Rica ederim,senin de eline saglik olsun:))Çok teşekkür ederim ben de yapacağım :) ellerine sağlık
Valla gitmiyor ama çok uğraştım bir bağ kuramadık.Emektar doktorum aklımdan gitmez diosun:)
Kaç yaşındaki. Merdiven çıkamıyor mu? Zor cidden bazen insanın yerinden kalkcak hali olmuyor.Nefes almakta zorlanıyorum yerimden kalkasım gelmiyor maşallah Tombiş bir oğlum var ve ben onu günde iki üç kez üst Kata yatağına yatırmaya görtürüyprum onu da geçtim bazen kucak da kucak diyor ki kucağıma aldığımda da patlayacak gibi oluyorum evde herkes çalışıyoAllahtan başka yardım edecek kimsem yok
Biraz önce senin litchi meyvesini gördüm nette:) hemen aklıma geldin. İlginçmiş. Fazla bakmadım canım istemesin diye, öylede bi anlatmışlarki ballandıra ballandıra:)Bazen karşıdan karşıya geçerken bile hızlı olalım diye üstümüze sürüyorlar arabaları
Bende kilolu kaldim ve 14 kilo aldım 31. Haftamdayim canım yalnız değilsinSağol canım bebek iyi. Dr değiştirdim. Diyetisyene git dedi.
Kilomu daha yazmıycam korkarsınız. Bir de çok kilo alan hamilelere bundan sonra ben misal gösterilmiyim.
kac yasında..? kucağına alma..Allah korusun bırden basınclasuyun falan gelıverır..nette gobegın basınçta kalması durumunda bebegın kesesınde patlak olusabılecegını ve burdan sureklı su sızabılecegı ve sonrasında erken doğumdan falan bahsedıyordu..son haftalara geldık..kendıne dıkat et.Nefes almakta zorlanıyorum yerimden kalkasım gelmiyor maşallah Tombiş bir oğlum var ve ben onu günde iki üç kez üst Kata yatağına yatırmaya görtürüyprum onu da geçtim bazen kucak da kucak diyor ki kucağıma aldığımda da patlayacak gibi oluyorum evde herkes çalışıyoAllahtan başka yardım edecek kimsem yok
Slm arkadaslar..nasilsiniz..haftaya ultrasonum var dua edin normal mi yoksa sezaryen mi olacagim netlesicek..hayirlisi ins ilkte sezaryendim,,,plesantam asagida yoksa hemen normal deneyelik demisti drlarim..buarada yurtdisinda yasiyorum ve sezaryen sonrasi normal dgmun uzerinde duruyorlar..Trde yapan cok az dimi sezaryen sonrasi vajinal dgm.?
Senin yetiştirmen gereken iş vardı ondan çabuk geçti.
Algıda farklılık mı denirdi!?
Benim ekmek yapma makinem de arcelik. Memnunum ama kaldirdim oyle duruyor. Kullansan cok guzel ekmek yapiyor. Aksam malzemeleri koy sabah ekmek kokusuna uyan misAnnem arçelik kullanıyor. Sürekli ekmek yapar. Ekmek yapmak diğer hamur işlerinden çok çok kolay.
ben ayrılcam az kaldı :)doğum iznine ayrılan yok mu yahu ?
dedım bugun sesı soluğu çıkmıyor...unutmuştum su odev meselesını..sımdı rahatlayabılırsın..azcık keyıf yap
guzel bir normal dogum yasarsiniz ins bebeginle. Beynini yonlendiriyorsun sen bedenin de uyum saglar sana dilerim.sağol canım gereksiz sezeryan yada yanlış normal doğum ve sonrası yüzünden stresli ve gergin bebekler (insanlar) oluyormuş bazı şeyleri öğrendikçe yanlış yapmamak istiyor insan ( hakkımızda hayırlısı elbette) bebeğin pişiği için bile ( pişik çok önemli fakat psikolojisi çok daha önemli ) şimdiden kremler alıyoruz psikolojisi için korkularımızın yada yanlış doktorların esiri oluyoruz... geçen gün bir arkadaş paramızla hasta ediyoruz bebeklerimizi dedi ( özel hastanede sezeryanla doğum için)
yenı evlıydık Izmır'e esımın aılesını zıyarete gıtmıstık.kv mutfak tezgahının ustune böyle ulu orta bır yere kocabır makıne cıkarmıs ne sesı çıkıyor ne bıryerınde herhangı bır ışık yanıyor falan..bende yemek yaparken elımın altından kalksın dıye fısı cekıp kaldırdım..aradan saatler gectı kv e.y .makınesı nerde dedı..dedım sızın böyle bır makınenız mı var?Benim ekmek yapma makinem de arcelik. Memnunum ama kaldirdim oyle duruyor. Kullansan cok guzel ekmek yapiyor. Aksam malzemeleri koy sabah ekmek kokusuna uyan mis
normalde samımıyetınız varsa nıye olmasın..sorarmı arada sırada canın bırsey cekıyormu yapayımmmı falan dıye ?Keyif Yapıcam da çok açım. Heryerim ağrıyo uzandım ama bir çorbam bile yok. Acaba karşı komşudan bir tabak yemek mi istesem.
Rica ederim,senin de eline saglik olsun:))
Biraz önce senin litchi meyvesini gördüm nette:) hemen aklıma geldin. İlginçmiş. Fazla bakmadım canım istemesin diye, öylede bi anlatmışlarki ballandıra ballandıra:)
Evet sadece malzemeleri koyuyorsun yoguruyor mayaliyor sonra pisiriyor. Mayalarken kldirmissindir sen onu sesi kokusu cikmaz o sirada. Tam bugday unuyla cok gzel ekmek oluyor zeytinlu cevizli vs. Yapayim bari haftasonuyenı evlıydık Izmır'e esımın aılesını zıyarete gıtmıstık.kv mutfak tezgahının ustune böyle ulu orta bır yere kocabır makıne cıkarmıs ne sesı çıkıyor ne bıryerınde herhangı bır ışık yanıyor falan..bende yemek yaparken elımın altından kalksın dıye fısı cekıp kaldırdım..aradan saatler gectı kv e.y .makınesı nerde dedı..dedım sızın böyle bır makınenız mı var?kadın tezgahın ustundeydı..dedı yok dedım o frıtoz mak. ben onu nıce saat once kaldırdım dedım kadın sersemledı..gıttı mak. gerı getırdı fıse taktı..megersem ıcınde hamur varmış ekmek pısıyormus ben ne bılıyım..azcık hamur karışımı kalmış bır ekmek olmuştu ama yenmıstı netıcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?