2015 Şubat Anneleri

Bende hazırlasam da kafam rahatlasa. Arkadaşım var hamile aynı aydayız.
Geçen çantasını sordum daha erken dedi.
Annen keseyi nerden bilmiş sen mi söyledin

Ya ben de geç mi hazırlasak biraz diyorum. Psikolojik de etkiliyor olabiliriz durumu. Hastanede herşey bitti oglusu bekliyoruz dedi açılmaları başladı.

Canım ben hiç gidip arabalara daha bakmadım ama hep aklımda chicco nun liteway i vardı. Sanırım onu alıcam ben. Kırmızı renkli olanı. indirim kuponum yok 799a alıcam demek ki.
Ben şimdi.araba almıycam
Ne. Zaman gerekli olursa o zaman alıcam.
Bir araba yatağı alsam yeter. Araba yatağı ne yav ana kucağı yazacaktım

saol canım valla güzel şeyler duydum rahatladım :) hastaneyle de gittim görüştüm :) nerde doğum yapcagima karar verdim kafam netleşti..belirsizlik beni geriyor şimdi kuş gibi hissediyorum kendimi :)

Medipol kesinleşti mi canım? Fiyatlar konusunda bisi söylediler mi? Anestezi uzmanları var mıymış?

Ya ben de geç mi hazırlasak biraz diyorum. Psikolojik de etkiliyor olabiliriz durumu. Hastanede herşey bitti oglusu bekliyoruz dedi açılmaları başladı.
Hee hashande mi diyorsun.
Bilmemki böylede ben panik oluyorum. Düzen hastalığı var bende yarım kalan İşler beynimi kemiriyor. Yazdım yapacaklarımı hepsini sırayla yapıcam.
Kuzenım dedi bir şey yapma h.sonu gelip dolabını yerleştirelim ama nasıl durayım bir hafta diye düşünüyorum

Bişi sorucam canım yasal rapor süresi bitince yıllık izin alsak olur di mi?

Devletin belli nir ödeneği oluyor mu? Etrafımdaki herkes SSK lı hiç emekli sandığından olan yok zorlanıyorum ben de.

ben de dr ye ayrı hastaneye ayrı odicem canım..Çünkü dr hastaneden değil dr 4000 hastane normal 1500 sezaryen 2000 miş bnm de yok ozel sigortam

Benim Dr um daha önce kendi parasını almamıştı. Bu sefer inşallah Allah tamamına erdirir Bebişlere kavuşuruz Dr um da alır parasını.

Allah yardım eder inşallah canım.

cuma kontrol var şimdiden heycan bastı sanki yarın gitcem koca bi hafta var :) yarın gidip portatif beşiğimizi alcam 115 tl miş. ateşölçer 70 tl eczaneden oda gelecek. 35. haftaya kadar çalışmaya çalışcam belim ayrılıyor sanki ortadan ikiye çalışmak yemiyo ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…