Canım 60.4 ile hamile kaldım. 64 kg ile şeker yüklemesine gittim. Şekerin yüksek deyince diyet verdi. 1 haftada 61 kg düştüm. Şu anda 62,5 kgyum. Başlarda öide bulantım falanda çok oldu. Kızımdada toplamda 7 kg ile doğuma gitmiştim:) kardeş kardeş geçinelim kavga etmeyelim
Bizde aslında komşuyuz hemde. Alt katımda oturuyor. 1 sene oldu ben buraya taşınalı ama kardeş gibi olduk. Ben gelirim kız sanada:) yatırırız ikisinide küvete çitiler dururuz:))
ben geldim kızanalar.
doktordan çok memnun kaldım. bebek de ıyıymıs.
şekerin sınırda cıkmıs neden dıyetısyene yonlendırmedıler dedı.(137 idi tokluk)
senın kılo alman onemlı degıl ama bebekte alıyor dedı.ondan dıkkat et, bari kalan zamanda az kilo al dedı.
sonra hoca ile görüşeceğim normal dogumun sakıncası varmı dıye dedı ayrıca bebek dönmüş.
15 gun sonra gedeceğim tekrar.,,
kadın canımlı cıcımlı konusuyor. bakarken bebeği sevıyor. elını, kolunu, yuzunu gosterıyor.
benım emektar sen bakma bebege sen bakarsan ben goremem dıyor.
rapor almayı unuttum geldım.3
bu kadar.
mide içinde hap verdi.
biberon aldım bir tane de emzik aldım. bebe yağı alayım evet. aa gazlı bez doğru iyi fikir, göbek bağı için. burun aspiratörünü nasıl alsam ki hiç görmedim nasıl bişey.[/QUO
bebeğimin kozmetikleri ve emzirme ekipmanları olarak tabir ettiğim ürünlerim geldi bugün kargo ile :) turuncukasa.com dan aldım , tavsiye ederim 2 günde elime ulaştı. fiyatları da heryere göre en uygun olanı.
bebek şampuanı : mustela
pişik kremi:sudokrem
manuel göğüs pompası:avent
lansinoh göğüs kremi
lansinoh süt saklama poşetleri ve göğüs pedi
üni baby 12 li yenidoğan ıslak mendil
bebedor tırnak makası
bunların haricinde emzirme örtüsü bebek bakım çantası bebek bezi alacam. başka atladığım unuttuğum kesin alınması gereken birşey var mı hanımlar?
Ben de sürekli bi 7.5 , yok 8 in içindeyim diyorum :) sonra 32. Hafta diyorum , yaşlılar da, ben anlamam hafta işinden Dio o da ayrı bi Tartışma konusu