2015 Şubat Anneleri

canım benim yaaa kıyamam sabah sabah çok güldüm :KK48:
benim eşimde bir kere içmiş arkadaşlarıyla
ben uyuyordum geldi yattı bu
5 dk sonra kalktı noldu dedim
tuvalete gidiyorum sen yat dedi
ama kapının kilidini açınca anladım ne kadar sarhoş olduğunu
merdivenlerde zor yakaladım
napıyosun nereye gidiyosun diye seslendim tuvalete diyor
zor tuttum kolundan balkondan işeyecekti:KK53:
ama sabah anlattım hiçbişey hatırlamıyor
:-) birinin bunlara içmeyi öğretmesi lazım. Bu kadar da olmaz ki canııım :confused:

dün gece nerdeyse hiç uyumadım midem ağzımdaydı, midemdeki herşey çıkacak gibiydi yat kalk yat kalk perişan oldum S Sond senin mide ağrısı çektiğini hatırladım nasıl geçti ilaç dışında yapabileceğim birşey varmı çok fenayım gün içinde de bir rahatlama olmadı yorgunum ama uzanamıyorum
kızlar dünkü yazdıklarınızdan okumaya başlamıştım ama midem yüzünden oturamıyorum da inşallah kötü birşey yoktur.

bende internetle öğrendim çoğu şeyi
sadece hamur işlerinde göz kararı yada aldığı kadar diye bir tabir varya
onu hep eleştirmişimdir sanane benim gözümün kararından diye :KK53:
ama şimdi hamur işlerinde bile eline su dökülemeyen ablam benden tarif ister oldu :KK48:
Bende sana benzeyebilirim belki pes etmezsem :)

Oyy temizlik bitti çamaşırlar yikandi asıldı. Kizani yıkadım dus aldim serildim yataga bu aralar evde en favori köşe yatağım valla. Su yemek sorunsali beni çok geriyor iki öğün arası ısık hızıyla geçiyor hep bi bogaz derdi düsünmek ne yorucu ya zaten yedigimden de zevk almıyorum eskisi gibi iyice sogudum mutfaktan keske mutfagı iyi bir yardımcım olaydı

Ya birbirlerine o kadar baglililar ki, diger dr kabul etmiyo "benim hasta kotam doldu" diyolar.

Ay hepten gıcıklarmıs sansına benim eski saglik ocagòndakiler de oyleydi tasindim da kurtuldum sükür. O dönem kızımın alerji tedavisi icin istanbula gidip geliyorduk ara ara adam bildigi halde bana etikten bilmem nedenn ahkam kesip artislik yapiyordu arkadasim da seyahat vb keyfi sebeplere gitmeden telefonla hallediyordu istedigi kadar şans isi yani lazım olana bulunmaz:(

Sen 32de ayrilacaksin sanirim, sonrasi icin planin ne?bana fikir olsun diye soruyorum

Yok 34 bitirince ayrilcam dogum icin istanbulaa gidicem ya nasip olursa o yüzden daha fazla riske etmek istemiyorum korkuyorum zaten burdaki drlarin ellerine kalirsam diye rabbim zamanını bekletsin insallah sonrasi icin bir planim yok saglik ocagi veya heyet raporu gibi alternatifler deniycem rabbim büyük:(

• Beğen
Reactions: ydm
Ya bence bu bedevilik. Cunku arkadaslarim yok yere sakir sakir rapor aliyorlar :KK43:
tabi herkes aliyorsa bozulur insan. Arastir bulursn sen de. Aile hekimi olmasin varsin. Yok yere rapor almak da iyi degil icim rahat etmez benim

• Beğen
Reactions: ydm
alışveriş faslını bitirdik ekstra bişy cıkmazsa tamamdır
banya küveti
alt değiştirme örtüsü
deterjan yumuşatıcı
kıyafetleri tamamdı ama bi tulum gördüm dayanamayıp aldım çok cici
kendime pijama takımı sabahlıklı... piijama gecelik işide tamam
lcw kalın polar çoraplar vardı ondan aldım pijama altına
lansınoh göğüs ucu kremi aldım şimdiden başlayacağım sürmeye inş yara olmazlar
eksikler bitti birde hastanede giymeye terlik doğru düzgün bişey bulmadım daha dogrusu nasıl bişey alacagımı bilemedim bir ara onuda hallederim
şükür üstümdn yük kalktı
salı dolabımız geliyor sirkeyle silip havalandırıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalıyor
sonrası tatlı heyecanlı bekleyiş
Allahım sağlıkla gelsinde bebişim daha ne isterim
giydirdiğimiz kullandıgımız günleride görürüz inş

dün gece nerdeyse hiç uyumadım midem ağzımdaydı, midemdeki herşey çıkacak gibiydi yat kalk yat kalk perişan oldum S Sond senin mide ağrısı çektiğini hatırladım nasıl geçti ilaç dışında yapabileceğim birşey varmı çok fenayım gün içinde de bir rahatlama olmadı yorgunum ama uzanamıyorum
kızlar dünkü yazdıklarınızdan okumaya başlamıştım ama midem yüzünden oturamıyorum da inşallah kötü birşey yoktur.
Valla canım çaresi yok sanırım. Ayran iyi geliyor ama hiç.yemesende geçmiyor. Bebek şeklini değiştirmeden de geçmiyor.
Kefir denedim biraz iyi geldi.
Doktora dedim. Şurup geçirmiyor bazen etki etmez şurup dedi hap verdi işte iyi geldi.
Rabelis adı.

