Yıl başından sonra muayneye gel bakalım durumuna dedi doktorcuğum
Yok gida boyasimavi nasıl boya,guaj vs...
bak ben ağzımın payını aldım, konuşmuyorum.
şimdi de lizöz muhabbeti sürer bi 40-50 sayfa
kızben normal doğurdum lavman falan yapılmadı.. olmayıncada oluyor yanıYa alalecele doğuma alınırsak lavmana vakit olmazsa ? Sadece filmlerde mi alalacele oluyo yoksa ?
Bir de "karanlık taraf" diye bir film var onu da çok beğenmiştim.a evet izledim o filmi çok beğenmiştim, leo yu severim zatii : )) atmayın ya iki katlı evin var koy bi köşede dursunlar o filmleri tv ünitesin,n yanına çok güzel yerleştiriyolar
Cnm bardaklar kullan at bardak.internette kullanat diye bi site var ordan temin edebilirsin siseler 50 cc onlarida internetten akgun zuccaciye diye bi site var ordan alabilirsin.ekru ne renk hic bilmiyorum.sabun icin de bende sabun yapicam daha normalde disarda tanesi 4 liraya satiliyo ama bana sabun basi maliyeti 1.5 liraya geliyo daha uygun oluyohashande canim sen biliyon bu işleri bulunduğum ilde bu tarz malzeme temin edebileceğim yer yok istanbula gitmeden ben de bitireyim istiyorum hazirliklarimi. Benim konsept renklerim ekru ve altın sim olacak inşallah. Lavanta kesesi yapicak kardesim uzerinr isminin bas harfi işlenecek ekru uzerine altin rengi işleme. Kolonya şişelerine de o ton kurdela alicaz da kolonya rengi nsl uydursam tereddüt ettim sarimtrak kolonyalar var olur mu sence etiket tasariminda da kralice taci altin rengi olursa uyumlu olur zannimca. Lohusa bardaklarin kullan atlardann mi senin? Ilkinde cam bardaga gegeçirilen süsler almistim bunda sayi cok gerekebilir plastik alayim diyorum onu netten temin edebileceğim yer var mi? Cok maliyetli olmadan baska nsl sunumlar yapablrm kokulu sabunlar hosuma gidiyor bir de ama sayiya gore maliyet asiyor kararszm onda biraz
Vakit mi olması gerek mi olmadı ? Doğumda bişilr geldimi alttan ?
kızben normal doğurdum lavman falan yapılmadı.. olmayıncada oluyor yanı
Unutulmuş çeyizleri bakmayı ben de çok severim. Ben eblendiğimde ablamla kuzenim yerleştirmişti eşyaları. Aradan yıllar geçti taşınırken hurçları açtım tanımadığım bir sürü eşya. Vayy anasını bende neler varmış dedim. Ama seninkilerden yok.Çeyize daldım siz de birsürü yazmışsınız onbeş sayfayı okuyup geliyorum
bende cok tıtremıstım..dıslerım bırbırıne çarpıyordu odama geldıgımde ..halbukı doğumhane acayıp sıcaktı..
kız bu cok guzelmıssss..bayıldım ben haaa...supermıs hatta
Yok gida boyasi
Matbaaya gore degisio ben 200 taneyi 20 liraya yaptirdimhımm süperteşekkürler , peki bişey daha sorayım matbaaya etiket yaptırmışın ya,çok maliyetlimi?
ondan bende var yagiyermiyim giymezmiyim kararsızım ne işe yarıyor ki o
Cnm bardaklar kullan at bardak.internette kullanat diye bi site var ordan temin edebilirsin siseler 50 cc onlarida internetten akgun zuccaciye diye bi site var ordan alabilirsin.ekru ne renk hic bilmiyorum.sabun icin de bende sabun yapicam daha normalde disarda tanesi 4 liraya satiliyo ama bana sabun basi maliyeti 1.5 liraya geliyo daha uygun oluyo
12 saat sancı cektım fazla fazla vakıt vardı ama böyle bır gırısımde bulunmadı kımse..zaten bu ısleme gerekte kalmamıstıben sancı esnasında defalarca kez kustum ve ıshal oldum..Vakit mi olması gerek mi olmadı ? Doğumda bişilr geldimi alttan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?