- 14 Kasım 2014
- 476
- 353
- 108
Cnm 1500 suanda
Canım bebişin az kilo alıyor diye üzülme. Benim kızım 38 haftalık 2100 gram doğdu. Kuvözde 10 gün kaldı. Ama küvöz korkulacak bir yer değil. Maşallah şimdi iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 1500 suanda
canım benim yaaa kıyamam sabah sabah çok güldüm
benim eşimde bir kere içmiş arkadaşlarıyla
ben uyuyordum geldi yattı bu
5 dk sonra kalktı noldu dedim
tuvalete gidiyorum sen yat dedi
ama kapının kilidini açınca anladım ne kadar sarhoş olduğunu
merdivenlerde zor yakaladım
napıyosun nereye gidiyosun diye seslendim tuvalete diyor
zor tuttum kolundan balkondan işeyecekti
ama sabah anlattım hiçbişey hatırlamıyor
Bende sana benzeyebilirim belki pes etmezsem :)bende internetle öğrendim çoğu şeyi
sadece hamur işlerinde göz kararı yada aldığı kadar diye bir tabir varya
onu hep eleştirmişimdir sanane benim gözümün kararından diye
ama şimdi hamur işlerinde bile eline su dökülemeyen ablam benden tarif ister oldu![]()
Ya birbirlerine o kadar baglililar ki, diger dr kabul etmiyo "benim hasta kotam doldu" diyolar.
Sen 32de ayrilacaksin sanirim, sonrasi icin planin ne?bana fikir olsun diye soruyorum
tabi herkes aliyorsa bozulur insan. Arastir bulursn sen de. Aile hekimi olmasin varsin. Yok yere rapor almak da iyi degil icim rahat etmez benimYa bence bu bedevilik. Cunku arkadaslarim yok yere sakir sakir rapor aliyorlar![]()
Valla canım çaresi yok sanırım. Ayran iyi geliyor ama hiç.yemesende geçmiyor. Bebek şeklini değiştirmeden de geçmiyor.dün gece nerdeyse hiç uyumadım midem ağzımdaydı, midemdeki herşey çıkacak gibiydi yat kalk yat kalk perişan oldum S Sond senin mide ağrısı çektiğini hatırladım nasıl geçti ilaç dışında yapabileceğim birşey varmı çok fenayım gün içinde de bir rahatlama olmadı yorgunum ama uzanamıyorum
kızlar dünkü yazdıklarınızdan okumaya başlamıştım ama midem yüzünden oturamıyorum da inşallah kötü birşey yoktur.
sağol yatmak şöyle dursun oturamıyorumValla canım çaresi yok sanırım. Ayran iyi geliyor ama hiç.yemesende geçmiyor. Bebek şeklini değiştirmeden de geçmiyor.
Kefir denedim biraz iyi geldi.
Doktora dedim. Şurup geçirmiyor bazen etki etmez şurup dedi hap verdi işte iyi geldi.
Rabelis adı.
Kereviz salatasını bilmem ama çok güzel brokolili kereviz yaparım zaytinyağlı:) benim eşimin pek arası yokmuş kerevizle. Şimdi brokoliyi kerevizi alıp geliyo yap diye:)Bende aynı şeyi kereviz salatası için düşünmüştüm. Hayatımda tattığım.en kötü şeydi. İlaç olsa yenmez o derdece.
Bende sana benzeyebilirim belki pes etmezsem :)
birinin bunlara içmeyi öğretmesi lazım. Bu kadar da olmaz ki canııım
![]()
Oyy temizlik bitti çamaşırlar yikandi asıldı. Kizani yıkadım dus aldim serildim yataga bu aralar evde en favori köşe yatağım valla. Su yemek sorunsali beni çok geriyor iki öğün arası ısık hızıyla geçiyor hep bi bogaz derdi düsünmek ne yorucu ya zaten yedigimden de zevk almıyorum eskisi gibi iyice sogudum mutfaktan keske mutfagı iyi bir yardımcım olaydı
alışveriş faslını bitirdik ekstra bişy cıkmazsa tamamdır
banya küveti
alt değiştirme örtüsü
deterjan yumuşatıcı
kıyafetleri tamamdı ama bi tulum gördüm dayanamayıp aldım çok cici
kendime pijama takımı sabahlıklı... piijama gecelik işide tamam
lcw kalın polar çoraplar vardı ondan aldım pijama altına
lansınoh göğüs ucu kremi aldım şimdiden başlayacağım sürmeye inş yara olmazlar
eksikler bitti birde hastanede giymeye terlik doğru düzgün bişey bulmadım daha dogrusu nasıl bişey alacagımı bilemedim bir ara onuda hallederim
şükür üstümdn yük kalktı
salı dolabımız geliyor sirkeyle silip havalandırıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalıyor
sonrası tatlı heyecanlı bekleyiş
Allahım sağlıkla gelsinde bebişim daha ne isterim
giydirdiğimiz kullandıgımız günleride görürüz inş
Kereviz salatasını bilmem ama çok güzel brokolili kereviz yaparım zaytinyağlı:) benim eşimin pek arası yokmuş kerevizle. Şimdi brokoliyi kerevizi alıp geliyo yap diye:)
Kızlar ızgara tavada eti iyice pişiriyor musunu? Yoksa çok çok hafif kanı çıkmayacak şekilde mi yiyorsunuz? Bizim evde çok yapılır eşim az pişmiş sever ama biraz daha pişirmişim ondan kalanları ben yedim. Çok hafif pembe olanlarıda yedimben genelde haşlama, kavurma, şiş yapıyorum kendime tabi fazlaca pişiriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
![]()