Ödevleri sonunda bitirdim ççooooook yoruldum
Slm arkadaslar..nasilsiniz..haftaya ultrasonum var dua edin normal mi yoksa sezaryen mi olacagim netlesicek..hayirlisi ins ilkte sezaryendim,,,plesantam asagida yoksa hemen normal deneyelik demisti drlarim..buarada yurtdisinda yasiyorum ve sezaryen sonrasi normal dgmun uzerinde duruyorlar..Trde yapan cok az dimi sezaryen sonrasi vajinal dgm.?
Bilmiyorum ki. Raporum da bitti ona üzüldüm. Bir Pazartesi yatabildim kasık ağrısından. Salıdan beri sınavdı ödevdi uğraşıp duruyorum.
doğum iznine ayrılan yok mu yahu ?
Keyif Yapıcam da çok açım. Heryerim ağrıyo uzandım ama bir çorbam bile yok. Acaba karşı komşudan bir tabak yemek mi istesem.
Bana evden cikmak iyi geliyor. Ozellikle acik havada yurumek. Okulda merdiven.in cik normal.dogum icin iyi de aksama serilip kaliyorum. Oglenr kadar da evde cocuklayim.
Gunduz iyiyim masallah diyorum kendime, aksama pertim cikti izin mi alsam diyorum.
Dr da hersey yolunda 32+0 da gel de calisabilir yazayim dedi ben bsey demeden.
Güldür güldür şovda eşofmanlı şefket hocaya sorulan sorular gibi olacak ama
1- ayaklarınıza yetişebiliyor musunuz?
2- doğumdan hemen sonra karnımız yine böyle sert ve şiş mi duruyor yoksa fıs mı geçiyor?
Ben 32 de ayrılıcam hemen,22 aralıkta yani..doğum iznine ayrılan yok mu yahu ?
Güldür güldür şovda eşofmanlı şefket hocaya sorulan sorular gibi olacak ama
1- ayaklarınıza yetişebiliyor musunuz?
2- doğumdan hemen sonra karnımız yine böyle sert ve şiş mi duruyor yoksa fıs mı geçiyor?
Canım benim oğlum 11 ayına yeni girdi henüz yürümüyo ve 14 kilo o yüzden bana Muhtaç bende onu ilgisiz bırakmak istemiyorum şayet kucağıma alır almaz başını göğsüme bir yaslayışı var ki için eriyor
Geçen geldigimde ist te hava güzel diye babetle gelmiştim hiç dışarda dolasamamistik bu sefer cizmeyle geliyorum :))) yağmur varmış ank da da yol boyu da yağmurlu zaten :))Sıkı giyin
Bnm diyet listemde toplam 4 porsiyon meyve var. Ceyrek ayva 1 porsiyon ediyor. 1 mandalina 1 porsiyon, 1elma 1 porsiyon ediyor. Yani buba göre ayvada şeker var gibi.
32 de çalışabilir raporu alıyım da en azından sonraya ekleyeyim en iyisi. Ödevler için bir hafta süre verdik 180 kişi bir hafta sonra ödev getirecek. Bir de onların ödevini okumak lazım. Raporlu olsam bile yapmamı isteyecektir hoca.
Ben 32 de ayrılıcam hemen,22 aralıkta yani..
Iyi akşamlar kızlar.
3 gündür kendimi iyi hissetmiyorum bebişim çok hareketsizdi çok panik oldum,sizleride germek istemedim malum birbirimizden çok etkileniyoruz. O yüzden girmedim foruma, kaçyüz sayfa yazmışssınız öyle okuyamadım valla bu sefer
geçmişi falan.Arada sayfalara tıkladım da az çok ne konuştunuz diye, Bergen kim yahu?Küçük de sayılmam ama hatırlamıyom ben
pirelideve ben arçelik ekmek yapma makinası kullanıyorum,çok da memnunum. Bazen bişi falan yapıyorum onun hamurunu da eymde hazırlıyorum. Benim gibi hamur yoğurmayı sevmiyorsan birebir. Hatta sana ilk yaptığım ekmeğin fotolarını göndereyim.
Geçen geldigimde ist te hava güzel diye babetle gelmiştim hiç dışarda dolasamamistik bu sefer cizmeyle geliyorum :))) yağmur varmış ank da da yol boyu da yağmurlu zaten :))
Duymak istediğim cümle. Ohhhhayaklarima yetisiyorum. Ama kaburgami normalde de acittigindan botumu baglamaya egilince kiz da itekliyor kiziyor sanirim.
