- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bende 18 ocakta ayrıldım kuzumdanAllah kucağımıza almayı onlarla hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin
bende istiyorum bakalım daha nerede doğum yapacağımı bile bulamadım
inşallah canım inşallahbenide erken doğum olursa çanakkaleye git dedi doktorum ama çanakkaledeki hiçbir doktor kabul etmiyor riskli diye
en kötü ihtimal kadın doğum hastanesine acilden gireceğim doğum başlayınca oradaki doktor kimse şansıma o ilgilenecek
yoksa hiçbiri kabul etmedi
dua ediyorum zamanında olsun diye
kızlar canım çok fena bir tatlıdan istedi
hayatımda yedimmi yemedimmi hatırlamıyorum ama hep merak ettiğim bir tatlıydı
şimdi deli gibi ona aşeriyorum
o kadar ki inanmazsınız ama ağlıyorum şuan yiyemediğim için
bütün tatlıcıları pastaneleri aradım yok
bulunduğum ilçede yapan bir tane dükkan bulamadım
avcumu yalıyorum sürekli
ama bişey olacak diyede korkuyorum
bişey olmaz dimi yaaa
kızlar canım çok fena bir tatlıdan istedi
hayatımda yedimmi yemedimmi hatırlamıyorum ama hep merak ettiğim bir tatlıydı
şimdi deli gibi ona aşeriyorum
o kadar ki inanmazsınız ama ağlıyorum şuan yiyemediğim için
bütün tatlıcıları pastaneleri aradım yok
bulunduğum ilçede yapan bir tane dükkan bulamadım
avcumu yalıyorum sürekli
ama bişey olacak diyede korkuyorum
bişey olmaz dimi yaaa
hastalardan biri de diş çekerken göbeğimden ittirdi beni çok sinirlendim
Bulup gondereblcegmz bsy mi kuzum.kiyamam yardimci olalim elimizden geliyorsa
yapabileceğin bi tatlıysa netten bak tarifine
evet banada oluyor sütten o erkende sayılmaz bence 7. ayda baslıyor geneldeBu aralar göğüs uçlarıma elektrik çarpması gibi biseyler oluyor icten icten iğneler batiyor gibi. Süt inerken olurdu bebis dogduktan ssonra ona benziyor ama erken sanki daha. Size de oluyor mj böyle
Ay sorma canım ya deli oldum gözleri kapaliymis da görmemiş hamile oldugumu odaya girince de mi görmedin be kadın şu 3 haftayi kazasız belasız bitireydimaaa deli miymis o ne munasebet ittirmek
evet banada oluyor sütten o erkende sayılmaz bence 7. ayda baslıyor genelde
Ay sorma canım ya deli oldum gözleri kapaliymis da görmemiş hamile oldugumu odaya girince de mi görmedin be kadın şu 3 haftayi kazasız belasız bitireydim
kızlar nasılsınız hamılelıkte kum doken var mı aranızda.ben gecen hafta alışveriş merkezınde sancılandım ortalıgı ayaga kaldırdım hiç yaşamadıgım şiddette bir sancıydı çok korktum acıl gıttık dr a kum doküyorsun dedi.ama kum sancısı bobrek tarafında olmaz mı yanı benımkı baya sol bacagıma dogru kasık agırsı yanı tarıf edılen dogum sancısı gıbıydı.varmı aranızda buna benzer bışey yaşayan.
bana da doktor kum döküyorsun bol su iç dedı ama henüz bır sancı ağrı yaşamadım.kızlar nasılsınız hamılelıkte kum doken var mı aranızda.ben gecen hafta alışveriş merkezınde sancılandım ortalıgı ayaga kaldırdım hiç yaşamadıgım şiddette bir sancıydı çok korktum acıl gıttık dr a kum doküyorsun dedi.ama kum sancısı bobrek tarafında olmaz mı yanı benımkı baya sol bacagıma dogru kasık agırsı yanı tarıf edılen dogum sancısı gıbıydı.varmı aranızda buna benzer bışey yaşayan.
Ay guldurdun beni canım ya :)O kücük matkapcigini yanlislikla batiraydin sen de görmedim derdin
Ben de bisi yapmadim daha bir iki haftaya yaparim diyorumYa kızlar oda süsü bebek şeker i neler yaptınız. . Kapı süsü fln. Ben hiç süs yapmadım burda kimsem yok belki oda tetikliyor bu durumu. Bi bebek magneti alayım diyorum o kdr. başka bilmiyorum sonradan pişman olmaktan korkuyorum yaptırmadım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?