Bende hazırlasam da kafam rahatlasa. Arkadaşım var hamile aynı aydayız.
Geçen çantasını sordum daha erken dedi.
Annen keseyi nerden bilmiş sen mi söyledin
Ben şimdi.araba almıycamCanım ben hiç gidip arabalara daha bakmadım ama hep aklımda chicco nun liteway i vardı. Sanırım onu alıcam ben. Kırmızı renkli olanı.indirim kuponum yok 799a alıcam demek ki.
saol canım valla güzel şeyler duydum rahatladım :) hastaneyle de gittim görüştüm :) nerde doğum yapcagima karar verdim kafam netleşti..belirsizlik beni geriyor şimdi kuş gibi hissediyorum kendimi :)
Hee hashande mi diyorsun.Ya ben de geç mi hazırlasak biraz diyorum. Psikolojik de etkiliyor olabiliriz durumu. Hastanede herşey bitti oglusu bekliyoruz dedi açılmaları başladı.
Bir şey sorucam. Siz şimdi izne ayrılsanız yaz tatili gelmeden ikinci dönem tekrar işe mi dönceksiniz.
Evet 32de ayrilirsak nisan ortasında izin bitcek ve ise donmek gerekçk heyet raporu alabilirsek 30 veya 40 gün dönemi kapatablirizz gitmeden de iste onun garantisi yok. Diger tutürlü rapor 5 gün seklinde de alarak biraz idare edilebilir gibi de nasip bakalım
saol canım :) koltukta girdim dedigin gibi bi koltukta :) eve alınır cidden o koltuk hele bi de masaj yapsa :)
Dr konusunda gönlüm birinde net de sadece dr ücreti 4500 buna dogum egitimi ve tanindik deneyimli bir ebenin dogum sürecinde özel desteği dahil paket fiyat. Dr ve ebe doğal dogumda ssvde de deneyimli destekci aradigim bicok kriter var ama hastaneye ne kadar vercem o mechul birkaç hastane secenegi oluyor hastaneye ayri oduyorsun. Özel sigortam da yok o yüzden kararsizim düşünüyorum hala
Neden yaz tatili yokBizde yaz tatili durumu da olmadığı için ben ücretsiz isin almak zorunda kalıcam sanırım.
ben de dr ye ayrı hastaneye ayrı odicem canım..Çünkü dr hastaneden değil dr 4000 hastane normal 1500 sezaryen 2000 miş bnm de yok ozel sigortam
Neden yaz tatili yok
kızlar günaydın ,
ben uzun zamandır gelemedim buralara . dün farkettim ki doğuma haftalar kala hiç birşey almamışım.
herhangi bir liste birşey yaptınız mı bana fikir verebilecek liste var mıdır?
Ben dayanamam 37 ye kadar,bu hafta son.. Hiç olmadı ücretsiz izin alırım 2 ay,doğum izni bitince.. Anam harçlık verir bana,kocama da muhtaç olmam evelallah :))
ben bu günü cuma sanıyorum iyi mibaşlamadan bitirdim haftayı
11.30 gıbı kontrole gıdıcez bızde 5 haftadan fazla oldu..sabah 5.30 da bı uyandım oylemıdır boylemıdır dıye stres yaptım sanırım uyuyamadım bıdaha.. nıyeyse gergınım bugun..hayırlısıyla gıdıp bır gorseydık
Valla canım daha fazla kaldıramıcam bunları umrumda değil doğum sonrası artık raporla falan geçiştirmeyş düşünüyorum hiç olmadı ücretsiz izin alırımSen de mi ayrılıyon 32de kuzum? Off ya ben de bırakmak istiyorum banane
Valla canım daha fazla kaldıramıcam bunları umrumda değil doğum sonrası artık raporla falan geçiştirmeyş düşünüyorum hiç olmadı ücretsiz izin alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?