2015 Şubat Anneleri

Bende söyleyeyim bi daha ki komtrole. Daha çooook var gerçi 27 aralığa

Allah korumuş öyle düşün.
Sakın mal için üzülme. Biraz önce sancım oldu da aklım çıktı rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi boş.
Geçmiş olsun.

Allah korumuş öyle düşün.
Sakın mal için üzülme. Biraz önce sancım oldu da aklım çıktı rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi boş.
Geçmiş olsun.
Haklısın canım çok teşekkür ederim. Sağ saim kucağıma alsam yavrumu bi rahatlıyacağım. Çok sancılı dönemmiş son 3 ay. Aralık annelerinden birimiydi tüp bebekle hamile kalıp kaybeden. Onu okıduğumdan beri ayrı korkar oldum. Şöyle sağlıkla kucağıma bi alsam evlat kokusunu tatsam şükür namazı kılacağım.

Ya o ne kadar kıyafet ve ütü. Bana çok aldın diyorlardı bir hurç benim iki dk da ütülenir. Sen bir haftadır ütülüyorsun

Bu sefer almadim aslında bir hastane çıkış set birkac badiyle bir tulum ve yelek iki numaraya aldigim bu ka utulenenler Ilk kizimdan. sapitmisiz resmen üç çocuk büyütcek kadar cok almisiz annemler de almisti o zaman gelin ceyizi gibi mubarek cok olunca yepyeni kalmis hepsi ondan uzun sürdü isim. Üçüncü olur da kız olursa yine onu da büyütürüm bu giysilerle :)

Yaaaa..ben de iki gundur bogaz agrisi ve grip yasiyorum..Bunun icin dojtorun verdigi ve hebelikte kullanilabilen antibiyotikten 2 tane ictim..bude parol ictim ama cok pismanim ( antibiyotigi biraktim icmiycem...

Yaaaa..ben de iki gundur bogaz agrisi ve grip yasiyorum..Bunun icin dojtorun verdigi ve hebelikte kullanilabilen antibiyotikten 2 tane ictim..bude parol ictim ama cok pismanim ( antibiyotigi biraktim icmiycem...

Antibiyotik verdigine göre gerek görmüş kesme yarıda enfeksiyon önemli gecmesi lazim doguma kadar gerektgnde hep ictik bize uygun kategoride ilac geçmiş olsun

Yarin benim randevum onbire doğru doktor bu ay tahlil isteyecekti kandı idrardı. Her seferinde garanti bi saat bekliyorum simdi ac mı gideyim tok mu bilemedim bi akil verin bakem

Tok git o saate kadar aç durulmaz canım benim. Kan tahlili için erken gibi belki iki hafta sonra yapar. O zaman da 9 a alırsın randevuyu. Hem daha sağlıklı sonuçlar çıkar.

Olsum bir daha evde olma sansim yok izne cikana kadar mecbur yapcaktim bu hafta. Nane.limon az olmak kaydiyla icebilirsn canim

aç git bence,geçen bende gittiğimde açdım,Allahtan aç gitmişim dedim,kan tahlili istedi,bişeyler yersin sonra...

normalde ac giderm zaten de.bu kez randevum gec saat ki saatinde yine giremiycem olcak öglen 12 ondan ac durmak zor o kadar kararsz kaldım

Tok git o saate kadar aç durulmaz canım benim. Kan tahlili için erken gibi belki iki hafta sonra yapar. O zaman da 9 a alırsın randevuyu. Hem daha sağlıklı sonuçlar çıkar.

Gecen ay almadi obur randevunda alalım dedi bu gidisimde yapicak yani o kesin de gec olucak iste haftaici olsa yayar uyurdum randevu saatine yakın kalkardim sorun olmazdi da yarin erken uyandirir kızım onlarakkahvaltı hazırla sen bak da olmuyor :)

Bana multivitamin vermedi doktorum. Bi demir ilacı kullanıyorum bi b12. Sizde vitamin eksikliğimi var ? İyi beslenemiyormusunuz ? Yoksa benim doktorum ilaca karşı birimi ?

Ben altı ay önceden başlamıştım multivitamine. Belki eksilmiştir diye vermiştir Dr ayrıca pıhtılaşma testinin sonucuna göre de tedavi prosedüründe özellikle yazılmıştı. Folik asit de kullanıyorum mesela.

Canum benim de öyleydi 1 ay önce falan. Sekerim de çıkmamıştı ama Diyetle düştü şükür. Sen de dikkat et 2 hafta az az sık sık yemek ye. Şekerli şeylerden uzak dur inşallah düzelir.

Ne oldu gittin geldin mi?

Geldim canım şükür her şey normalmiş :)

Yoğurt suyundan ne kadar konuyor canım? Bir de genelde yaş maya kullanırlar kutu mayanın markası ne?

Ya ben garip biriyim cidden.
Bir yerim ağrısa bile kendime konduramıyorum. O bana olmaz bu olmaz diyip duruyorum, olunca da bozuluyorum.
Sanki süper güçlerim varda kendime rahatsızlıkları yakıştıramıyorum.
Ruhsal olan her şeye eyvallah ama fiziksel olanları kabullenmiyor bünyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…