Dogum yapinca bir anda gerginlik sertlik gidiyor. Hareketlerinde ozgurlesiyorsun yani. Ama karin zamnla iniyor hele bir de kilo aldiysan. Kv icinde ikizi kalmis diye espri yapmisti hih. emzirdikce 1 haftada rahim toparlaniyor. Kalan yaglar ayri mevzuu
Hadi gecmis olsun ben de utulerin cogunu bitirdim sukur
Az gibi ama giderek artan bir bilinc ve kitle var bu da doktorlara cesaret veriyor sukur ki eskiye gore daha ulasilabilir durumda tabi buyuk sehirlerde daha cok bu imkan. Bakalim insallah ben de ssvd istiyorum nasip olur umarim isteyen herkese
Ruzgar gibi gecti bi hafta valla
Isteyen cok da ayrilan yok gibi
Disardan soyle bari ac kalma ya
Sen goturcen insallah sonuna kadar ha gayret
1. Hayir zorlaniyorum bu yuzden ayak tirnaklarimi kesemiyorum katır tirnagi olma yolunda ilerliyorlar esim de etimi keserim diye korkup yanasmiyor en olmadi kuafore gidicem artik da onlar da batik yapiyor hep ondan gidesm yok
2. Gazi atana kadar sertlik sonrasi sonmus bir balon gibi
1. Soru bize herhaldeevet şimdilik yetişebiliyorum. Ancak abdest alanlara sormak istiyorum ayaklarını lavobaya kaldırarak mı yıkıyorlar yoksa yerde mi?
İki tane yedim bugün. Benim zaten yok Şeker sınırda bir şey olmaz sanırımBnm diyet listemde toplam 4 porsiyon meyve var. Ceyrek ayva 1 porsiyon ediyor. 1 mandalina 1 porsiyon, 1elma 1 porsiyon ediyor. Yani buba göre ayvada şeker var gibi.
Cnm çok dandikbence unnado banada 3 haftada geldi siparilş şikayet ettim hatta depoları taşınıyormuş ta bilmem neymiş kusura bakmayın dedi ama bi daha bişey almam heraldekızlar bu arada unnado ya girebilen var mı aranızda ? kac hafta once pijama emzirme sütyeni falan almıstım 5-6 aralıkta kargolanması gerekiyordu adres olarak eşimin eczaneyi vermiştim sordum şimdi eşime bana gelen kargo var mı diye yok dedi sipariş takibi için siteye girmeye calısıyorum açılmıyor..ne kara cumaymıs arkadas basıma gelmedik kalmadı
Güya dinlenmek için rapor aldık hafta sonu geldi yorulduk yine. Sen en azından evinin işiyle uğraştın benim bulaşık makinesini boşaltıp kaç günlük biriktirdiğim bulaşığı yerleştirmem lazım. Ay çok mu pis bir durum bu yaw
Benim ayak tırnakları da aynı. Eşim de korkuyor kesmeye.Hadi gecmis olsun ben de utulerin cogunu bitirdim sukur
Az gibi ama giderek artan bir bilinc ve kitle var bu da doktorlara cesaret veriyor sukur ki eskiye gore daha ulasilabilir durumda tabi buyuk sehirlerde daha cok bu imkan. Bakalim insallah ben de ssvd istiyorum nasip olur umarim isteyen herkese
Ruzgar gibi gecti bi hafta valla
Isteyen cok da ayrilan yok gibi
Disardan soyle bari ac kalma ya
Sen goturcen insallah sonuna kadar ha gayret
1. Hayir zorlaniyorum bu yuzden ayak tirnaklarimi kesemiyorum katır tirnagi olma yolunda ilerliyorlar esim de etimi keserim diye korkup yanasmiyor en olmadi kuafore gidicem artik da onlar da batik yapiyor hep ondan gidesm yok
2. Gazi atana kadar sertlik sonrasi sonmus bir balon gibi
Geçen geldigimde ist te hava güzel diye babetle gelmiştim hiç dışarda dolasamamistik bu sefer cizmeyle geliyorum :))) yağmur varmış ank da da yol boyu da yağmurlu zaten :))
İki tane yedim bugün. Benim zaten yok Şeker sınırda bir şey olmaz sanırım
Gerçi şimdi Üşendim çorba yapmaya ekmekleri götürdüm. Yayla çorbası yapıyordum karıştırmaya Üşendim kapattım altına. Birazdan yeniden deniycem
almaz olaydim sinir oldum bi an aklıma geldi ben pijama almıştım hala gelmedi diye sonra siparis ne durumda bakiyim dedim o da ne site açılmıyor zaten canım burnumdaydi bu da üstüne geldi tam oldu..bi daha asla almam bende ordan bişiCnm çok dandikbence unnado banada 3 haftada geldi siparilş şikayet ettim hatta depoları taşınıyormuş ta bilmem neymiş kusura bakmayın dedi ama bi daha bişey almam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?