Valla canım çaresi yok sanırım. Ayran iyi geliyor ama hiç.yemesende geçmiyor. Bebek şeklini değiştirmeden de geçmiyor.
Kefir denedim biraz iyi geldi.
Doktora dedim. Şurup geçirmiyor bazen etki etmez şurup dedi hap verdi işte iyi geldi.
Rabelis adı.
sağol yatmak şöyle dursun oturamıyorum

Bende aynı şeyi kereviz salatası için düşünmüştüm. Hayatımda tattığım.en kötü şeydi. İlaç olsa yenmez o derdece.
Kereviz salatasını bilmem ama çok güzel brokolili kereviz yaparım zaytinyağlı:) benim eşimin pek arası yokmuş kerevizle. Şimdi brokoliyi kerevizi alıp geliyo yap diye:)

:-) birinin bunlara içmeyi öğretmesi lazım. Bu kadar da olmaz ki canııım :confused:

bide benimki içince çok horlar ama horladığını kabul etmez bir kere telefona kaydettim horlamasını ertesi gün bak sana ne dinleteceğim dedim açtım bu ne diyor senin horlaman dedim hadi be ben horlamam diyor hala ama sonunda bende horluyormuşum demeye başladı :KK45:

eşimin fuar notlarını aktarayım
işe yarar bişey yok zaten çok büyük değil ocaktaki daha büyük oluyormuş e bebekten %20 indirim kuponu verdiler bebek arabası falan ordan alırsak indirimli alacakmışız dedi
bikaç araba modeli gönderdi watsaptan o modellere baktım beğenemedim
799 yazıyor e bebekte orda 560 demişler
ben gidemedim diye üzülmüştüm ama gerek de yokmuş

Oyy temizlik bitti çamaşırlar yikandi asıldı. Kizani yıkadım dus aldim serildim yataga bu aralar evde en favori köşe yatağım valla. Su yemek sorunsali beni çok geriyor iki öğün arası ısık hızıyla geçiyor hep bi bogaz derdi düsünmek ne yorucu ya zaten yedigimden de zevk almıyorum eskisi gibi iyice sogudum mutfaktan keske mutfagı iyi bir yardımcım olaydı

Aynı şeyi ben de düşünüyorum.

Kızlar ızgara tavada eti iyice pişiriyor musunu? Yoksa çok çok hafif kanı çıkmayacak şekilde mi yiyorsunuz? Bizim evde çok yapılır eşim az pişmiş sever ama biraz daha pişirmişim ondan kalanları ben yedim. Çok hafif pembe olanlarıda yedim :( ben genelde haşlama, kavurma, şiş yapıyorum kendime tabi fazlaca pişiriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ? :(

alışveriş faslını bitirdik ekstra bişy cıkmazsa tamamdır
banya küveti
alt değiştirme örtüsü
deterjan yumuşatıcı
kıyafetleri tamamdı ama bi tulum gördüm dayanamayıp aldım çok cici
kendime pijama takımı sabahlıklı... piijama gecelik işide tamam
lcw kalın polar çoraplar vardı ondan aldım pijama altına
lansınoh göğüs ucu kremi aldım şimdiden başlayacağım sürmeye inş yara olmazlar
eksikler bitti birde hastanede giymeye terlik doğru düzgün bişey bulmadım daha dogrusu nasıl bişey alacagımı bilemedim bir ara onuda hallederim
şükür üstümdn yük kalktı
salı dolabımız geliyor sirkeyle silip havalandırıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalıyor
sonrası tatlı heyecanlı bekleyiş
Allahım sağlıkla gelsinde bebişim daha ne isterim
giydirdiğimiz kullandıgımız günleride görürüz inş

Ben hastane için spor ayakkabılarımı düşünüyorum. Terlik sanki evde giyilir gibi geliyor.

Kızlar ızgara tavada eti iyice pişiriyor musunu? Yoksa çok çok hafif kanı çıkmayacak şekilde mi yiyorsunuz? Bizim evde çok yapılır eşim az pişmiş sever ama biraz daha pişirmişim ondan kalanları ben yedim. Çok hafif pembe olanlarıda yedim :KK43: ben genelde haşlama, kavurma, şiş yapıyorum kendime tabi fazlaca pişiriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ? :KK43:

Çok pişiriyorum pembe olmuyor hiç hatta kurutuyorum sanırım :(

Back
X