2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canm , olsun cana gelmesin hapsi hallolur

Yok efendimizin hem sunneti hem de gücü yetene tavsiyesidir. Erkek çocuğa 2 akika kiz çocuğa1 adakika kesilir. Nafile ibadettir

Aslında kız olsun erkek olsun bir tane akika kesilmesi gerekir peygamberimiz de erkeğe iki kesin diye sünnet etmiş öyle mi?

ben bugün felcim,hem belim,hemde karnım,gerginlikmi gaz sancısımı çözemedim,tırsıyorum
Aynı işte.gittim yürüyüş yaptum geldi biraz iyi geldi sanki. Belinde mi var?
Benim belde yok ama yeni hap aldım mide için ve bugün acı su kusma olmadı. Sanırım o mideyi düzene sokarker sıkışıklık oldu.
Vay anasını teşhise bakınız.

Çok teşekkür ederim canım. Hamur yoğurmayı sevmemek değilde becerememek benimki. Lezzeti nasıl peki ? Çok güzel görünüyorlar. Eline sağlık canım

Cok sukur bugunumuze ütü yorgunuyum ben de

yok benim 1. doğum olacak da,kafasında sezeryan yapacak diye düşünüyor,tabi benim sorunlarımda vr,o zaman sezeryan yapıcam die erken veriyor,bende azcık erteleteyim o zaman

Kafadan sezeryana kitlemis doktorun kendi icin erken veriyordur raporu

Yemegi gec yediysen o sıkıstırmıstır canım

Masallah kuzuna annesi

Kızlar burnum tıkandı, bi önerimiz var mı uyumadan yapıym???

tuzlu su cekmeyi deneyebilirsin canım

Aklım sendeydi iyi bari yürüyüş iyi gelmiştir umarım.

he valla 9 aylıkken nolucaz bilemiyorum,zar zor adım atıyorum bugün,doktor gibi olduk artık,Allah kazasız etsin artık ...

Gecelik pjama sabahlik faslı da bitti şükür niyetim battaniye vb kalan herseyi bitirmekti yine başaramadim belim zorlaniyor artık biraktim gitti aman

Iyiysen sorun yok miden icin lansor mu verdi o iyi geliyormuş

ben okyanus suyu sıkıyorum canım ama yoksa tuzlu suyla yıkayabilirsin aynı şey nasılsa
Okyanus suyunu denedim canım. Açıldı ama sadece 5 dakikalığına

Çok teşekkür ederim canım. Hamur yoğurmayı sevmemek değilde becerememek benimki. Lezzeti nasıl peki ? Çok güzel görünüyorlar. Eline sağlık canım
Sağol canım :)
Ben tadını seviyorum. ekmek sanatı diye bi site var ordan değişik değişik tarifler uyguluyorum. Eğer tam buğday tarzı ekmekleri seviyorsan bunlarıda seversin. Beyaz ekmek de yapabilirsin ama ben hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…