2015 Şubat Anneleri

bıdekadına sormak lazım bu güzel doğum hıkayesını ..vallahı korku fılmı gıbı anlatır
hayır oda çok güzel anlatmış... doğuma beynini nasıl şartlarsan öyle yaşarsın gerçeği var bizler hep korkuyla şartlıyoruz ve yaşıyoruz sancılar elbetteki bizi yoracak ama bebeğim için o kasılmalara ihtiyacım var Allah bize öyle muhteşem bir vücut vermiş ki hem acıtıyo hem dinlendiriyor yeterki kendimizi vücudumuza teslim edebilelim bide hareketsiz oluşumuz gerçeği var. kızlar artık klozet kullanmayın ki (sorunsuz hamileler) pelvisimizi biraz çalıştıralım...

canımcım pimpirikli olmak zorundayım hemoroid konusunda öyle bi illetki ilaçlada geçmiyor kabız olursan acı baharat yersen tuvalet eziyet oluyor anacıgımın yaptıgı güzelim turşu gözümün önünde melül melül beni ye diye bakıyor ama toto acısı bu isteği bastırıyor
kabızlık tetikliyor beter ediyor

haa bu arada sana minnetarım çekirdekli kuru üzüm kabızlıgı gideriyor diye yazdın iki gündür çok iyim
dua ettim kolaycana doğurun pipilisini diye

bende 18 ocakta ayrıldım kuzumdan Allah kucağımıza almayı onlarla hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin

Kızlar selam:)sizin karnınızda da ara ara kasılmalar oluyor mu?özellikle sol tarafta.

geçmiş olsun şerefnaz bende öyleyim bugün belim,k.çım her yerim ağrıyor,bişey sorucam ben göğüs koruyucu kelebekten aldım aventin ama onu nasıl kullanıyoruz bebişi emzirirken onu tutacak mıyız vs... biberonlar gibi onuda kaynatıcaz demi... bide göğüsü sıkıp öylemi sütü çıkarıcaz...

Eşim ekmek yapma makinası alacakmış organik un bulacakmış artık dışardan ekmek almak yok dedi. Dün radyoda duymuş alerji hastaları ekmeğini kendi yapsın alerji olmaz demiş. Yavrumuza yedirmiycez asla market ekmeği dedi. Şimdi onu araştırıyoruz hangi ekmek yapma makinası daha iyi diye

Gözünaydın:))

canım coraspirini 34. haftada bırakacaksın dedi doktorum
gelince yaz demiştin

problem ekmekte değil ki undaymış, karatay öyle diyor genetiğiyle oynamışlar falan , organik unu nerden bulcakmış ki ?

birde annene laf söylüyorsun.
kadın her şeyını yapmış gondermıs.

Okuldakiler bugün beni o kadar üzdüler ki bir gerizekalı öğr bide müdür o kadar sinielendimki kalbim ağzımdan çıkacaktı küt küt . Ama en çok ta yavrumu üzücem onu da etkilicem diye üzülüp ağladım kızlar bebeklerimiz bizim üzüntü ve çarpıntımızdan çok etkilenmez dimi çok üzüldüm çünkü şimdi ona üzülüyorum keşke kendime hakim olabilsem sakin karşılayabilsm

Saolasin kuzum sana da gecmis olsun.Canim o emzirirken kullanilan ara aparat gibi bisey. Gogus ucu yara olunca kullaniliyor ya da uc yeterli olmayinca bebek tutmayinca deneniyor ins ona muhtac olmayalm da. Evet hepsi steril edilcek de daha erken doguma yakin yapar temiz buzdolabı poseti veya kaynatilmis minik kavanozlarda muhafaza edersin.

ben de sinbonunki var alirken en iyisi o diye almistim memnundum da gervi arada bi tutmuyor cesit ekmek deniyorsan. Sonra buranin yazinin sıcağında mayalnmada bi problem oldu niyeyse bisure tutturamadim falan tepem atti kaldirdim dolaba kocaman bisey zaten

Hayırdır inşallah neymis dertleri karni burnunda kadinla empati yoksunu insanciklar

hastalardan biri de diş çekerken göbeğimden ittirdi beni çok sinirlendim

hiç bilmemki hangi makine daha iyi
arkadaşım kendisi hamurlayıp fırınında pişiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…