2015 Şubat Anneleri

hashande canim sen biliyon bu işleri bulunduğum ilde bu tarz malzeme temin edebileceğim yer yok istanbula gitmeden ben de bitireyim istiyorum hazirliklarimi. Benim konsept renklerim ekru ve altın sim olacak inşallah. Lavanta kesesi yapicak kardesim uzerinr isminin bas harfi işlenecek ekru uzerine altin rengi işleme. Kolonya şişelerine de o ton kurdela alicaz da kolonya rengi nsl uydursam tereddüt ettim sarimtrak kolonyalar var olur mu sence etiket tasariminda da kralice taci altin rengi olursa uyumlu olur zannimca. Lohusa bardaklarin kullan atlardann mi senin? Ilkinde cam bardaga gegeçirilen süsler almistim bunda sayi cok gerekebilir plastik alayim diyorum onu netten temin edebileceğim yer var mi? Cok maliyetli olmadan baska nsl sunumlar yapablrm kokulu sabunlar hosuma gidiyor bir de ama sayiya gore maliyet asiyor kararszm onda biraz

acı yok ama değişik bir şey. aşırı derecede sıkışmış ve birazdan patlayacakmışsın gibi oluyorsun.
boşaltım kısmı zevkli ama :)
üff ama muhabbete bak.
Ya alalecele doğuma alınırsak lavmana vakit olmazsa ? Sadece filmlerde mi alalacele oluyo yoksa ?

20 yaşında ben de öyleydim hatta kalçam 86 ydı. Çatım dar mıdır ki benim de

a evet izledim o filmi çok beğenmiştim, leo yu severim zatii : )) atmayın ya iki katlı evin var koy bi köşede dursunlar o filmleri tv ünitesin,n yanına çok güzel yerleştiriyolar
Bir de "karanlık taraf" diye bir film var onu da çok beğenmiştim.
Ötekini de inşallah hatırlıcam.
Tv ünitem yok. Eşim kitaplarımı sandığa doldurmuş kitaplığa cd doldurmuş.

Cnm bardaklar kullan at bardak.internette kullanat diye bi site var ordan temin edebilirsin siseler 50 cc onlarida internetten akgun zuccaciye diye bi site var ordan alabilirsin.ekru ne renk hic bilmiyorum.sabun icin de bende sabun yapicam daha normalde disarda tanesi 4 liraya satiliyo ama bana sabun basi maliyeti 1.5 liraya geliyo daha uygun oluyo

Çeyize daldım siz de birsürü yazmışsınız onbeş sayfayı okuyup geliyorum
Unutulmuş çeyizleri bakmayı ben de çok severim. Ben eblendiğimde ablamla kuzenim yerleştirmişti eşyaları. Aradan yıllar geçti taşınırken hurçları açtım tanımadığım bir sürü eşya. Vayy anasını bende neler varmış dedim. Ama seninkilerden yok.

bende cok tıtremıstım..dıslerım bırbırıne çarpıyordu odama geldıgımde ..halbukı doğumhane acayıp sıcaktı..

kız bu cok guzelmıssss..bayıldım ben haaa...supermıs hatta

Daha bir de lizöz vardı ama onu bulamadım. Böylece sabahlık derdim bitmiş bulunuyor bu arada çeyizden pamuklu gecelik de çıktı ilk evlendiğimde bunlar kocaman ben nasıl giyicem diye düşünmüştüm şimdi hazine bulmuş gibi oldum

Ah canim bilene maliyet hep uygun zaten yeter ki beceri ve temin sansin olsun herseyi cok cici hazirlamissin eline saglik ben de biseyler beceririm insallah sabunu yapamam artik uygun fiyatli bulursam yaptririm belki beklesin simdilik. Ekru kremin bir tonu canim biraz daha sarimtrak bir krem hani son yıllarda gelinliklerde olan bir renk asil duruyor cok. Mevlut icin minnosuma ekru renk dantelli bir elbise aldim kusak kisminda altin isleme var ondan konsepti ekru altin istiyorum. Büyük kizima da kabarık bi elbise bulursam inslah ayni tonlrda onun doğumgünü zamani kardesinin mevlüt zamani olacak nasipsr ikisini bir cikaririrm diye düşündüm tabi rabbim izin verrse inşallah. Bilgiler icin tesekkur ederim canım

Vakit mi olması gerek mi olmadı ? Doğumda bişilr geldimi alttan ?
12 saat sancı cektım fazla fazla vakıt vardı ama böyle bır gırısımde bulunmadı kımse..zaten bu ısleme gerekte kalmamıstıben sancı esnasında defalarca kez kustum ve ıshal oldum.. hatta tam doğum esnasında bağırdım buyuk tuvaletımı yapıcam galıba dıye ebe hayır bebegın çıkıyor sen oyle sanıyorsun demıstı....ama doğum masasında buyuk abdestelerını yapanlarıda duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…