bende istiyorum bakalım daha nerede doğum yapacağımı bile bulamadımgözlerim doldu resmen
bende çok istiyorum eşimin yanıma girmesini
Kalkma fazla 33 hafta olmuşsun az kaldı dayan bakalım.
Bir yandan oyle olsun istiyorum bir yandan ne hizli geciyor diyorum korku heyecan panik sevinc hepsi bir arada ortaya karisik duygular icinde oldumHem de 64 uşak olmusuz.
Hem az kaldi hem daha cook. Hele afyon olaydik
hayır oda çok güzel anlatmış... doğuma beynini nasıl şartlarsan öyle yaşarsın gerçeği var bizler hep korkuyla şartlıyoruz ve yaşıyoruz sancılar elbetteki bizi yoracak ama bebeğim için o kasılmalara ihtiyacım var Allah bize öyle muhteşem bir vücut vermiş ki hem acıtıyo hem dinlendiriyor yeterki kendimizi vücudumuza teslim edebilelim bide hareketsiz oluşumuz gerçeği var. kızlar artık klozet kullanmayın ki (sorunsuz hamileler) pelvisimizi biraz çalıştıralım...bıdekadına sormak lazım bu güzel doğum hıkayesını ..vallahı korku fılmı gıbı anlatır
yavrum bu kadar pimpirikli olmayın..ılk hamılelıgımde 15 kılo aldım.resmen rejım yaptım o yasakbunu yememelıyım,amano bebeğe yaramıyormuş,hergun 5km yol yurudum.. balon gıbı 6 . aydan sonra bır şiştım kı akıllara zarar gören ıyı degılsın hastaneye gıdıyon demı dr gordu demı senın bu halını dıyordu..
bunda bacağımda ılk ay çıkan ve sıddetle agrı yapan varış yüzünden hıc yurumedım,(yaptığım tek hareket haftalık 3 4 gun gıdıp sohbet anlatmak kuran okumak) 5 kılo aldım..hala yuzuklerımı takıyorum aynı ayakkabılarımı gıyıyorum..sıfır ödemle devam edıyorum.. o tursuyu da tabak tabak yıyorum
off amannn son zamanlarım kendıme ezıyetle gecıremem valla..
bende 18 ocakta ayrıldım kuzumdanteşekkür ederiz :)
bende ilk bebeğimi 19 şubatta kaybetmiştim
şimdi 19 şubatta anne olacağım Allah nasip ederse
gün yaklaştıkça korkmuyo değilim
ama hangi gün olursa olsun tüm acılarımı unutturacağından hiç şüphem yok
benim ilki 9 şubattıbende 18 ocakta ayrıldım kuzumdanAllah kucağımıza almayı onlarla hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
Günaydın bütün bir geceyi uyanık gecirdim sağ tarafim belimden asagi komple ağrılar kramplar içinde. Sanırım dünkü ütü beni yamulttu bir de terliyorum diye balkonu aralamistim kulunc da girmis hep o kadar çok agrim var ki bacagimin agrimayan bir tek noktası yokne sekil döndüysem olmadi yatakta agri kesici magnezyum vb hepsini ictim esim masaj yapti hala aynı cok fenayim ya
Eşim ekmek yapma makinası alacakmış organik un bulacakmış artık dışardan ekmek almak yok dedi. Dün radyoda duymuş alerji hastaları ekmeğini kendi yapsın alerji olmaz demiş. Yavrumuza yedirmiycez asla market ekmeği dedi. Şimdi onu araştırıyoruz hangi ekmek yapma makinası daha iyi diyeben salçayla tarhanayla uğraşmyok rum bütün kışlıklarımı annem hazırlayıp gönderiyor köyden doğal organik geliyor ekmeğimi bile gönderiyor köy ekmeği yapıp
siz yaptıklarınızı anlatınca utanıyorum valla ben nasıl yapıldıklarını bilmem
Gözünaydın:))biz geldik
minnak oğluşumuz 30. haftada 1400 gr
suyu duruşu herşeyi gayet güzel dedi
doktoruda bi güzel tepikledik muayene ederken
yandan birde güzel fotomuz oldu
34. haftada coraspirini bırakacağız iğneyi doğuma kadar bırakmıyoruz
iğne doğum şeklini belirleyici etkene sahip değil dedi
son haftalarda suyuna bebeğin kilosuna duruşuna göre karar veririz şuan için erken dedi
bakalım şansımıza ne cıkacak
canım coraspirini 34. haftada bırakacaksın dedi doktorumgeçmiş olsun şerefnaz bende öyleyim bugün belim,k.çım her yerim ağrıyor,bişey sorucam ben göğüs koruyucu kelebekten aldım aventin ama onu nasıl kullanıyoruz bebişi emzirirken onu tutacak mıyız vs... biberonlar gibi onuda kaynatıcaz demi... bide göğüsü sıkıp öylemi sütü çıkarıcaz...
Eşim ekmek yapma makinası alacakmış organik un bulacakmış artık dışardan ekmek almak yok dedi. Dün radyoda duymuş alerji hastaları ekmeğini kendi yapsın alerji olmaz demiş. Yavrumuza yedirmiycez asla market ekmeği dedi. Şimdi onu araştırıyoruz hangi ekmek yapma makinası daha iyi diye
birde annene laf söylüyorsun.ben salçayla tarhanayla uğraşmıyorum bütün kışlıklarımı annem hazırlayıp gönderiyor köyden doğal organik geliyor ekmeğimi bile gönderiyor köy ekmeği yapıp
siz yaptıklarınızı anlatınca utanıyorum valla ben nasıl yapıldıklarını bilmem
geçmiş olsun şerefnaz bende öyleyim bugün belim,k.çım her yerim ağrıyor,bişey sorucam ben göğüs koruyucu kelebekten aldım aventin ama onu nasıl kullanıyoruz bebişi emzirirken onu tutacak mıyız vs... biberonlar gibi onuda kaynatıcaz demi... bide göğüsü sıkıp öylemi sütü çıkarıcaz...
Eşim ekmek yapma makinası alacakmış organik un bulacakmış artık dışardan ekmek almak yok dedi. Dün radyoda duymuş alerji hastaları ekmeğini kendi yapsın alerji olmaz demiş. Yavrumuza yedirmiycez asla market ekmeği dedi. Şimdi onu araştırıyoruz hangi ekmek yapma makinası daha iyi diye
Okuldakiler bugün beni o kadar üzdüler ki bir gerizekalı öğr bide müdür o kadar sinielendimki kalbim ağzımdan çıkacaktı küt küt . Ama en çok ta yavrumu üzücem onu da etkilicem diye üzülüp ağladım kızlar bebeklerimiz bizim üzüntü ve çarpıntımızdan çok etkilenmez dimi çok üzüldüm çünkü şimdi ona üzülüyorum keşke kendime hakim olabilsem sakin karşılayabilsm
hastalardan biri de diş çekerken göbeğimden ittirdi beni çok sinirlendimOkuldakiler bugün beni o kadar üzdüler ki bir gerizekalı öğr bide müdür o kadar sinielendimki kalbim ağzımdan çıkacaktı küt küt . Ama en çok ta yavrumu üzücem onu da etkilicem diye üzülüp ağladım kızlar bebeklerimiz bizim üzüntü ve çarpıntımızdan çok etkilenmez dimi çok üzüldüm çünkü şimdi ona üzülüyorum keşke kendime hakim olabilsem sakin karşılayabilsm
birde annene laf söylüyorsun.
kadın her şeyını yapmış gondermıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?