2015 Şubat Anneleri

di mi ama yaaa :) gunaydin bu arada guzel anneler tatlı kuzular :) hava aydinlanmadan uyanmaktan nefret ediyorum hergün dayan tuba kaldı 3 hafta diye gun sayıyorum :)

Aaaa biz adaş mıyız? Günaydın canım. Bugun bir haftalık raporumun son günü ama ben gece gündüz çalışıp durdum yok ödevler yok sınavlar. Şimdi devam edicem. Bu gidişle 32 den sonra da çalışayım ben bu ne yaaa evdeyken bile çalıştırırıyolar bari 32 den sonra çalışmam bir işe yarar.

sen yoktun biz yazın kasa kasa domatesler aldık sos yaptık yaaaa : ))))

Günaydın canım bende de çok ağrı var. Bilgisayar başında sanırım kendimi çok sıkmışım. Ellerim ve kollarım çok ağrıyor. Eskiden basketbol oynarken tpo parmağıma gelir acıtırdı. Ağrısı Şişi birkaç gün geçmezdi. Aynı öyle ağrıyor

Aynen o da var utuyu tuttugum bilegimde ozellikle buhar dugmesine bastigim parmagimda kucuk bolgede neyse dayaniyon agriya da komple sag tarafim can cekisiyor agliycam acısına o derece vucutlar dayanmaz olmus iki ise yamuluyorlar artik

ben de ütüyü yaptığım akşamın sabahına öyle olmuştum; ılık bir duş alsan o kulunça iyi gelir muhtemelen. ilk defa ayaklarım şişmişti bütün gün bacaklarımı dikip yatmıştım

Hareketimde azalma yoksa pozisyin degistirmistir bebisin panik yapma sekerim :)

ay burcu da neymiş dedim baktım benimki kovaymış , teehhh bana hiç uymuyor alakasız , bunu kim çıkarmış yaw hiç duymadıydım

Biraz uyumayi deniycem geçmezse dusa da girerim gerçi hava kapalı güneş enerjisi suyu isitmamistir da şimdi girip üşütmek de var risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…